P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
εγω που εφυγα παντωςς δε το μετανιωνω!! κι ας πληρωσα 7 λιρες για ενα σουβλακι :S
Συμμετειχα σε καποιες απο τι πορειες, και τα ειδα με τα ιδια μου τα ματια.γιατι σε κοβω για συριζαιο του σατανα...
Όλοι αυτοί οι γαμημένοι αλήτες των εξαρχείων ...
όλοι οι υποστηρικτές της πρέζας ...
όλοι οι υποστηρικτές της ανωμαλίας ...
όλοι οι υποστηρικτές του εθνικισμού και μεγαλοϊδεατισμού των ΕΧΘΡΙΚΩΝ ΕΘΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, όπως Αλβανοί , Σκοπιανοί κτλ
ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ , ΣΚΟΠΙΑ ΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΣΑ κτλ
[size=25pt]ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ[/size]
Όσοι δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, δεν διαφωνούν με αυτό.
εγω που εφυγα παντωςς δε το μετανιωνω!! κι ας πληρωσα 7 λιρες για ενα σουβλακι :S
Λονδίνο μένεις; Δικό σου το βυζι;
Kανενα παγωτο, τρως;ναι λιγο πιο εξω.εσυ?
Kανενα παγωτο, τρως;
Kανενα παγωτο, τρως;
Το βλεπω απο το αβαταρ σου.τσου ειμαι σε διατροφη
Το βλεπω απο το αβαταρ σου.
Λιγο λιγοτερη πενταγιοτισα να δειχνεις και λιγο περισσοτερο κοιλια να ρουφηξεις και θα δειχνεις σχεδον νορμαλ.
Τράβα νὰ πάρεις έσὺ ἄδεια γιὰ μπακάλικο νὰ δοῦμε τὶ θὰ σοῦ ζητᾶν καὶ σὲ πόσο χρόνο θὰ σοῦ τὴ δώσουν.
Λονδίνο μένεις; Δικό σου το βυζι;
Το βλεπω απο το αβαταρ σου.
Λιγο λιγοτερη πενταγιοτισα να δειχνεις και λιγο περισσοτερο κοιλια να ρουφηξεις και θα δειχνεις σχεδον νορμαλ.
Δε μπορει να ειναι παρανομοι τοσοι Πακηδες. Καθε δυο εβδομαδες ξεφτυτρωνει καινουριο μαγαζακι, μπακαλικο, ψιλικατζιδικο, κινηταδικο, ιντερνετ καφε.
Φυσικά το βυζί στο άβαταρ της πενταγιό , είναι δικό της.
Όσο και εγώ είμαι τούτη:
100% αλήθεια, άνευ αμφιβολίας.
Λακη δεν νομιζω οτι η φωτογραφια ειναι φακε. Για το ιδιο μπαζο προκεται, απλα σε αυτην εχει κρυψει την μιση, και ειναι στις μυτες και γερνει το σωμα της προς τα πισω για να μην φανει η κοιλια.Ειλικρινά εντυπωσιάζομαι με τη χαζομάρα σας.
Δηλαδή το συζητάς ;
Να είναι αυτή ;;;
Τι να πω ...
Τελικά δεν είναι περίεργο που κυβερνά ο ΣΥΡΙΖΑ.
Περίεργο είναι που δεν κυβέρνησε ακόμη το ΚΚΕ μ-λ
μαζί με το μ-λ ΚΚΕ ... ή ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ ...
χαχαχ γτ ρε δε σ γεμιζω το ματι??!