dimitrisniva
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ερι πω το τριβουν το πιπερι??
ξερεις τη θελει αυτη. να τη βαλω στη μπεμπα μεσα και να της δειξω μια μερα τον πυθωνα. θα κανει μερες να κοιμηθει
1)oι γνωριμιες απο το νετ πρεπει να γινονται υπο προυποθεσεις..
αν κρινεις οτι καποιος αξιζει τον κοπο να το γνωρισεις
επειδη απο τα γραφομενα του σου κεντρισε το ενδιαφερον σαν ανθρωπος,
τοτε ναι,συναντιεσαι...
2)το να θες ομως να γνωρισεις ενα ανωνυμο νικ του μπουρδελα που ισχυριζεται πως ειναι γυναικα(μπορει και να'ναι),
με απωτερο σκοπο να γαμησεις ειναι τραγελαφικο....
καλο το ολο "παιχνιδακι" του αερα μεταξυ καποιων αγαπουληδων και καποιων γυναικων(?) μελων..αυτο συντηρει καποια μελη..
αλλα δυστυχως το βαριεμαι αφανταστα....
3)αν δεν γουσταρεις,δε συμμετεχεις σε ολο αυτο....
το φορουμ εχει εκατονταδες τοπικς...
τοσο απλα....
Δεν βολευουν οι γνωριμιες απο το ιντερνετ γιατι δεν εχεις χειροπιαστη πληροφορια για αυτην που υοπτιθεται οτι εχεις απεναντι σου.
Και οταν δεν εχεις πραγματικη πληροφορια απλα εθελοτυφλεις .
Οταν ριχνεσαι απο κοντα , της κλεβεις την πρωτοβουλια.... βλεπεις τι γινεται. Δεν της αφηνεις την εναλλακτικη του να παιξει οπως αυτη θελει.
...Εγώ έχω AUDI A4 και κόμπρα...ΚΑΝΕΙ???
ελα παιχτη. χειροπιαστες πραγματικες πληροφοριες για το τι θα εχεις απεναντι σου. της κλεβεις και τη πρωτοβουλια πανευκολα
εγώ δηλαδή που γάμησα με almera πρέπει να είμαι πολύ μεγάλος παίχτης
αααααααααααχαχαχαχαχαχααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Το τι ρολο βαρας και εσυ εδω μεσα το εχουν παρει πρεφα καποια μελη τα οποια σε εκραξαν αναλογως.
Δεν θα κανω το ιδιο μιας και το κραξιμο που απο οτι ειδα σου εκαναν θεωρειται πληρης.
Ψευτομαγκιες και τα σχετικα θα τις κανεις αλλου φιλαρακο. Και οταν θα σου ζητανε το ονομα της φιλης σου απο Πευκη θα το δινεις ;)
εκει να δεις τι χειροπιαστη γνωση θα ειχα για την παρτη σου... σπασε τωρα και μην ασχολεισαι αλλο με την δικη μου παρτη μιας και δεν κανω το ιδιο
δεν ειμαστε φιλαρακια για να μου κανεις πλακα.
να ανοιξω καμερα?
να ανοιξω καμερα?
Προς Valvolina , Erianal λοιπές,
το να θέλετε να γλείψετε πούτσους είναι υγιές,
το μη υγιές είναι που κωλοτρίβεστε και το μονο που γλείφετε είναι
εικονικούς ή άντε πλαστιοκύς πούτσους . Είναι όπως στα γηπεδάκια που παίζουμε μπάσκετ,
εσείς κάθεστε στις εξέδρες και μυρίζετε τον ιδρώτα σαν να παίζατε...
ααααχαχαχαχα
θα σου ανοιξει κι αυτοος! δικαια πραματα
Το ποιος τη βρισκει με φουσκωτες κουκλες και με χειρογλυκανη , εχει φανει απο το οτι γλειφεσαι σε γυναικεια νικς εδω μεσα.
Το παιζεις καλος και τα σχετικα... τι δουλεια εχεις εδω μεσα ρε τυπε?
Τραβα σε κανα φεησμπουκ μιας και δεν εισαι και του αθληματος , θα χει περαση το στυλ σου
Γιατι δεν θα σου αρεσε αυτη η εξηγηση ρε νουμερακι? Αν οχι αντε γεια
Αρρωστες αεριτζουδες.