και εγω απολυτετυπε ατυχησες
εδω στο σαιτ ολοι ειναι πανω απο 1.90 γυμνασμενοι και ομορφοπαιδα
μονο εγω με τον λαιον7 ειμαστε κονδοι μου φαινεται
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Cuckold fantasy προς υλοποίηση!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα takis cuckold
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
KYRMEDIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
νομιζω οτι καποιος που γλειφει αρχιδια ειναι ομογυλοφιλος κοπελια ...
Μην ακούσεις ότι κάποιος έγλειψε ένα αρχίδι , αμέσως να τον βγάλεις αδελφή! :S
takis cuckold
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2014
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
τελικά πήγαμε με 1 φίλο από εδώ σε μπου φυλής και με 40 γιούρα κάτσαμε 15' μέσα. ήταν πολύ καλά για 1η εμπειρία η κοπελίτσα γύρω στα 19-21 μίλαγε καλούτσικα ελληνικά και γούσταρε το ρόλο της "κοπέλας" μου που γυρίζει και καλά από 1 μπαρ όπου γνώρισε τον τύπο που μπήκε μαζί του στο δωμάτιο. εγώ αντιστέκομαι δήθεν για λίγο μετά με βάζουν και οι 2 κάτω, με γδύνουν, η κοπέλα με (δικό μου το μαστίγιο) και με πάτησε με υπενθυμίζοντάς ου ότι αφέντραμου είναι και θα κάνεότι γουστάρει και θα πηδιέται με όποιον θέλει. αφού την ικέτεψα να μη το κάνει μπροστά μου, με 2 σφαλιάρες με σταμάτησε! "εσύ μόνο θα κοιτάς που θα με γαμάει σκλάβε" και άρχισαν το μπαλμούτιασμα, τον και με ανάγκασε κι εμένα να του πάρω για μισό λεπτό με καπότα φυσικά. μετά άρχισε να τη γαμάει και εγώ με διέταξε να της γλείφω τις πατούσες παράλληλα. ενώ με έβριζαν και οι 2 και με απαξίωνα, αυτός την πήρε ανάσκελα και μετά στα 4 και έχυσε, μετά με διέταξε να χύσω και εγώ στις πατούσες της (μου τον έπαιξε με τα πόδια για ένα λεπτό) κάτι το οποίο έγινε ειδικά ότανμέτρησε αντίστροφα από το 10 στο 0!!! ήταν πολύ καλό για αρχή, ελπίζω να υπάρξουν και άλλες εμπειρίες. ο τύπος ενθουσιάστηκε και όταν έχουμε λεφτά θα πάμε και σε στούντιο με μυημενη αφέντρα (μπέσυ ετοιμάσου...)αυτά.
φιλε πουστης εισαι;ΔΕν το περιμενα!!!Επεσα απο τα συννεφα!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111τελικά πήγαμε με 1 φίλο από εδώ σε μπου φυλής και με 40 γιούρα κάτσαμε 15' μέσα. ήταν πολύ καλά για 1η εμπειρία η κοπελίτσα γύρω στα 19-21 μίλαγε καλούτσικα ελληνικά και γούσταρε το ρόλο της "κοπέλας" μου που γυρίζει και καλά από 1 μπαρ όπου γνώρισε τον τύπο που μπήκε μαζί του στο δωμάτιο. εγώ αντιστέκομαι δήθεν για λίγο μετά με βάζουν και οι 2 κάτω, με γδύνουν, η κοπέλα με (δικό μου το μαστίγιο) και με πάτησε με υπενθυμίζοντάς ου ότι αφέντραμου είναι και θα κάνεότι γουστάρει και θα πηδιέται με όποιον θέλει. αφού την ικέτεψα να μη το κάνει μπροστά μου, με 2 σφαλιάρες με σταμάτησε! "εσύ μόνο θα κοιτάς που θα με γαμάει σκλάβε" και άρχισαν το μπαλμούτιασμα, τον και με ανάγκασε κι εμένα να του πάρω για μισό λεπτό με καπότα φυσικά. μετά άρχισε να τη γαμάει και εγώ με διέταξε να της γλείφω τις πατούσες παράλληλα. ενώ με έβριζαν και οι 2 και με απαξίωνα, αυτός την πήρε ανάσκελα και μετά στα 4 και έχυσε, μετά με διέταξε να χύσω και εγώ στις πατούσες της (μου τον έπαιξε με τα πόδια για ένα λεπτό) κάτι το οποίο έγινε ειδικά ότανμέτρησε αντίστροφα από το 10 στο 0!!! ήταν πολύ καλό για αρχή, ελπίζω να υπάρξουν και άλλες εμπειρίες. ο τύπος ενθουσιάστηκε και όταν έχουμε λεφτά θα πάμε και σε στούντιο με μυημενη αφέντρα (μπέσυ ετοιμάσου...)αυτά.
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
Μην ακούσεις ότι κάποιος έγλειψε ένα αρχίδι , αμέσως να τον βγάλεις αδελφή! :S
ο πουριτανισμος θα με φαει
thodorio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.811
- Πόντοι
- 216
τελικά πήγαμε με 1 φίλο από εδώ σε μπου φυλής και με 40 γιούρα κάτσαμε 15' μέσα. ήταν πολύ καλά για 1η εμπειρία η κοπελίτσα γύρω στα 19-21 μίλαγε καλούτσικα ελληνικά και γούσταρε το ρόλο της "κοπέλας" μου που γυρίζει και καλά από 1 μπαρ όπου γνώρισε τον τύπο που μπήκε μαζί του στο δωμάτιο. εγώ αντιστέκομαι δήθεν για λίγο μετά με βάζουν και οι 2 κάτω, με γδύνουν, η κοπέλα με (δικό μου το μαστίγιο) και με πάτησε με υπενθυμίζοντάς ου ότι αφέντραμου είναι και θα κάνεότι γουστάρει και θα πηδιέται με όποιον θέλει. αφού την ικέτεψα να μη το κάνει μπροστά μου, με 2 σφαλιάρες με σταμάτησε! "εσύ μόνο θα κοιτάς που θα με γαμάει σκλάβε" και άρχισαν το μπαλμούτιασμα, τον και με ανάγκασε κι εμένα να του πάρω για μισό λεπτό με καπότα φυσικά. μετά άρχισε να τη γαμάει και εγώ με διέταξε να της γλείφω τις πατούσες παράλληλα. ενώ με έβριζαν και οι 2 και με απαξίωνα, αυτός την πήρε ανάσκελα και μετά στα 4 και έχυσε, μετά με διέταξε να χύσω και εγώ στις πατούσες της (μου τον έπαιξε με τα πόδια για ένα λεπτό) κάτι το οποίο έγινε ειδικά ότανμέτρησε αντίστροφα από το 10 στο 0!!! ήταν πολύ καλό για αρχή, ελπίζω να υπάρξουν και άλλες εμπειρίες. ο τύπος ενθουσιάστηκε και όταν έχουμε λεφτά θα πάμε και σε στούντιο με μυημενη αφέντρα (μπέσυ ετοιμάσου...)αυτά.
σε 15' μονο αυτα; μπορουσατε να υποκριθητε οτι καθεστε σε ενα καφε, σκαι μυτη ο τυπος, γνωριζεστε κι ενω του μιλας εκεινος καρφωνει (με τα ματια) την ψωλα σου...
μετα αφου πινετε και το απεριτιφ, εκεινη δηθεν αθωα τον προσκαλει για ενα εσπρεσο στο διαμερισμα σας.
εκει σε πιανει ενα πονοκεφαλος και τους ανακοινωνεις οτι θα πας να ξαπλωσεις και να μην ενοχληθουν απο την απουσια σου...
μετα πανω στην καβλα την γαμαει λυσασμενα στο κρεβατι σας ακριβως διπλα σου, ενω εσυ κοιμασαι του καλου καιρου
(στο χυσιμο μπορει να σε παρουν τα σκαγια κι εσενα, αυτο μενει να το αποφασισεις εσυ...)
VasilisTs2001
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2023
- Like
- 467
- Πόντοι
- 20
Ειμαι cuckold συζυγος προς τη γυναικα μου....στειλτε μηνυμα αν θελετε να τα πουμε
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Νομίζω πρέπει να μιλήσεις με τον @aiolosanemos50Ειμαι cuckold συζυγος προς τη γυναικα μου....στειλτε μηνυμα αν θελετε να τα πουμε
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
σου πουλησε και εσενα ριχταρια ο μουνης ?Νομίζω πρέπει να μιλήσεις με τον @aiolosanemos50
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Ναι κάτι πορτοκαλι σε τιμή ευκαιρίαςσου πουλησε και εσενα ριχταρια ο μουνης ?
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.668
- Πόντοι
- 11.956
Αφού δεν στέλνεις επιταγή κάπως πρέπει να βγάλω λεφτάσου πουλησε και εσενα ριχταρια ο μουνης ?
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
κατευθειαν πλυντηριο βάλτα ... στους 90 βαθμους , αν εχει και παραπανω βαλταΝαι κάτι πορτοκαλι σε τιμή ευκαιρίας
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.668
- Πόντοι
- 11.956
Στον κλίβανοκατευθειαν πλυντηριο βάλτα ... στους 90 βαθμους , αν εχει και παραπανω βαλτα
cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.487
- Πόντοι
- 3.556
Μου είπε να μην τα πλύνω για να νιώσω την ατμόσφαιρακατευθειαν πλυντηριο βάλτα ... στους 90 βαθμους , αν εχει και παραπανω βαλτα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.406
- Πόντοι
- 12.756
Μου είπε να μην τα πλύνω για να νιώσω την ατμόσφαιρα
atapos21
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2021
- Like
- 6.168
- Πόντοι
- 1.046
καμία φοτο απ τη γνωστή αννουλα πότε θα βάλεις?Θελω να γινω cuckold στη συζυγο μου...αν ενδιαφερεται καποιος, πολυ ευχαριστως να το συζητησουμε στην προσωπικη συνομιλια
Ευχαριστω
Για πες ενδιαφέρον ακούγεταιΕιμαι cuckold συζυγος προς τη γυναικα μου....στειλτε μηνυμα αν θελετε να τα πουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αν ψήνεις κάτι παρόμοιο στείλετελικά πήγαμε με 1 φίλο από εδώ σε μπου φυλής και με 40 γιούρα κάτσαμε 15' μέσα. ήταν πολύ καλά για 1η εμπειρία η κοπελίτσα γύρω στα 19-21 μίλαγε καλούτσικα ελληνικά και γούσταρε το ρόλο της "κοπέλας" μου που γυρίζει και καλά από 1 μπαρ όπου γνώρισε τον τύπο που μπήκε μαζί του στο δωμάτιο. εγώ αντιστέκομαι δήθεν για λίγο μετά με βάζουν και οι 2 κάτω, με γδύνουν, η κοπέλα με (δικό μου το μαστίγιο) και με πάτησε με υπενθυμίζοντάς ου ότι αφέντραμου είναι και θα κάνεότι γουστάρει και θα πηδιέται με όποιον θέλει. αφού την ικέτεψα να μη το κάνει μπροστά μου, με 2 σφαλιάρες με σταμάτησε! "εσύ μόνο θα κοιτάς που θα με γαμάει σκλάβε" και άρχισαν το μπαλμούτιασμα, τον και με ανάγκασε κι εμένα να του πάρω για μισό λεπτό με καπότα φυσικά. μετά άρχισε να τη γαμάει και εγώ με διέταξε να της γλείφω τις πατούσες παράλληλα. ενώ με έβριζαν και οι 2 και με απαξίωνα, αυτός την πήρε ανάσκελα και μετά στα 4 και έχυσε, μετά με διέταξε να χύσω και εγώ στις πατούσες της (μου τον έπαιξε με τα πόδια για ένα λεπτό) κάτι το οποίο έγινε ειδικά ότανμέτρησε αντίστροφα από το 10 στο 0!!! ήταν πολύ καλό για αρχή, ελπίζω να υπάρξουν και άλλες εμπειρίες. ο τύπος ενθουσιάστηκε και όταν έχουμε λεφτά θα πάμε και σε στούντιο με μυημενη αφέντρα (μπέσυ ετοιμάσου...)αυτά.