Νέα

Θέλετε τον Κετσπάγια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε τον Κετσπαγια στον Ολυμπιακό

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
και ο Ερνέστος μόλις έφυγε

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ο αγώνας μου επιτέλους δικαιώθηκε!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Σας εύχομαι να καταφέρετε και εσείς να απαλλαγείτε από τον Τεντά (ή αλλιώς Τεν Τεν Κάτε)
και να φέρετε ένα σοβαρό προπονητή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η μεταφράστρια μένει. διασταυρωμένο.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ο Μπάγεβιτς για μένα τώρα είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα.

Ελα μωρέ με τον Μπάεβιτς , ξεπερασμένος είναι ...πέρασε η μπογιά του . Μέχρι και οι πουθενάδες της αεκ τον έχουν στο κλάσιμο , ποιον τον Μπάεβιτς που κάποτε τον έτρεμαν στα αποδυτήρια . Αναχρονιστικός και με φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια , δεν κάνει πλέον τη διαφορά.  Οπου να'ναι θα τον χτυπήσει και η γεροντική ανία , γάμα τα .

η μεταφράστρια μένει. διασταυρωμένο.

worsh.gif

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ξέρει κανείς αν μαζί με τον βαλβέρδε φεύγει και η μεταφράστρια ??????

Αν φύγει θα είναι μεγάλο πλήγμα!!!
Αυτές είναι γυναίκες...Που να είναι καλές στα Ισαπνικά!!
[move][size=14pt]Κουφάλα Γκαλλέτι!!![/size][/move]

Συνημμένα

• Galleti_metafrastria2.jpg
    Galleti_metafrastria2.jpg
    23,6 KB · Εμφανίσεις: 18

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω δεν ξερω αν θελω η δεν θελω τον κετσπαγια αλλα ξερω σιγουρα πολλα αλλα πραγματα...
οπως οτι θελω σιγουρα τον κοκκαλη και ξερω και γιατι....
επισης ξερω οτι ολοι οι δημοσιογραφοι που μας ειχαν παρει τα αυτια οτι ο κετσπαγια ''ξεβρακωσε'' τον ερνεστο τον αυγουστο ΤΩΡΑ μας λενε οτι ο κετσπαγια ειναι βηματα πισω για τον θρυλο....
εγω ξερω οτι δημοσιογραφοι που μας ζαλιζαν ολο τον χρονο για το οχι ελκυστικο ποδοσφαιρο και την μετρια αποδοση του θρυλου ολη τη χρονια ξαφνικα ανακαλυψαν οτι ο θρυλος με βαλβερδε επαιζε ωραια μπαλλα....
δημοσιογραφοι που παρουσιαζαν σαν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ την χρονια για τον θρυλο λογω μη εισοδου στο σεντονι και αποκλεισμου απο σεντ ετιεν ξαφνικα ανακαλυψαν οτι ο βαλβερδε ηταν πετυχημενος.....
εγω ξερω οτι απο τον δεκεμβρη ο κοκκαλης παρακαλαγε τον βαλβερδε να υπογραψει η τουλαχιστον να δεσμευτει και αυτος σφυριζε αδιαφορα.....
εγω ξερω οτι ο κοκκαλης φωναξε τον ερνεστο και του εκανε μια πολυ καλη προσφορα για τα δεδομενα των εποχων και αυτος αρνηθηκε.....
εγω ξερω οτι πριν απο δυο χρονια ο κοκκαλης ειχε κανει παλι μια πολυ καλη προσφορα στον ριμπο και αυτος ειχε αρνηθει....
ξερω ακομα οτι αυτοι που γιουχαριζαν τον κοκκαλη στην προπερσινη φιεστα μετα απο λιγο εβριζαν τον μπαρμπα ριμπο
ξερω επισης οτι πολλοι δημοσιογραφοι θα χαιρονται αυριο σε πιθανες αποδοκιμασιες εναντιον του προεδρου αλλα ξερω ακομα καλυτερα οτι οοοολοι αυτοι τον μηνα που ολοι εμεις οι γαυροι θα πανηγυριζουμε αυτοι θα ψαχνουν τρυπα για να κρυφτουν .....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χρηστίδη....

όοοοοολη αυτή η ανάλυση για να διακιολογήσεις τον Τιμούρ........
Ευγε νέε μου....

Υ.Γ.
ρε μαλάκα έχω δει ρουφιάνους και ρουφιάνους διοικήσεων. Αλλά εσύ ξεπερνάς κάθε προηγούμενο.
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Καλά, αν είναι σωστά αυτά που είπε ο ΣΚΑΙ, μόνο το γήπεδο Καραϊσκάκη δε ζήτησε να του μεταβιβάσουν...

αλλά ποιος τον γαμεί τον βαλβέρδε...  :jerking:

Η μεταφράστρια μας, μη μας φύγει  :dancing:  :2funny:

Pelotas

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Προσωπικά τον Κετσπάγια θα τον εβαζα στα τσικό του Ολυμπιακού.Πάλι τα κάνανε ΚΩΛΟ στην ομάδα.Εχω φάει το ξενέρωμα της αρκούδας με τον κο Τιμούρ.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
χρηστίδη....

όοοοοολη αυτή η ανάλυση για να διακιολογήσεις τον Τιμούρ........
Ευγε νέε μου....

Υ.Γ.
ρε μαλάκα έχω δει ρουφιάνους και ρουφιάνους διοικήσεων. Αλλά εσύ ξεπερνάς κάθε προηγούμενο.
:tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

[size=12pt]Μου φαίνεται πως θα ακολουθήσουν μπινελίκια επικών διαστάσεων!!![/size] :argue:  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Κατεβαινουμε σκαλι με τον τιμουρ.....
Ναι γιατι με τον φαγοριτα ειχαμε ανεβει ανσανσερ.
Τι παραπανω προσεφερε3 απο τον Τακαρο? τιποτα ο μαλακας.
Νταμπλ πηραμε και φετος, νταμπλ και περυσι, και καναμε και καλυτερη πορεια στην Ευρωπη.

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε μάγκες τι τσακώνεστε;

Αφού το τελευταίο πράγμα που έχει σημασία στα Πρωταθλήματα που πέρνει ο Γαύρος είναι ο προπονητής. Τι Βαλβέρδε, τι Τιμούρ, τι Μπαμούρ, τι η τσίτα του Ταρζάν, το ίδιο πράγμα είναι!

Το μόνο πράγμα που έχει σημασία είναι ο "Θείος".
Αυτός πέρνει τα πρωταθλήματα! Όλα τα άλλα είναι για εσωτερική κατανάλωση, να έχουν να ασχολούνται οι φανατίκλες!

ILIOUPOLI7

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ποιος Τιμουρ ρε Σωκρατη παμε καλα????
[size=20pt]ΣΩΚΡΑΤΗ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥ ΤΗΝ 7 ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΕΤΣΠΑΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ[/size]
:birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ILIOUPOLI7

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εγω δεν ξερω αν θελω η δεν θελω τον κετσπαγια αλλα ξερω σιγουρα πολλα αλλα πραγματα...
οπως οτι θελω σιγουρα τον κοκκαλη και ξερω και γιατι....
επισης ξερω οτι ολοι οι δημοσιογραφοι που μας ειχαν παρει τα αυτια οτι ο κετσπαγια ''ξεβρακωσε'' τον ερνεστο τον αυγουστο ΤΩΡΑ μας λενε οτι ο κετσπαγια ειναι βηματα πισω για τον θρυλο....
εγω ξερω οτι δημοσιογραφοι που μας ζαλιζαν ολο τον χρονο για το οχι ελκυστικο ποδοσφαιρο και την μετρια αποδοση του θρυλου ολη τη χρονια ξαφνικα ανακαλυψαν οτι ο θρυλος με βαλβερδε επαιζε ωραια μπαλλα....
δημοσιογραφοι που παρουσιαζαν σαν ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ την χρονια για τον θρυλο λογω μη εισοδου στο σεντονι και αποκλεισμου απο σεντ ετιεν ξαφνικα ανακαλυψαν οτι ο βαλβερδε ηταν πετυχημενος.....
εγω ξερω οτι απο τον δεκεμβρη ο κοκκαλης παρακαλαγε τον βαλβερδε να υπογραψει η τουλαχιστον να δεσμευτει και αυτος σφυριζε αδιαφορα.....
εγω ξερω οτι ο κοκκαλης φωναξε τον ερνεστο και του εκανε μια πολυ καλη προσφορα για τα δεδομενα των εποχων και αυτος αρνηθηκε.....
εγω ξερω οτι πριν απο δυο χρονια ο κοκκαλης ειχε κανει παλι μια πολυ καλη προσφορα στον ριμπο και αυτος ειχε αρνηθει....
ξερω ακομα οτι αυτοι που γιουχαριζαν τον κοκκαλη στην προπερσινη φιεστα μετα απο λιγο εβριζαν τον μπαρμπα ριμπο
ξερω επισης οτι πολλοι δημοσιογραφοι θα χαιρονται αυριο σε πιθανες αποδοκιμασιες εναντιον του προεδρου αλλα ξερω ακομα καλυτερα οτι οοοολοι αυτοι τον μηνα που ολοι εμεις οι γαυροι θα πανηγυριζουμε αυτοι θα ψαχνουν τρυπα για να κρυφτουν .....

Α ρε μαλακες καναπεδατοι
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom