Νέα

Θέλω να γλείφω πούτσους είναι κακό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 136K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
επιτρεπεται να κοιταω αριστερα και να γραφει ταλος κατω απο θρεντ με θεμα:θελω να γλειφω πουτσους;;;;; :idiot: :idiot: :idiot:
και να αναγκαζεις και μενα για να σου κανω την παρατηρηση να κανω το ιδιο;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
επιτρεπεται να κοιταω αριστερα και να γραφει ταλος κατω απο θρεντ με θεμα:θελω να γλειφω πουτσους;;;;; :idiot: :idiot: :idiot:
και να αναγκαζεις και μενα για να σου κανω την παρατηρηση να κανω το ιδιο;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
έλα ρε...πούτσους γράφει....αν έγραφε μουνί να μέλεγες ανώμαλο.......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
βρε γεώργιε..σύνελθε ενα θρέντ ανοιξα και εσύ μου ανέλυσες όλη την εικονικη μου ζωη στο μπουρδελα μέσα σπο τα ματια σου χαχαχαχαχχχαχαχ
τελικά όμως δεν μου ειπες είναι κακο...;

τι να συνέλθω βρε μπέμπα; λιπόθυμος είμαι; πάντως, πράγματι μια χαρά τα πας με τη δευτέρα παρουσία σου. άνοιξες ένα θρεντ της πούτσας (κυριολεκτικά ε;) το οποίο πάει να γίνει ανάρπαστο.
επί του προκειμένου τώρα, βεβαίως και είναι κακό αν μόνο τους γλύφεις. πρέπει να τους παίρνεις και μέσα στο στόμα σου και μάλιστα όσο πιο βαθειά μπορείς. αν δεν μπορείς να κάνεις deepthroat, τότε είσαι μια απλή γκόμενα της πίπας. θα ήταν καλύτερο λοιπόν το θρεντ αν είχε τίτλο ''θέλω να καταπίνω ψωλές, είναι κακό;''

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
τι να συνέλθω βρε μπέμπα; λιπόθυμος είμαι; πάντως, πράγματι μια χαρά τα πας με τη δευτέρα παρουσία σου. άνοιξες ένα θρεντ της πούτσας (κυριολεκτικά ε;) το οποίο πάει να γίνει ανάρπαστο.
επί του προκειμένου τώρα, βεβαίως και είναι κακό αν μόνο τους γλύφεις. πρέπει να τους παίρνεις και μέσα στο στόμα σου και μάλιστα όσο πιο βαθειά μπορείς. αν δεν μπορείς να κάνεις deepthroat, τότε είσαι μια απλή γκόμενα της πίπας. θα ήταν καλύτερο λοιπόν το θρεντ αν είχε τίτλο ''θέλω να καταπίνω ψωλές, είναι κακό;''

επιτέλους μια επιστημονικη άποψη με κύρος! αλλά δεν το έχω ερευνήσει σε τόσο βάθος βλέπεις ...αρέσκομαι στην διαδικασία της απόλαυσης του γλυψίματος και ξεχνιέμαι .. Μάλλον δεν μπορώ να φτάσω σε αυτά τα μέγιστα επίπεδα και χρειάζομαι εκπαίδευση.. :2funny: :2funny: :2funny:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παιδια μην το γελατε

ηξερα μια κοπελα που πιο πολυ την αναβε να κανει πιπες παρα να κανει σεξ...(καλα μην τα παραλεμε)

αλλα οταν εκανε πιπες....ηταν για αυτην σαν να κανει σεξ...

Κοπελια το ιδιο συμβαινει και με σενα?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
[size=11pt]1[/size]............άνοιξες ένα θρεντ της πούτσας..............
[size=12pt]2[/size]............ είσαι μια απλή γκόμενα της πίπας..........

επιτέλους μια επιστημονικη άποψη με κύρος! ....................

μπέμπα δεν μετράς καλά. κοίτα από πάνω: ΔΥΟ επιστημονικές απόψεις με κύρος έγραψα. ούτε ο Κύρος Βασάρας τέτοιο κύρος. μπουαχαχαχαχαχα

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
επιτέλους μια επιστημονικη άποψη με κύρος! αλλά δεν το έχω ερευνήσει σε τόσο βάθος βλέπεις ...αρέσκομαι στην διαδικασία της απόλαυσης του γλυψίματος και ξεχνιέμαι .. Μάλλον δεν μπορώ να φτάσω σε αυτά τα μέγιστα επίπεδα και χρειάζομαι εκπαίδευση.. :2funny: :2funny: :2funny:
Ο Γιαννακης με τα λογια χτιζει ανωγια και κατωγια γλυκια μου. Δεν αφηνεις τα λογια και τα thread κοριτσι μου και να κανεις τιποτα πραξεις καλυτερα λεω εγω μηπως δεις και εσυ και κανενα παληκαρι χαρα? :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο Γιαννακης με τα λογια χτιζει ανωγια και κατωγια γλυκια μου. Δεν αφηνεις τα λογια και τα thread κοριτσι μου και να κανεις τιποτα πραξεις καλυτερα λεω εγω μηπως δεις και εσυ και κανενα παληκαρι χαρα? :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

;) ;)

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μπέμπα δεν μετράς καλά. κοίτα από πάνω: ΔΥΟ επιστημονικές απόψεις με κύρος έγραψα. ούτε ο Κύρος Βασάρας τέτοιο κύρος. μπουαχαχαχαχαχα

για φροπονητες θα μιλάμε τώρα;  :P

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παιδια μην το γελατε

ηξερα μια κοπελα που πιο πολυ την αναβε να κανει πιπες παρα να κανει σεξ...(καλα μην τα παραλεμε)

αλλα οταν εκανε πιπες....ηταν για αυτην σαν να κανει σεξ...

Κοπελια το ιδιο συμβαινει και με σενα?

οχι αγαπητέ και φίλτατε. εμένα μου αρέσει το σεξ και δεν το αντικαθιστώ απλά το εμπλουτίζω.. :grin:

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αυτο το ειπα

απλα ειπα οτι η κοπελια που αναφερω μπορουσε σχεδον να τελειωσει ετσι

Λυσαγε για πουτσα στο τομα πως το λενε.....

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μου αρεσει να γλυφω μουνακια , ειναι κακο?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
380
Πόντοι
366
Ναι αλλα ακομα in σε βλεπω και να ποσταρεις. Δεν κανουμε τιποτα ετσι. Παραμενουμε μονο στα λογια. ;) ;) ;)

με τα χέρια πληκτρολογεί ρε. όχι με τη γλώσσα. αποκλείεται τώρα που γράφει να γλύφει και πούτσους; ίσα ίσα μπορεί να εμπνέεται κι από το αβαταρ μου

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
με τα χέρια πληκτρολογεί ρε. όχι με τη γλώσσα. αποκλείεται τώρα που γράφει να γλύφει και πούτσους; ίσα ίσα μπορεί να εμπνέεται κι από το αβαταρ μου
Δεν γινονται αυτα τα δυο μαζι ρε συ. Μπορει να τον δαγκωσει κατα λαθος του αμοιρου. :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom