enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.729
- Πόντοι
- 3.656
Θα σε απογοητευσω τυπε αλλα οι περισσοτεροι ειμαστε ασοβαροι και ανωμαλοι εδω μεσα
γιατι το λες αυτο ρε τυπε; :S
Θα σε απογοητευσω τυπε αλλα οι περισσοτεροι ειμαστε ασοβαροι και ανωμαλοι εδω μεσα
με γοβα 12ποντη μαν?τυπε ατυχησες
εδω στο σαιτ ολοι ειναι πανω απο 1.90 γυμνασμενοι και ομορφοπαιδα
δεν ξερω τυπε ετσι λενεμε γοβα 12ποντη μαν?
με γοβα 12ποντη μαν?
ουγκ απλά!!! αίμα τιμή μικρό πουλί βρωμάει η κατάσταση. τέσπα όπως τα λες είναι βυζάρες, γκωλάρες, μπουτάρες, πίπες, ιεραποστολικό, στα 4, φαντασία και φετίχ μηδέν και κλασσικός μα...κας έλληναρας! καλά σουβλάκια ρατσιστάκο και δόξα ο ανύπαρκτος. αν ήμουν ομοφυλόφιλος θα τόλεγα δεν έχω 1 μύριο κόμπλεξ όπως εσύ. περαστικά
Φιλε μη δινεις σημασια στους κομπλεξικους , εχουν περιορισμενη φαντασια, ουτε να γαμηθουν δε ξερουν
Ενθάρυνέ τον εσύ...
Λες να ήταν στο κοινόβιο Villa Amalia παλιά και να του άρεσε η πούτσα από τα ζάκια???
Καλημέρα,παιδια συγγνωμην μηπως ξερει κανεις πως βαζουμε φωτος κατω απο το νικ μας? ευχαριστω εκ των προτερων
ΠΑΣΟΚ ρε Πούστη!!!!!ρε φασιστάκο πονάει η βίλλα αμαλίας έ, έχεις αρπάξει και συ τα χοντράδια σου και επισκέφτηκες νοσοκομεία όπως εκατοντάδες άλλοι νεοναζί μισέλληνες χ.α. ?? εσένα ρε μουρόχαβλο και οι 2 άλλοι που κατακρίνετε σας γαμάνε κάθε μέρα με κάθε τρόπο και από όλες τις τρύπες στη ζωή και την κοινωνία οι εξουσιαστές σας. οπότε αυτούς που κατειγορείτε και χλευάζετε (νομίζετε) για γκέι ή ανώμαλους ή μαζόχες ή ότι άλλο ξεφεύγει από τα καθημερινά σας μικροαστικά χαζοκουτάκια μακάρι να τους μοιάζατε στο 1% εσείς είστε άπειρα περισσότερο μπούστηδες (για να μιλήσω και στη διάλεκτό σας) σκατόβλαχοι. σφάξε με πασά μου να αγιάσω το κάθε τσουτσέκι τώρα... μακάρι να είχατε μόνο στην ερωτική σας ζωή τάσεις μαζοχισμού ή φετιχισμού παρόμοιο με το δικό μου. σας χαζεύω από τόσο ψιλά και γελάω σαρκαστικά με τα κόμπλεξ σας και τα υποτακτικά σας λαικατζίδικα πιστεύω σας. ουστ νταλικεροταρίφες!!
ουγκ έμα τιμοί μικρώ πουλεί!!!
υγ. βλακάκο από πάνω βίγια προφέρεται όχι λίλα ή βίλα, αρβανιτόσπορος ή τουρκόσπορος είσαι εσύ, εγώ ελληνοισπανόσπορος είμαι, ντάκθει???
ΠΑΣΟΚ ρε Πούστη!!!!!
Δεν πειράζει φίλε μου, κοίταζέ μας εσύ από ψηλά αρκεί να μην μας πονάει ο κώλος μας.
Τώρα κατάλαβα γιατί οι πούτσες πάνε προς τα πάνω, βλέπουν τα κωλαράκια σας και γουστάρουν...
Όταν βρεις τον γιό σου, (αν δεν έχεις δεν βλέπω να κάνεις μόλις φέρεις στο μυαλό σου αυτή την εικόνα), να τον παίρνει από πίσω τότε να δω που θα βάλεις το απελευθερωμένο μυαλουδάκι σου. Μάλλον μπροστά από κάνη... Εγώ το πολύ πολύ να δω τον δικό μου να σκίζει καμιά αδερφή... Χαχαχα
Σιγά μην τον ταίζω κιόλας, Θα κρεμάσω τη μάνα του και τον Takis villa, και θα το κόψει θέλει δεν θέλει...
Μια τελευταία απορία και αν απαντήσεις μονολεκτικά δεν ξαναγράφω και σου χαλάω το νήμα,
μπας και βρείς κανένα καυλί να σε "υποτάξει" όπως λες ότι θέλεις...
Ο Πατριός ή ο Θείος σε "κάρφωσε" μικρό και σου άρεσε???
ΥΓ. Σε θυλικό πρόσωπο να μιλάς στον εαυτό σου...
;) :- :'(
ξάδερφος