Νέα

Θέλετε τον Κετσπάγια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Κετσπαγια στον Ολυμπιακό

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ούτε εγώ θα τον ήθελα αν ήμουν γαύρος!Πείραμα είναι όπως πείραμα ήταν με τον Δώνη στην ΑΕΚ!
κάθε αλλαγή προπονητή χημεία είναι...
Απλά στην Ελλάδα δεν ξέρουν χημεία γι αυτό διαρκώς πειραματίζονται με τα γνωστά αποτελέσματα.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
κάθε αλλαγή προπονητή χημεία είναι...
Απλά στην Ελλάδα δεν ξέρουν χημεία γι αυτό διαρκώς πειραματίζονται με τα γνωστά αποτελέσματα.
Εντάξει δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες!Ουσιαστικά δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να διώξει τον Βαλβέρδε!Οι παίχτες τον ήθελαν , ο κόσμος τον ήθελε , ο ίδιος έδειξε σοβαρότητα και ότι είναι κανονικός προπονητής με τα θετικά του και τα αρνητικά του...ας τον αφήνανε να δουλέψει!
Όταν διώχνεις τον Βαλβέρδε και φέρνεις τον Κετσπάγια ( που μπορεί στο μέλλον να γίνει προπονητάρα αλλά τώρα δεν είναι) δείχνεις ότι έχεις φθάσει στο ταβάνι,ότι δεν μπορείς να πας την ομάδα πιο ψηλά!Αν έδιωχνε τον Βαλβέρδε και έφερνε π.χ. τον Τερίμ δεν θα μιλούσε κανείς ( εκτός από τους Εθνικιστές! :grin:)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Το ανησυχητικό είναι ότι ο Κετσπάγια τερμάτισε τρίτος πίσω απο Γιοβάνοβιτς και Λεμονή! :-

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εντάξει δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες!Ουσιαστικά δεν υπήρχε σοβαρός λόγος να διώξει τον Βαλβέρδε!Οι παίχτες τον ήθελαν , ο κόσμος τον ήθελε , ο ίδιος έδειξε σοβαρότητα και ότι είναι κανονικός προπονητής με τα θετικά του και τα αρνητικά του...ας τον αφήνανε να δουλέψει!
Όταν διώχνεις τον Βαλβέρδε και φέρνεις τον Κετσπάγια ( που μπορεί στο μέλλον να γίνει προπονητάρα αλλά τώρα δεν είναι) δείχνεις ότι έχεις φθάσει στο ταβάνι,ότι δεν μπορείς να πας την ομάδα πιο ψηλά!Αν έδιωχνε τον Βαλβέρδε και έφερνε π.χ. τον Τερίμ δεν θα μιλούσε κανείς ( εκτός από τους Εθνικιστές! :grin:)

το πρόβλημα ξεκίνησε από τότς που έδιωξε τον Ντούσαν.
Τέτοιο επιτυχημένο προπονητή δεν θα τον έδιωχνε κανείς σε ευρωπαικό επίπεδο.
Ο Ντούσαν για το γαύρο τότε ήταν τηρουμένων των αναλογιών ότι ο Τσίχλας για τη Μαν Γιου και ο Βενγκέρ για την Αρσεναλ, ή ο Αντσελότι για τη Μίλαν......

Οι ξενοι θα θεωρούσαν αδιανόητο να απομακρυνθεί προπονητής που κατάφερε να βγάλει ομάδα από την αφάνεια και να μη μείνει για τουλάχιστον 10 χρόνια......

Ολα τα άλλα είναι για να επιβεβαιώνεται η μαλακία που δέρνει τον νεοελληνικό εγκέφαλο, από τον πιο μεγάλο επιχειρηματία, μέχρι τον πιο φτωχό μεροκαματιάρη του Περάματος.
Είναι τέτοια η μαλακία δε, που φτάνει σε σημείο ανίατης ασθενείας.

aris63

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
616
το πρόβλημα ξεκίνησε από τότς που έδιωξε τον Ντούσαν.
Τέτοιο επιτυχημένο προπονητή δεν θα τον έδιωχνε κανείς σε ευρωπαικό επίπεδο.
Ο Ντούσαν για το γαύρο τότε ήταν τηρουμένων των αναλογιών ότι ο Τσίχλας για τη Μαν Γιου και ο Βενγκέρ για την Αρσεναλ, ή ο Αντσελότι για τη Μίλαν......

Οι ξενοι θα θεωρούσαν αδιανόητο να απομακρυνθεί προπονητής που κατάφερε να βγάλει ομάδα από την αφάνεια και να μη μείνει για τουλάχιστον 10 χρόνια......

Ολα τα άλλα είναι για να επιβεβαιώνεται η μαλακία που δέρνει τον νεοελληνικό εγκέφαλο, από τον πιο μεγάλο επιχειρηματία, μέχρι τον πιο φτωχό μεροκαματιάρη του Περάματος.
Είναι τέτοια η μαλακία δε, που φτάνει σε σημείο ανίατης ασθενείας.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ούτε εγώ θα τον ήθελα αν ήμουν γαύρος!Πείραμα είναι όπως πείραμα ήταν με τον Δώνη στην ΑΕΚ!

Εδω βλέπουμε τα αποτελεσματα του πειράματος Δωνη

:blowup:

ΥΓ Ο μπαγιεβιτς οπου παει θελει να εχει το κουμάντο , ο θειος το παιρνει και μονος του το πρωταθλημα και θελει εναν αχυρανθρβωπο, και τον Κατελη να κανει προπονητη θα το πάρετε !!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ψηφιζω κατμαν γιατι θα πεφτει γελιο στο press-room

URL]]

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
"ομπιακος επετσε καλααααα...
φκαριστο πολι νικολακισ κατμαν"

loudowikos

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Εγώ θέλω ένα σοβαρό προπονητή και να το δω επιτέλους στον πάγκο της ομάδας μου 3-5 χρόνια. Νισάφι... δεν βλέπετε τη Βέρντερ με τον Τόμας Σααφ που παρα τις περιστασιακές σφαλιάρες έφτασε πάλι τελικό ΟΥΕΦΑ?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Εγώ θέλω ένα σοβαρό προπονητή και να το δω επιτέλους στον πάγκο της ομάδας μου 3-5 χρόνια. Νισάφι... δεν βλέπετε τη Βέρντερ με τον Τόμας Σααφ που παρα τις περιστασιακές σφαλιάρες έφτασε πάλι τελικό ΟΥΕΦΑ?
τι υπονοεις , δεν ειναι σοβαρος ο Νικολας?

OP
OP
bourdeliaris1984

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Ο Κετσπάγια ως ποδοσφαιριστής, κάτι παιδάκια σαν αυτά, τα έτρωγε για πρωινό. :coffee:
Καλα ας τα κανει αυτα τοτε. Θα δει τι κραξιμο εχει να φαει.
Ο Θρυλος ανηκει στο λαο του και ο καραφλας στο χωριο του.

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Δεν είμαι σίγουρος αν θέλω τον Κεσπαγια η’ όχι.. Για αυτό που είμαι πλέον ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, είναι με τον Σωκράτη, θα χαίρομαι μόνο για τα πρωταθλήματα Ελλάδος που παίρνει…

Διότι απλά «δεν το ‘χει»  ούτε καν για ΟΥΕΦΑ..!! Απέδειξε για άλλη μια φορά, ότι θέλει ο προπονητής του να είναι «συνοικιακής  εμβελείας»..!!

Αυτά..

ΥΓ – Σωκράτη, εάν έστω και ένας σε γιουχάρει στην φιέστα, να ξέρεις ότι αυτός θα είμαι εγώ..!! Χουυυυυ ρεεε…!!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Πόσο σύντομα το βλέπεις αυτό να γίνεται στην Ελλάδα? :rolleyes:

Τους έχεις να έχουν σοβαρή σχέση με το άθλημα? :uglystupid:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.235
Πόντοι
22.785
δοσε ρε θιε κανα εβρο...............
αιντε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
ουστ τον καραφλα .

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
αντι να παμε μπροστα,παλλι πισωγυρισμα...δε λεω,καλος ο προεδρος,αλλα τρωει κατι κοληματα μερικες φορες,νομιζει οτι ο θρυλος ειναι καταδικος του :jerking:
δε του ριχνουμε κανα κραξιμο ολοι μαζι μηπως παρει χαμπαρι να παει για καμια συνταξη? και να ερθουνε οι αγγελοπουλαιοι στη μπαλλα που ειναι νεοι,φρεσκιοι και καυλιαρηδες να δουμε καλυτερες μερες...

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Oχι με τιποτα δεν θα το ηθελα τον Κετσπαγια στον Ολυμπιακο!!!
Ισως στην junior ομαδα ναι!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom