Νέα

θελω μηχανη espresso για ταβερνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756

παρε μια μικρη νεσπρεσσο να κανεις την δουλεια σου , αλλα το θεμα ειναι οτι πρεπει να παραγγελνεις καψουλες τηλεφωνικα , και το μινιμουν για δωρεαν παραδοση ειναι 150 καψουλες περιπου 60 ευρω ...

Αν θες για ενα καλο εσπρεσσο

Αλλα εχει τοσο σημασια για σενα η καφετιερα και το εσπρεσσο ?

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
κοιτα επειδη μου ζητησαν αρκετα ατομα θελω να το εχω και αυτο. δεν ειναι κακο απλως ο nespresoo ειναι καλος η θα μου κανουν παραπονα οι τουριστες ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
κοιτα επειδη μου ζητησαν αρκετα ατομα θελω να το εχω και αυτο. δεν ειναι κακο απλως ο nespresoo ειναι καλος η θα μου κανουν παραπονα οι τουριστες ?

δεν θα σου πουν τιποτα , μια χαρα ευχαριστημένοι θα ειναι ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
κανω κανονικα διπλο εσπρεσο και frendo cappucino με αυτη

διπλο τριπλο τετραπλο μονο , οσους αντεχεις ..

φρεντο δεν κανεις , δεν υπαρχει μηχανη που να κανει φρεντο ... παμε σε αλλα κολπα μετα , πρεπει να παρεις και μηχανημα για να κανεις το αφρογαλο ...

Πηγαινε σε ενα καφε και ζητα εναν φρεντο να σου φτιαξουν να δεις πως γινεται , ενα καφε εκει στο χωριο θα εχει δεν μπορει

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά επειδή πολύς κόσμος δεν ξέρει και την πατάει με της διαφημίσεις αν θέλετε γράψτε πια η διαφορά μιας επαγγελματικής μηχανής σε καφετερία και μια που παιρνει κάψουλες στο σπίτι.
Επίσης η πίεση(bar) που έχει μια μηχανή παίζει ρόλο?
μήπως εκεί είναι όλο το μυστικό για ενα πετυχημένο καφέ?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
  Με μηχανές καφέ ασχολείται ο Αλκης Γιαννακάς. Παλιός ηθοποιός του κινηματογράφου που τα παράτησε.

Αν το έχει ακόμα το μαγαζί πρέπει να είναι στην οδό Ιουλιανού, 51 πρέπει να είναι το νούμερο αν δεν κάνω λάθος, στο κέντρο της Αθήνας κοντά στα μπουρδέλα της Φυλής.

Ψάξε στο ίντερνετ μηπως έχει κάποια αναφορά, γιατί μπορεί να έχει αλλάξει διεύθυνση. Όταν είχαν πρωτοέρθει στην Ελλάδα οι "φλωροκαφέδες" αυτοί (καπουτσίνο, εσπρέσσο κλπ), θυμάμαι πως δούλευε πολύ γιατί είχε καλές τιμές.

Ελπίζω να βοήθησα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    8,5 KB · Εμφανίσεις: 12

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166

Ειναι παραγωγικη ???  :think: :think:

Εχει ανταλλακτικα και καλο service ???  :2funny: :2funny: :2funny:

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240

ο καλυτερος , επισης να εχεις υποψιν σου οτι η nespresso για επιχειρησεις και επαγγελματιες κανει προσφορες για χρονομισθωση , σου παραχωρει δηλαδη την μηχανη και κανεις αποσβεση αγοραζοντας καψουλες , με δωρεαν  service κλπ , παρτους τηλεφωνο.

SHREKOYLHS

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Κριτικές
8
Like
3
Πόντοι
1
Ακριβως όπως το αναφέρει ο ανωτέρω ... πάρε μια Nespresso και θα είσαι οκ, κάνει πολύ καλό καφέ, κανένας δεν θα σου κάνει παράπονο. Το μόνο αρνητικό είναι η τιμή για τις κάψουλες (0,40 - 0,50 ανα κάψουλα - ανάλογα την γεύση). Επίσης για τόσους καφέδες που θες να κάνεις δεν χρειάζεται να πάρεις την επαγγελματική που έβαλες το λινκ, πάρε μια απλή, σου αρκεί. Έχω κι εγώ σε επιχείρηση και κάνω πάνω από 10 καφέδες καθημερινά εδώ και 4 χρόνια και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος ... και εγώ και οι πελάτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom