apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οχι τυπεΥΓ Για εναν leon-κατι μιλαμε?
για αυτον
οχι τυπεΥΓ Για εναν leon-κατι μιλαμε?
Μιλαμε για αφορητη βαρεμαρα, ποσταρει μεχρι να του απαντησει καποιος.Ρε φίλε αφού βλέπεις δεν έχεις απήχηση εδώ μέσα ! Γιατί δεν παίρνεις πόρτα πόρτα τα μπουρδέλα και τα στούντιο να ρωτήσεις για τα γούστα που θέλεις ; Μετά έλα και κάνε και review να πέσει το γέλιο της αρκούδας !
ρώτα τον απόλυτο τύπε. το μαγαζάκι σου πως πάει αλήθεια; φιλικά.Ρε μαλακες, ποιος ειν' αυτος ο λιονταρης πια?
Τι διαολο επαθε?
Ψοφησε?
ΥΓ Για εναν leon-κατι μιλαμε?
ελεγε πολλα και σε ατομα που δεν επρεπε τυπε ;)Ρε μαλακες, ποιος ειν' αυτος ο λιονταρης πια?
Τι διαολο επαθε?
Ψοφησε?
ρώτα τον απόλυτο τύπε. το μαγαζάκι σου πως πάει αλήθεια; φιλικά.
Δεν εχω μαγαζι
Τελικα, ο λιονταρης υπηρξε ποτε, ή ειναι καποιος φανταστικος χαρακτηρας που επινοησατε για να τρολλαρετε και να σπατε αρχιδια με (υποτιθεμενα) υπονοουμενα?
τον βλέπεις.στις φωτογραφίες που ποστάρει ο απόλυτος. όσο για το μαγαζί , με συγχωρείς.νόμιζα ότι είχες.
Δεν εχω μαγαζι
Τελικα, ο λιονταρης υπηρξε ποτε, ή ειναι καποιος φανταστικος χαρακτηρας που επινοησατε για να τρολλαρετε και να σπατε αρχιδια με (υποτιθεμενα) υπονοουμενα?
τον βλέπεις.στις φωτογραφίες που ποστάρει ο απόλυτος. όσο για το μαγαζί , με συγχωρείς.νόμιζα ότι είχες.
μεγαλε ρωτα τους τη θεματα εχει το κοσμοπολιταν και θα σου απαντησουνNαι Galbino μου,άλλαξε πλευρό τώρα γιατί θα στραβολαιμιάσεις,για την απήχηση μπήκα βρε,το βρήκες,έλα όμως που μπήκα να ρωτήσω.
Το αν ξέρω και τι ξέρω άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.Το ότι σας διαβάζει κόσμος και το παίζετε ιστορία εκ του ασφαλούς κοίτα να κρίνεις.
Χτες ήμουν Φυλής και έπεσε πολύ γέλιο με ένα πουτανάκι που ξέρω,το τι ακούει από κάτι βλαστάρια στο δωμάτιο δεν λέγεται,θα τα γράψω αυτά να σας πέσουν τ'αυτιά
γιατί απ'ότι βλέπω απαντήσεις δεν έχετε στο θέμα,είστε όλοι εκτός θέματος.
Αρχικά δε το παίζω ιστορία , απλά συμμετέχω σε ένα forum και λέω τη γνώμη μου ! Απλά ζώντας στον 21 αιώνα το 2013 θεωρώ το λιγότερο ηλίθιο να πάει κάποιος ακόμα και με την γκόμενα του χωρίς σκουφάκι πόσο μάλλον με μία του αγοραίου έρωτα που ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται ! Εσύ είσαι εκτός θέματος που νομίζεις ότι μας νοιάζει τι σου λέει το << ένα πουτανάκι >> στη Φυλής για το τι ακούει μέσα στο δωμάτιο.. Στο κάτω κάτω σε 5 σελίδες του θέματός σου δεν πήρες καμία απάντηση διότι αυτό που ρωτάς είναι γελοίο.. Επομένως πάνε τοίχο τοίχο , πόρτα πόρτα ( όπως σε βολεύει ) στα ρδέλα και ρώτα για αυτό που σε ενδιαφέρει !Nαι Galbino μου,άλλαξε πλευρό τώρα γιατί θα στραβολαιμιάσεις,για την απήχηση μπήκα βρε,το βρήκες,έλα όμως που μπήκα να ρωτήσω.
Το αν ξέρω και τι ξέρω άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.Το ότι σας διαβάζει κόσμος και το παίζετε ιστορία εκ του ασφαλούς κοίτα να κρίνεις.
Χτες ήμουν Φυλής και έπεσε πολύ γέλιο με ένα πουτανάκι που ξέρω,το τι ακούει από κάτι βλαστάρια στο δωμάτιο δεν λέγεται,θα τα γράψω αυτά να σας πέσουν τ'αυτιά
γιατί απ'ότι βλέπω απαντήσεις δεν έχετε στο θέμα,είστε όλοι εκτός θέματος.
Δεν είμαστε όλοι σαπιοκοιλιάδες σαν και του λόγου σου ! Μη τρέφεις αυταπάτες για να νιώσεις καλύτεραΛοιπόν λαγουδάκια,παω να ρίξω κανένα,εσείς μέχρι να ξαναμπώ όταν αδειάσω,βρείτε τίποτα να γράψετε (άσχετα βέβαια πάντα όπως κάνετε μέχρι τώρα).
Και μην φάτε όλο το κοκκινιστό της μαμάς σας και φουσκώσετε γιατί πως θα σκύψετε μετά να δέσετε τα κορδόνια σας;
πες οτι πας στον βασιλοπουλο να παρεις σερβιετες και μελιτζανες να μην πεσει παντοφλα και ασε τα καουμποιλικιαΛοιπόν λαγουδάκια,παω να ρίξω κανένα,εσείς μέχρι να ξαναμπώ όταν αδειάσω,βρείτε τίποτα να γράψετε (άσχετα βέβαια πάντα όπως κάνετε μέχρι τώρα).
Και μην φάτε όλο το κοκκινιστό της μαμάς σας και φουσκώσετε γιατί πως θα σκύψετε μετά να δέσετε τα κορδόνια σας;