Νέα

Θελω μια βοηθεια για ηλεκτονικο check-in σε πτηση της RYANAIR..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα quardeen
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 857
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
..Ρε παιδια γαμωτο δηλαδη. Πρεπει να κανω ηλεκτρονικο τσεκ ιν και μετα να εκτυπωσω το εισητηριο σε μορφη πντφ και προσπαθω να κανω τσεκ ιν και δεν μπορω. Εχει καποιος παρομοιο θεμα να μπορει να με βοηθησει????

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τράβα με τα ΚΤΕΛ που μου θες και αεροπλάνο :jerking:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
..Ρε παιδια γαμωτο δηλαδη. Πρεπει να κανω ηλεκτρονικο τσεκ ιν και μετα να εκτυπωσω το εισητηριο σε μορφη πντφ και προσπαθω να κανω τσεκ ιν και δεν μπορω. Εχει καποιος παρομοιο θεμα να μπορει να με βοηθησει????
μηπως δεν εχει ανοιξη το τσεκ ιν ακομα? 4 μερες πριν ανοιγει αν θυμαμαι :think: γινε πιο αναλυτικη τι προβλημα ειναι ακριβως?  που πας μωρο? ιταλια?  

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Το check in της Ryan ανοίγει 2 εβδομάδες πριν την επιθυμητή πτήση, απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες και βάζεις τον αριθμό ταυτότητας (οι ελληνικές δεν έχουν ημερομηνία λήξης οπότε και δηλώνεις ως λήξη την τελευταία μέρα του ταξιδιού)ή του διαβατηρίου ! Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις ; Αν έρθεις Ιταλία σου δίνω και hints για τη Ρώμη !

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μηπως δεν εχει ανοιξη το τσεκ ιν ακομα? 4 μερες πριν ανοιγει αν θυμαμαι :think: γινε πιο αναλυτικη τι προβλημα ειναι ακριβως?  που πας μωρο? ιταλια?  

Γιατι, Τι πειραζει τωρα που ειναι καλοκαιρι?

OP
OP
quardeen

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Το check in της Ryan ανοίγει 2 εβδομάδες πριν την επιθυμητή πτήση, απλά συμπληρώνεις τα στοιχεία σου με λατινικούς χαρακτήρες και βάζεις τον αριθμό ταυτότητας (οι ελληνικές δεν έχουν ημερομηνία λήξης οπότε και δηλώνεις ως λήξη την τελευταία μέρα του ταξιδιού)ή του διαβατηρίου ! Τι ακριβώς πρόβλημα έχεις ; Αν έρθεις Ιταλία σου δίνω και hints για τη Ρώμη !
Ευχαριστω παρα πολυ. Αυτο ηταν το προβλημα μου. Μου εβγαζε να βαλω ημερομηνια ληξης για τον αριθμο ταυτοτητας και ελεγα αν ειναι δυνατον. Τελικα εμαθα θελει να βαλω 20-30 χρονια μετα την ημερομηνια εκδοσης..
Να ειστε καλα που ασχοληθηκατε και μου απαντησατε. Χιλια ευχαριστω  :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom