Νέα

Θέλω εξτραδάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Skoni kai thripsala
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ρε φίλε αφού βλέπεις δεν έχεις απήχηση εδώ μέσα ! Γιατί δεν παίρνεις πόρτα πόρτα τα μπουρδέλα και τα στούντιο να ρωτήσεις για τα γούστα που θέλεις ; Μετά έλα και κάνε και review να πέσει το γέλιο της αρκούδας !  :kissass:
Μιλαμε για αφορητη βαρεμαρα, ποσταρει μεχρι να του απαντησει καποιος.
Αφηστε τον να λεει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ρε μαλακες, ποιος ειν' αυτος ο λιονταρης πια?
Τι διαολο επαθε?
Ψοφησε?
ελεγε πολλα και σε ατομα που δεν επρεπε τυπε ;)

images

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
ρώτα τον απόλυτο τύπε. το μαγαζάκι σου πως πάει αλήθεια; φιλικά.

:think:

Δεν εχω μαγαζι

Τελικα, ο λιονταρης υπηρξε ποτε, ή ειναι καποιος φανταστικος χαρακτηρας που επινοησατε για να τρολλαρετε και να σπατε αρχιδια με (υποτιθεμενα) υπονοουμενα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Δεν εχω μαγαζι

Τελικα, ο λιονταρης υπηρξε ποτε, ή ειναι καποιος φανταστικος χαρακτηρας που επινοησατε για να τρολλαρετε και να σπατε αρχιδια με (υποτιθεμενα) υπονοουμενα?

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6

Δεν εχω μαγαζι

τον βλέπεις.στις φωτογραφίες που ποστάρει ο απόλυτος. όσο για το μαγαζί , με συγχωρείς.νόμιζα ότι είχες. :grin:

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Nαι Galbino μου,άλλαξε πλευρό τώρα γιατί θα στραβολαιμιάσεις,για την απήχηση μπήκα βρε,το βρήκες,έλα όμως που μπήκα να ρωτήσω.
Το αν ξέρω και τι ξέρω άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.Το ότι σας διαβάζει κόσμος και το παίζετε ιστορία εκ του ασφαλούς κοίτα να κρίνεις.
Χτες ήμουν Φυλής και έπεσε πολύ γέλιο με ένα πουτανάκι που ξέρω,το τι ακούει από κάτι βλαστάρια στο δωμάτιο δεν λέγεται,θα τα γράψω αυτά να σας πέσουν τ'αυτιά
γιατί απ'ότι βλέπω απαντήσεις δεν έχετε στο θέμα,είστε όλοι εκτός θέματος.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Κριμα που (οπως ισχυριζεται) τη σκαπουλαρε...
Παντα πιστευα πως οι ανορθογραφοι πρεπει να εξαλειφονται - με τον εναν ή τον αλλον τροπο

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:s&m_3:τον έφαγε ο φασισμός της πουριτανιας

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν λαγουδάκια,παω να ρίξω κανένα,εσείς μέχρι να ξαναμπώ όταν αδειάσω,βρείτε τίποτα να γράψετε (άσχετα βέβαια πάντα όπως κάνετε μέχρι τώρα).
Και μην φάτε όλο το κοκκινιστό της μαμάς σας και φουσκώσετε γιατί πως θα σκύψετε μετά να δέσετε τα κορδόνια σας;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Nαι Galbino μου,άλλαξε πλευρό τώρα γιατί θα στραβολαιμιάσεις,για την απήχηση μπήκα βρε,το βρήκες,έλα όμως που μπήκα να ρωτήσω.
Το αν ξέρω και τι ξέρω άσε να το ξέρω εγώ καλύτερα.Το ότι σας διαβάζει κόσμος και το παίζετε ιστορία εκ του ασφαλούς κοίτα να κρίνεις.
Χτες ήμουν Φυλής και έπεσε πολύ γέλιο με ένα πουτανάκι που ξέρω,το τι ακούει από κάτι βλαστάρια στο δωμάτιο δεν λέγεται,θα τα γράψω αυτά να σας πέσουν τ'αυτιά
μεγαλε ρωτα τους τη θεματα εχει το κοσμοπολιταν και θα σου απαντησουν :cheesy:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Αρχικά δε το παίζω ιστορία , απλά συμμετέχω σε ένα forum και λέω τη γνώμη μου ! Απλά ζώντας στον 21 αιώνα το 2013 θεωρώ το λιγότερο ηλίθιο να πάει κάποιος ακόμα και με την γκόμενα του χωρίς σκουφάκι πόσο μάλλον με μία του αγοραίου έρωτα που ο κίνδυνος πολλαπλασιάζεται ! Εσύ είσαι εκτός θέματος που νομίζεις ότι μας νοιάζει τι σου λέει το << ένα πουτανάκι >> στη Φυλής για το τι ακούει μέσα στο δωμάτιο.. Στο κάτω κάτω σε 5 σελίδες του θέματός σου δεν πήρες καμία απάντηση διότι αυτό που ρωτάς είναι γελοίο.. Επομένως πάνε τοίχο τοίχο , πόρτα πόρτα ( όπως σε βολεύει ) στα ρδέλα και ρώτα για αυτό που σε ενδιαφέρει !

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Λοιπόν λαγουδάκια,παω να ρίξω κανένα,εσείς μέχρι να ξαναμπώ όταν αδειάσω,βρείτε τίποτα να γράψετε (άσχετα βέβαια πάντα όπως κάνετε μέχρι τώρα).
Και μην φάτε όλο το κοκκινιστό της μαμάς σας και φουσκώσετε γιατί πως θα σκύψετε μετά να δέσετε τα κορδόνια σας;
Δεν είμαστε όλοι σαπιοκοιλιάδες σαν και του λόγου σου ! Μη τρέφεις αυταπάτες για να νιώσεις καλύτερα :cool2:  :thefinge:

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
212
Πόντοι
36
Μερακλής!!!

Και γιατί κάποιος που να κάνει ακάπωτα με συγκεκριμένη να σου δώσει πληροφορίες και να κάψεις την κοπέλα  :dancing:

Ένας στον τομέα πιάτσες γύρισε και είπε για γκόμενα που σου βγάζει την καπότα μόνη της και ξαφνικά 2-3 μέρες σε άλλο ποστ γύρισε και είπε ότι σε διάλογο που είχε με τη συγκεκριμένη, του ανέφερε ότι αυξήθηκε η πελατεία της.

Ο κύνδινος να συμβαί μία μαλακία είναι τεράστιος όταν κάτι τέτοιο γίνεται γνωστό παντού για τον απλούστατο λόγο ότι 4 μέλη μπορεί να διαβάζουν αυτό το θέμα και 50 να είναι απλά επισκέπτες που θέλουν ακάπωτα. Πας να προφυλάξεις αυτούς λοιπόν που το θέλουν και έχουν άγνοια, τα μέλη του σάιτ προφυλλάσσονται επαρκώς

Άσε που αν βγει λίστα οι μισοί εδώ μέσα θα ψάχνονται και σε μεγαλύτερο βαθμό από την ιστορία της Ρωσίδας με το AIDS

Αν επιμένεις και γουστάρεις να πάς Αγγλία, που το bareback έχει γίνει μόδα. Εδώ δεν θα σου δώσει κανείς τέτοια πληροφορία αν είναι ψαγμένος

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
:2funny: :2funny: :2funny: πες οτι πας στον βασιλοπουλο να παρεις σερβιετες και μελιτζανες να μην πεσει παντοφλα και ασε τα καουμποιλικια

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
ο λιοντάρης ήταν αυτός που πόσταρε αμέτρητα underground βίντεο που σχολίαζε ο ίδιος διάφορα καταστήματα αγοραίου έρωτα?

τον πήγαν  :fuck2: :fuck2: τελικά?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom