1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Αχαχααχαχααααχαχαχαχ τι είπες πάλι...
Άντε να σε πάρω για Shingha
οταν ειμαι στο εξωτερικο πραγματικα ηρεμω
και οι εσκιμωοι προσφερουν την γυναικα τους ως ενδειξη φιλοξενιας αλλα που να γαμησεις μες τους παγουςΘελω να φυγω απο το ελλαδισταν θελω να παω αφρικη να γνωρισω την φυλη Μπαμπούατ διοτη οι αντρες της συγκεκριμενης φυλης προσφερει την γυναικα του σε καθε γνωστο ως ανταλλαγμα με κατι αλλο!
Η μαγκιά είναι να μένεις μόνιμα εκεί.
Και όχι τουρίστας.
Αλλά Ανατολή μόνον Σιγκαπούρη μένω μόνιμα.
Θελω να φυγω απο το ελλαδισταν θελω να παω αφρικη να γνωρισω την φυλη Μπαμπούατ διοτη οι αντρες της συγκεκριμενης φυλης προσφερει την γυναικα του σε καθε γνωστο ως ανταλλαγμα με κατι αλλο!
καυλα τυπεκαι οι εσκιμωοι προσφερουν την γυναικα τους ως ενδειξη φιλοξενιας αλλα που να γαμησεις μες τους παγους
Ας ειναι ρε,ας παγωσει ο πουτσος μου ,δεν θα εχω και καυλες
Οχι ρε ,με τα ωμα ψαρια που θα τρωω εκει θα παθαινω κοψιμο συνεχειαρε συ stam_90 αν πας εκεί ρε θα κάνεις να χέσεις 3 μήνες λέμε
μόνο με ρέγγες αν γίνει κάτι
σουσι και μετα πουσιΟχι ρε ,με τα ωμα ψαρια που θα τρωω εκει θα παθαινω κοψιμο συνεχεια
Κολντ πουσι ομωςσουσι και μετα πουσι
απο εκει βγηκε το κρυοκωληΚολντ πουσι ομως
κρυομουνιαπο εκει βγηκε το κρυοκωλη
Κολντ πουσι ομως
cold sousi warm sack of shitNo No No No..
Κόλντ σούσι - Αχνιστό Πούσι
για πολύ ΛΑΡΔΙ σε κόβω
cold sousi warm sack of shit
μαγκες το ψαχνω για μεταπτυχιακο στη Σουηδια ή Δανια...
περιμενω απαντησεις...και εγω μηχανολογος μηχανικος εχω τελειωσει αλλα δεν μπορω να βρω ουτε δουλεια ουτε τιποτα !!!
εκει εκτος του οτι ειναι πολυ οργανωμενες χωρες, οντως οι ΣΟΥΗΔΟ-ΔΑΝΕΖΕΣ απεχουν παρασαγγας σε ποιοτητα σε σχεση με τις ελλεηνιδες μας ??
στο πιο καλο εννοω βεβαια !!!