Νέα

Θέλω να φύγω από αυτή τη σκατοχώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 152K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μεταναστεύουμε... αλλά που;

• Δυτ. Ευρώπη

Ψήφοι: 66 19,5%
  • Αν. Ευρώπη

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αμερική

Ψήφοι: 50 14,8%
  • Ασία

Ψήφοι: 23 6,8%
  • Αφρική

Ψήφοι: 33 9,8%
  • Αυστραλία

Ψήφοι: 61 18,0%
  • Καναδάς

Ψήφοι: 28 8,3%
  • Βορ. Ευρώπη (Σκανδιναυϊα)

Ψήφοι: 54 16,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    338

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Μα όταν γαμάς τις καλύτερες γυναίκες που είναι οι πορνογυναικες δεν ασχολείσαι καν με τις γκόμενες που είναι οι χειρότερες γυναίκες και απατεώνισσες......

Έχω δοκιμάσει και τα δύο.
Πίστεψέ με ...

Δεν απαρνιέμαι τις πουτάνες ...

αλλά και οι γκόμενες ... άλλη ιστορία ...

ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ.

Οι γκόμενες είναι σαν τον κυνήγι των νεάντερταλ με ρόπαλα και τόξα
και οι πουτάνες σαν να σου σερβίρουν ψημένη μπριζόλα αγορασμένη από χασάπικο , ζώου που σφάχτηκε σε σφαγείο ...

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
και καλά κάνεις αφού
2fcef2b68107f49e8153f4034ab28608.jpg
:kneel: :kneel: :kneel:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
λακη σου αρεσουν οι αγγλιδες?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όί άγγλίδές τά δίνουν  όλά...χώρίς νά ζήτάνέ τό πάράμίκρό

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
βαλε φεισ τυπε να κρινουμε και αν οντως προκειται για μαγυαρικη μαγεία να τη τραμπουκισουμε που χάλασε τη ράτσα,αν και δε νομιζω,εξάλλου εκει ο συναγωνισμός ειναι σκληρός,οι Αγγλιδες αν και βαρεια δυτικοποιημένες διατηρουν γονίδια κάτσε καλά
γαμω το μουνι σας ναζισταραδες  :birdman:  δεν εχετε αφησει θρεντ για θρεντ που να μη ριξετε τη ρατσιστικη σας χολη
το παλαβο ειναι οτι σε ολα τα ελληνικα σαιτ που εχουν σχολια (πρωτοθεμα, καπιταλ κτλ) εχει απειρους κλωνους που κανουν
αισχρα ρατσιστικα σχολια και οι διαχειριστες των σαιτ δεν τους μπαναρουν, εχει ψηφιστει ο αντιρατσιστικος η οχι?
μισανθρωποι, σκατοψυχοι, υμνειτε τις θεωριες του χιτλερ περι αριας φυλης
με πιο δικαιωμα ρε καριολη θα τραμπουκισεις μια κοπελα για τις επιλογες της ποιους θα εχει φιλους?

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
γαμω το μουνι σας ναζισταραδες  :birdman:  δεν εχετε αφησει θρεντ για θρεντ που να μη ριξετε τη ρατσιστικη σας χολη
το παλαβο ειναι οτι σε ολα τα ελληνικα σαιτ που εχουν σχολια (πρωτοθεμα, καπιταλ κτλ) εχει απειρους κλωνους που κανουν
αισχρα ρατσιστικα σχολια και οι διαχειριστες των σαιτ δεν τους μπαναρουν, εχει ψηφιστει ο αντιρατσιστικος η οχι?
με πιο δικαιωμα ρε καριολη θα τραμπουκισεις μια κοπελα για τις επιλογες της ποιους θα εχει φιλους?
Εσυ ρε τυπε σαν να λεμε... Λείπεις 3 μηνες από το σαιτ και ξυπνησες μια μερα στις 8 το πρωι για να βρισεις τους φασιστες σε δυο θρεντ; :think: :think:

Είναι καλα στο ΨΝΑ;

priksarxidis

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2014
Like
2
Πόντοι
6

Θα σου απαντήσω εγω. Με το "δικαίωμα" που ένα λιοντάρι διώχνει τους ανταγωνιστές του από την περιοχή του. Όταν κάποια έλκεται από τους μαύρους η τους μπλε αυτό σημαίνει οτι έλκεται λιγότερο απο εμένα. Αν εγω μπορω εξαφανίζοντας τον ανταγωνισμό από τους μαύρους (για παράδειγμα κόβοντας τους τις ππυτσες - η απλά κάνοντας το αντικοολ να πηδιουνταο μαζί τους) αυτό δε δίνει λίγο περισσότερες πιθανότητες σε εμένα? Πως ακριβώς λοιπόν είναι ρατσιστικό να ακολουθώ το συμφέρον μου???? Ρατσιστικό θα ήταν να πείς σιχαίνομαι τους μαύρους και τις μαύρες. Αν πεις διωχτε τους ξένους άντρες (μαυρους πχ) κρατήστε τις μαύρες πως είναι ρατσιστικό? Αφού θα πηδήξουμε και μαύρο δε κάνουμε διακρίσεις βάσει φυλής. Απλά δε γουσταρουνε ανταγονισμο. Καπιτο?

mavro_fidi

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
εχει ψηφιστει ο αντιρατσιστικος η οχι?

και το ότι ψηφίστηκε τι σημαίνει; πως ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό;
αν η "δημοκρατία" εκτρέπεται βγάζοντας τέτοια λουλούδια, θεωρείς σωστό να τα κόβει;

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
δηλαδής τύπε σε γράφουν στα @@ τους ολα αυτά τα σαιτσ και τα βλογκς?
ενα αστειακι εκανα τύπε..μη συγχυζεσαι..βεβαια καποιοι θα σου απαντούσαν με το δικαιωμα της διαφυλαξης και διαιωνισης της Λευκης Φυλής και αντε ψοφα σκατοπουστα που ρωτάς κιόλας..κάποιοι ..οχι εγώ πάντως

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ανιματερ ομως, πρεπει να κουβαλας και λιγη εως πολυ τρελα. Κατα τα αλλα ισχυουν αυτα που λες.(Μισθος βεβαια μεχρι 600 το πολυ)
Εδώ λοιπόν είναι το εξωφρενικό!!!! Σε ξενοδοχείο φίλου ο Αρχηγός(ο Αρχιπίθικος) του team 5 ατόμων πληρωνόταν με 1850 καθαρά το μήνα πριν 4 χρόνια!!!!
Πέρσι ο φίλος μου μου έλεγε ακριβώς "Ανιματέρ...καλή δουλειά,1200 το μήνα και όλα πληρωμένα και φορτώνεις και ότι θέλεις"!!!
Πιο καλά και απο τα αφεντικά περνάνε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Όσο για το πως θα βρείτε τη δουλειά! Εγώ δεν μπορώ να κάνω πολλά.. Υπάρχει ένα πρακτορείο Γαλλικό που λέγεται Helliade ή κάπως έτσι! Αυτό αναλαμβάνει και εκπαιδεύει ανιματερ και τους βρίσκει και δουλειά σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα ή το Εξωτερικό!!

Όσο για τη τρέλα...Στο ΜΠΟΥ.ΚΟΜ γράφουμε ,όλοι λίγο πολύ την έχουμε!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Έτσι τύπε. Πες τα! Γιατί πολύ αέρα έχουμε πάρει, ενώ αλλού είναι όλα μέλι γάλα:

www.bbc.co.uk/news/world-asia-india-36408601]http://www.bbc.co.uk/news/world-asia-india-36408601[/url]

Indian police arrest five in Delhi over assaults on Africans

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    80,3 KB · Εμφανίσεις: 36

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Oχι ρε μλκ, με τις μαλακιες που ρωτας τι σοβαρα. Μια χαρα περιποιημενες ειναι.

Surrey ειμαι, νοτια.

Ρώτα του τώρα πού είναι και αυτός τύπε.

Όταν δίνεις, επιβάλλεται να παίρνεις κιόλας...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δηλαδής τύπε σε γράφουν στα @@ τους ολα αυτά τα σαιτσ και τα βλογκς?  ενα αστειακι εκανα τύπε..μη συγχυζεσαι..βεβαια καποιοι θα σου απαντούσαν με το δικαιωμα της διαφυλαξης και διαιωνισης της Λευκης Φυλής και αντε ψοφα σκατοπουστα που ρωτάς κιόλας..κάποιοι ..οχι εγώ πάντως
ρε θρασυδειλο μουνοπανο που σε καθε ποστ σου  υμνεις τις θεωρειες των ναζι, ουτε το θαρρος να παραδεχτεις οτι εισαι ναζισταρας δεν εχεις?  "ενα αστειακι εκανα"  :jerking: :jerking:
γαμω το χιτλερ σου και τις αριες φυλες σου και η σβαστικα στο κωλο σου γαμημενε  :birdman:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
ρε θρασυδειλο μουνοπανο που σε καθε ποστ σου  υμνεις τις θεωρειες των ναζι, ουτε το θαρρος να παραδεχτεις οτι εισαι ναζισταρας δεν εχεις?  "ενα αστειακι εκανα"  :jerking: :jerking:
γαμω το χιτλερ σου και τις αριες φυλες σου και η σβαστικα στο κωλο σου γαμημενε  :birdman:
Δε μιλάς όμορφα και ετσι δε μπορει να συνεχιστει η κουβέντα,δε κρατώ κακια,εισαι τσιτωμένος και θες διακοπές στη φυση και την ηρεμία,σου προτεινω προορισμό που θα συναντησεις και άλλους ομοιδεάτες σου
όπου θα περάσετε όμορφα
URL]]

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186

Οταν οι αλλοι ειναι ενωμενοι εναντιον σου δεν εχει την πολυτελεια να πηγαινεις μονος σου. Ολοι πρεπει να γινουμε φανατικοι εθνικιστες. Να σταματησουμε να φθονουμε τον διπλανο μας και να τον υπονομευουμε. Γιατι ειναι αναγκη. Οι αλλοεθνεις βοηθουν και προωθουν ο ενας τον αλλο. Και ειναι ηδη εδω και παιρνουν τις θεσεις μας με πουτσες σηκωμενες. Στην Αχαρνων καθε 5 μετρα εχει μπακαλικο. Πως συντηρουνται; Ψωνιστε μονο απο Ελληνες. Προσλαβετε μονο Ελληνες. Δωστε το χερι σας σε εναν αγνωστο Ελληνα στο δρομο. Ενα νεο, ενα γερο. Ειδικα ενα νεο. Να μη φυγει. Χωρις κοινωνικη συνοχη ποιος θα μεινει να πολεμησει;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Οταν οι αλλοι ειναι ενωμενοι εναντιον σου δεν εχει την πολυτελεια να πηγαινεις μονος σου. Ολοι πρεπει να γινουμε φανατικοι εθνικιστες. Να σταματησουμε να φθονουμε τον διπλανο μας και να τον υπονομευουμε. Γιατι ειναι αναγκη. Οι αλλοεθνεις βοηθουν και προωθουν ο ενας τον αλλο. Και ειναι ηδη εδω και παιρνουν τις θεσεις μας με πουτσες σηκωμενες. Στην Αχαρνων καθε 5 μετρα εχει μπακαλικο. Πως συντηρουνται; Ψωνιστε μονο απο Ελληνες. Προσλαβετε μονο Ελληνες. Δωστε το χερι σας σε εναν αγνωστο Ελληνα στο δρομο. Ενα νεο, ενα γερο. Ειδικα ενα νεο. Να μη φυγει. Χωρις κοινωνικη συνοχη ποιος θα μεινει να πολεμησει;
ωραια τα ειπες..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Βεβαια εγω θα παρω μαυρη για γυναικα η πακιστανη.ινδη..με τις ελληνιδες δεν γινεται δουλεια.το ιδιο προτινω και σε γνωστους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom