Νέα

Θέλω εξτραδάκια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Skoni kai thripsala
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ο λιονταρης ζει τυπε?
URL]] :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
κοιτα καποιες μαυρες κανουνε και ακαποτο πρωκτικο αλλα δεν στο προτινω...εκανα και και εγω καποτε μια μαλακια μαζι τους αλλα μετα το μετανιωσα πολυ ασχημα
τυπε εσυ δεν εισαι αυτος που εκανες παρτουζα με 2 μαυρες και επαθες τριχοπτωση? :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ακαποτα ουτε με τις γκομενες μας πλεον..δεν ξερεις τι εχει κανει η αλλη πριν απο εσενα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
ακαποτα ουτε με τις γκομενες μας πλεον..δεν ξερεις τι εχει κανει η αλλη πριν απο εσενα
ε τι να εχει κανει.Θα εχει γαμηθει με 15-20 ψωλες θα τα εχει καταπιει απο τους 10 τουλαχιστον,θα τον εχει αρπαξει στο κωλαντερο απο τους 7 ενταξει ψιλοπραγματα :grin:

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ με μαύρες δεν παω γιατί είναι ξεπέτες αλλά οκ,μου έχει τύχει πάνω στο καπώ του αμαξιού να κάνω ακάποτο και με γκόμενα και με πουτάνα
και σε πιάτσα και σε οίκο και σε ξενοδοχείο.
Είναι ρίσκο αλλά έχει άλλη γλύκα,πάντως όταν λέω έξτρα εννοώ κι άλλα πράγματα όπως με την ίδια καπότα ας πούμε σε παρτούζα που το αποφεύγουν.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ με μαύρες δεν παω γιατί είναι ξεπέτες αλλά οκ,μου έχει τύχει πάνω στο καπώ του αμαξιού να κάνω ακάποτο και με γκόμενα και με πουτάνα
Είναι ρίσκο αλλά έχει άλλη γλύκα,πάντως όταν λέω έξτρα εννοώ κι άλλα πράγματα όπως με την ίδια καπότα ας πούμε σε παρτούζα που το αποφεύγουν.
Το ρισκο τοτε, δεν ειναι για σενα, αλλα για τις γκομενες, οποτε, τι σε νοιαζει?

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16

:2funny:

επίσης μπορείτε να τρυπηθειτε με βελονες και να ενωσετε το αιμα σας ολοι μαζι για ορκους αιωνιας ηλιθιοτητας. :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
:2funny:

επίσης μπορείτε να τρυπηθειτε με βελονες και να ενωσετε το αιμα σας ολοι μαζι για ορκους αιωνιας ηλιθιοτητας. :2funny:
Νομιζω ησουν παρουσα οταν γινονταν οι επικες συζητησεις με διαφορους πολυπραγμονες οτι δεν υπαρχει Ειτζ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εισαι μεγαλο τρολ ρε φιλε.

ZANCLOD72

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
για πείτε που παιζει ακαποτο
Αρουρι, μας εχεις πρηξει 3 μερες τωρα τα @@ για το που παιζει ακαποτο  :headbang:
Τι στον  :bigdick:??Αρουρι σε εργαστηριο εισαι?Πειραματοζωο που κανουν ερευνες για μολυσματικες ασθενειες???? :pipa2:

pontikiii

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:fuck2:μερικοί εδώ μέσα εκτός απο δεξιοφρονες ειναι και πουριτανοι!  Μερικοί γουστάρουμε ακαποτο χωρίς να τους ζαλιζετε ,,,,, ειδικά όταν θελουμε πληροφορίες

OP
OP
S

Skoni kai thripsala

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Το ότι έχει τύχει δεν σημαίνει ότι το επιδιώκω κάθε φορά αλλά όταν μου έρθει όρεξη.Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε αν δεν θέλουν ας μην κάτσουν.
Εγώ ξηγούμαι και ότι γίνει,λες και μόνο εγώ το έχω κάνει αυτό κάνετε.Ας μην αρχίσω και γράφω ονόματα και γελάσει και το παρδαλό κατσίκι
που νομίζετε ότι βαδίζετε στα σίγουρα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom