life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δυσκολα χρονια Ερη....Θα πεσει πεινααααααααααΘέλω να καταλαβω γιατι στους συναγωνιστες διδουν συμβουλες και σε μενα τιποτα. Ουτε καν πιπα μερικοι μερικοι..
Δυσκολα χρονια Ερη....Θα πεσει πεινααααααααααΘέλω να καταλαβω γιατι στους συναγωνιστες διδουν συμβουλες και σε μενα τιποτα. Ουτε καν πιπα μερικοι μερικοι..
Θέλω να καταλαβω γιατι στους συναγωνιστες διδουν συμβουλες και σε μενα τιποτα. Ουτε καν πιπα μερικοι μερικοι..
Tι ειδους συμβουλη επιθυμεις?Αντιθέτως για σκεψου λίγο
αφου τα ειπαμεαυτα.εισαι πρεζακι της πιπας δεν εχεις γιατρειαΡε χαζουζ μπορεις να μου εξηγησεις γιατι κανεις δεν μου λεει μια συμβουλη για να κοψω τις πιπες;
Τις πιτες να κοψεις ναι τις πιπες ποτεΡε χαζουζ μπορεις να μου εξηγησεις γιατι κανεις δεν μου λεει μια συμβουλη για να κοψω τις πιπες;
Αυτο θελει ρε?αφου τα ειπαμεαυτα.εισαι πρεζακι της πιπας δεν εχεις γιατρεια
Θέλω να καταλαβω γιατι στους συναγωνιστες διδουν συμβουλες και σε μενα τιποτα. Ουτε καν πιπα μερικοι μερικοι..
εμ ναι αφου μας εχει ζαλισει τα αρχιδια.Αυτο θελει ρε?
Να κοψει τις πεολειχιες?
Γιατι ρε συ εριναλ να πουμε?
Κακο πραμα δεν ειναι...
Tι ειδους συμβουλη επιθυμεις?
Και pm δεχομεθα αμαλαχει.
Ουστ μωρή σαβούρα, πετάς μια μαλακία ότι σ' αρέσει να γλείφεις ψωλές για ν' ασχολούνται μαζί σου (το πέτυχες όμως παλιομπουρούχα )
Ουστ μωρή σαβούρα, πετάς μια μαλακία ότι σ' αρέσει να γλείφεις ψωλές για ν' ασχολούνται μαζί σου (το πέτυχες όμως παλιομπουρούχα )
Απο τους συναγωνιστες παιρνουμε ομως και τις αντιστοιχες κριτικες - ενημερωσεις που στο τελος μας εξασφαλιζουν ενα ωραιοτατο γαμησι
απο σενα τι θα παρουμε?
Το συνδρομο τηs γραμματικηs ειναι ρε....Παρε ασπιρινη θα σου περασειΗ λεξη ψωλη με ενθουσιαζει πλακα πλακα.
αμα σε ενθουσιαζει η ψωλη σε ενθουσιαζει και η πιπα παρτο αποφαση οτι εισαι τζανκι και απολαυσε το ετσι και αλιως δεν βλαπτεις και την υγεια σου μονο χαμογελα σκορπαςΗ λεξη ψωλη με ενθουσιαζει πλακα πλακα.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ρε καλα τα λεει ο kosnik26,καθεστε και ασχολειστε και η ερι κανει την πλακα της-και συλλεγει και pm...
Ερι,αμα γουσταρεις συμβουλη δεχομαι pm,αλλα δε στελνω.
Οβερ εντ αουτ να 'ουμ.
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
αμα σε ενθουσιαζει η ψωλη σε ενθουσιαζει και η πιπα παρτο αποφαση οτι εισαι τζανκι και απολαυσε το ετσι και αλιως δεν βλαπτεις και την υγεια σου μονο χαμογελα σκορπας
Ρουφαγε και ας ειν' και πουτσες
Θα σου δωσω και εγω κριτικη για πιπα αν ειναι σε αναλογο θρεντ που θα φτιαξεις απο τους συναγωνιστες που θα με πιπωσουν
Εδω πριν πηρε το ματι μου οτι καποια κοροιδα - θυματα τις εχουν στειλει και πι εμς
Καλα κανει επομενως και το συνεχιζει , αφου ο κοσμος ειναι χαζος ρε.