Νέα

Θέλω εξτραδάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Skoni kai thripsala
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Από ότι βλέπω για κανένα κοκκινιστό είσαστε στο σπίτι και να σας πλένουν τα σώβρακα,αφήστε το δούλεμα ρε νερντς και πείτε αν ξέρετε.
Τουλάχιστον εμείς οι ακάποτοι μαχητές (γιατί εκεί κολλήσατε βλέπω) γαμάμε και το λέμε,δεν κάνουμε τους αρνητές και όταν δούμε γκόμενα λιώνουμε σαν τα παγωτά.

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Από ότι βλέπω για κανένα κοκκινιστό είσαστε στο σπίτι και να σας πλένουν τα σώβρακα,αφήστε το δούλεμα ρε νερντς και πείτε αν ξέρετε.
Τουλάχιστον εμείς οι ακάποτοι μαχητές (γιατί εκεί κολλήσατε βλέπω) γαμάμε και το λέμε,δεν κάνουμε τους αρνητές και όταν δούμε γκόμενα λιώνουμε σαν τα παγωτά.
Μόνο για γλυφομουνια ειναι και να πίνουν καυβλοχαπια για να τους σηκωνεται

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:s&m_3:θέλω ακαποτο  :fuck1: παιζει?ολα τα αλλά ειναι φιλοσοφικα

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Άσε ποντίκι,είμαι 40 χρονών και έχω δει πολλά τόσα χρόνια,η σημερινή γενιά δεν γαμάει με τίποτα,στα μπουρδέλα πάνε για φιλάκια μόνο και ερωτοκαψούρα
για να ξεπεράσουν την απόρριψη από αλλού και τις γκόμενες αν τις έχουν (που δεν τις έχουν) τις έχουν μόνο για μόστρα αντί να τους αλλάζουν τα φώτα.
Εγώ πάω μπουρδέλα τόσα χρόνια και πάντα τις ξέσκιζα στον πούτσο για να με σέβονται οι καύλες μου.

Επισκέπτης
Τίποτα δεν είναι παράνομο όταν ήδη βρισκόμαστε στην παρανομία στα μπουρδέλα και στα στούντιο.
Ο νόμος δεν υποχρεώνει καμία πουτάνα να φέρει προφυλακτικό παρά μόνο αν προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη κατόπιν αποδείξεως τότε και >>>>>>μόνο τότε<<<<< θεωρείται ένοχη.
Άρα ζητάω κάτι νόμιμο και απλά βαρέθηκα τα ίδια και τα ίδια,μην πάει κατευθείαν το νου σας στο ακάποτο γαμήσι.
ΜΕΝΩ ΣΤΟ....ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ...που χρησιμοποιησες.οκ...θες ασφυξιες και ακραια σκηνικα ...αν δεν σε λενε Μανωλη Σφακιανακη..παρε αφεντρα call girl...στα πορνεια δεν θα ασχοληθουν καν με τετοιου ειδους ιστοριες...και 9 στις 10 φορες θα φυγει με γρηγορο βηματισμο η κορασσιδα προς την τσα2...και ακολουθως κι εσυ..την δεκατη φορα απλα θα σου βρουν κατι διαφορετικο για να την βρεις και να βγεις χαρουμενος.

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Κάτι έγραψε ο Ίστιν αλλά το σβήσανε,ρε φίλε δεν είμαι από την δίωξη,αν δεν με πιστεύεις να σου στείλω π.μ που δουλεύω να πάμε για ποτό
εκεί,σε κλαμπ δουλεύω,έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί δεν λέτε τίποτα,βασικά δεν ξέρετε κιόλας τι σας γίνετε αρχίζω να πιστεύω.
Το <μόνο τότε> που έθιξες το έγραψα γιατί έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούω παράνομο το ένα και και παράνομο το άλλο.Μα σε ένα παράνομο κόσμο πως μιλάτε
για παρανομία αφού άδεια δεν έχει κανείς για τίποτα από αυτά.

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Άσε ποντίκι,είμαι 40 χρονών και έχω δει πολλά τόσα χρόνια,η σημερινή γενιά δεν γαμάει με τίποτα,στα μπουρδέλα πάνε για φιλάκια μόνο και ερωτοκαψούρα
για να ξεπεράσουν την απόρριψη από αλλού και τις γκόμενες αν τις έχουν (που δεν τις έχουν) τις έχουν μόνο για μόστρα αντί να τους αλλάζουν τα φώτα.
Εγώ πάω μπουρδέλα τόσα χρόνια και πάντα τις ξέσκιζα στον πούτσο για να με σέβονται οι καύλες μου.
δεν με κόντραρεις φίλος ...πίες το καυβλοχαπο ! Εγώ σκιζω μικρές νέες μεσοκοπες γριες πιο γριες! Τα γαμω ολα με πίεση χωρίς χαπακι

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Κάτι έγραψε ο Ίστιν αλλά το σβήσανε,ρε φίλε δεν είμαι από την δίωξη,αν δεν με πιστεύεις να σου στείλω π.μ που δουλεύω να πάμε για ποτό
εκεί,σε κλαμπ δουλεύω,έτσι εξηγείται λοιπόν γιατί δεν λέτε τίποτα,βασικά δεν ξέρετε κιόλας τι σας γίνετε αρχίζω να πιστεύω.
Το <μόνο τότε> που έθιξες το έγραψα γιατί έχω βαρεθεί τόσα χρόνια να ακούω παράνομο το ένα και και παράνομο το άλλο.Μα σε ένα παράνομο κόσμο πως μιλάτε
για παρανομία αφού άδεια δεν έχει κανείς για τίποτα από αυτά.
o ζαν είναι ο άνθρωπός σου...

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Α οκ,ξαναήρθε το ποστ του Ίστιν,ρε φίλε τι ασφυξίες και ακραία σκηνικά μου λες;λες αν ήθελα να μην ήξερα για να πάρω αφέντρα;δεν με νοιάζει αυτό!
Εδώ ένα παράδειγμα σας έφερα με την ίδια καπότα σε παρτούζα αν ξέρετε και έχετε μεσάνυχτα,φαίνεται δεν θέλετε να στενοχωρήσετε τα στερνοπούλια-πουτανάκια σας.
Α ρε πελάτη χαφιέ πως κατάντησες,αντιδράς με τον δίπλα σου και κάνεις τον ηθικό αρκεί να μην στενοχωρήσεις το πουτανάκι σου.
Ρε παιδιά έλεος δηλαδή.....

Επισκέπτης
Α οκ,ξαναήρθε το ποστ του Ίστιν,ρε φίλε τι ασφυξίες και ακραία σκηνικά μου λες;λες αν ήθελα να μην ήξερα για να πάρω αφέντρα;δεν με νοιάζει αυτό!
Εδώ ένα παράδειγμα σας έφερα με την ίδια καπότα σε παρτούζα αν ξέρετε και έχετε μεσάνυχτα,φαίνεται δεν θέλετε να στενοχωρήσετε τα στερνοπούλια-πουτανάκια σας.
Α ρε πελάτη χαφιέ πως κατάντησες,αντιδράς με τον δίπλα σου και κάνεις τον ηθικό αρκεί να μην στενοχωρήσεις το πουτανάκι σου.
Ρε παιδιά έλεος δηλαδή.....
οταν γραφεις θολα...θολο το τοπιο....μιλα συγκεκριμενα τι ψαχνεις.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Ρε μάγκα ο καπιταλισμός σου έχει δώσει τόσες επιλογές
Genuine-font-b-Durex-b-font-condoms-seven-models-each-12-loading-slim-super-cool-condoms.jpg
και εσύ γουστάρεις τα ακάποτα ????? Σκέτη φύρα είσαι ! Μετά θα σε νοσηλεύουν σε δημόσια νοσοκομεία και θα σπαταλάς δημόσιο χρήμα για να θεραπεύσεις τα κονδυλώματα το λιγότερο ! Du te draku

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Θολό ποιο;
το ότι ξεκαθάρισα ότι έχω χορτάσει ελ.στοματικά,το ότι έχω βρει για χύσιμο μουνί και κώλο όπως κι άλλοι που δεν τα λένε για να μην στενοχωρήσουν τα στερνοπούλια τους;
το ότι δήλωσα ότι μου έχει τύχει ακάποτο γαμήσι και το επιδιώκω μόνο όταν έχω όρεξη ξεκαθαρίζοντας την θέση μου πριν;
το ότι ούτε στην ερώτηση για το αν ξέρετε σε παρτούζα να δέχονται με την ίδια καπότα απαντήσατε;
που είναι το θολό δεν βλέπω.

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Galb μάλλον κόλλησες κι εσύ στο ακάποτο γαμήσι βλέπω,ο λόγος στην ιατρική πια.

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
:tits2:που παιζει ακαποτο ?
Κάνω ανοιχτή πρόταση στους admin να αλλάξουν τους όρους χρήσεις του forum και να απαγορευτεί με  ban τα βαρετά επαναληπτικά ποστ άνευ ουσίας από κλώνους ! Σπαταλούν τους χρήσιμους πόρους του web αδικαιολόγητα ! :o

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.939
Πόντοι
3.475
Ρε μαλακες, ποιος ειν' αυτος ο λιονταρης πια?
Τι διαολο επαθε?
Ψοφησε?

ΥΓ Για εναν leon-κατι μιλαμε?

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Galb μάλλον κόλλησες κι εσύ στο ακάποτο γαμήσι βλέπω,ο λόγος στην ιατρική πια.
Ρε φίλε αφού βλέπεις δεν έχεις απήχηση εδώ μέσα ! Γιατί δεν παίρνεις πόρτα πόρτα τα μπουρδέλα και τα στούντιο να ρωτήσεις για τα γούστα που θέλεις ; Μετά έλα και κάνε και review να πέσει το γέλιο της αρκούδας !  :kissass:

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Ρε φίλε αφού βλέπεις δεν έχεις απήχηση εδώ μέσα ! Γιατί δεν παίρνεις πόρτα πόρτα τα μπουρδέλα και τα στούντιο να ρωτήσεις για τα γούστα που θέλεις ; Μετά έλα και κάνε και review να πέσει το γέλιο της αρκούδας !  :kissass:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom