violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
κοιτα καποιες μαυρες κανουνε και ακαποτο πρωκτικο αλλα δεν στο προτινω...εκανα και και εγω καποτε μια μαλακια μαζι τους αλλα μετα το μετανιωσα πολυ ασχημα
wtf :S
κοιτα καποιες μαυρες κανουνε και ακαποτο πρωκτικο αλλα δεν στο προτινω...εκανα και και εγω καποτε μια μαλακια μαζι τους αλλα μετα το μετανιωσα πολυ ασχημα
:Sκοιτα καποιες μαυρες κανουνε και ακαποτο πρωκτικο αλλα δεν στο προτινω...εκανα και και εγω καποτε μια μαλακια μαζι τους αλλα μετα το μετανιωσα πολυ ασχημα
Ο λιονταρης ζει τυπε?
τυπε εσυ δεν εισαι αυτος που εκανες παρτουζα με 2 μαυρες και επαθες τριχοπτωση?κοιτα καποιες μαυρες κανουνε και ακαποτο πρωκτικο αλλα δεν στο προτινω...εκανα και και εγω καποτε μια μαλακια μαζι τους αλλα μετα το μετανιωσα πολυ ασχημα
http://[URL unfurl="true"]www.project-landmine.com/wp-content/uploads/2012/08/dead-lion.jpg[/img[/URL]] :S
[/quote] :2funny:
http://[URL unfurl="true"]www.project-landmine.com/wp-content/uploads/2012/08/dead-lion.jpg[/img[/URL]] :S
[/quote]απόλυτος.respect
ε τι να εχει κανει.Θα εχει γαμηθει με 15-20 ψωλες θα τα εχει καταπιει απο τους 10 τουλαχιστον,θα τον εχει αρπαξει στο κωλαντερο απο τους 7 ενταξει ψιλοπραγματαακαποτα ουτε με τις γκομενες μας πλεον..δεν ξερεις τι εχει κανει η αλλη πριν απο εσενα
για πείτε που παιζει ακαποτογια τα greece , κάτι έχω ακούσει...
Το ρισκο τοτε, δεν ειναι για σενα, αλλα για τις γκομενες, οποτε, τι σε νοιαζει?Εγώ με μαύρες δεν παω γιατί είναι ξεπέτες αλλά οκ,μου έχει τύχει πάνω στο καπώ του αμαξιού να κάνω ακάποτο και με γκόμενα και με πουτάνα
και σε πιάτσα και σε οίκο και σε ξενοδοχείο.
Είναι ρίσκο αλλά έχει άλλη γλύκα,πάντως όταν λέω έξτρα εννοώ κι άλλα πράγματα όπως με την ίδια καπότα ας πούμε σε παρτούζα που το αποφεύγουν.
Εγώ με μαύρες δεν παω γιατί είναι ξεπέτες αλλά οκ,μου έχει τύχει πάνω στο καπώ του αμαξιού να κάνω ακάποτο και με γκόμενα και με πουτάνα
Είναι ρίσκο αλλά έχει άλλη γλύκα,πάντως όταν λέω έξτρα εννοώ κι άλλα πράγματα όπως με την ίδια καπότα ας πούμε σε παρτούζα που το αποφεύγουν.
Νομιζω ησουν παρουσα οταν γινονταν οι επικες συζητησεις με διαφορους πολυπραγμονες οτι δεν υπαρχει Ειτζ?
επίσης μπορείτε να τρυπηθειτε με βελονες και να ενωσετε το αιμα σας ολοι μαζι για ορκους αιωνιας ηλιθιοτητας.
Εισαι μεγαλο τρολ ρε φιλε.Εγώ με μαύρες δεν παω γιατί είναι ξεπέτες αλλά οκ,μου έχει τύχει πάνω στο καπώ του αμαξιού να κάνω ακάποτο και με γκόμενα και με πουτάνα
Αρουρι, μας εχεις πρηξει 3 μερες τωρα τα @@ για το που παιζει ακαποτογια πείτε που παιζει ακαποτο
Εισαι μεγαλο τρολ ρε φιλε.
1) έγραψα ότι άκουσα.όχι ότι το έκανα.για πείτε που παιζει ακαποτο