Νέα

Θέλετε τον Κετσπάγια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris1984
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 208
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Θέλετε τον Κετσπαγια στον Ολυμπιακό

• Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
εγώ δεν άκουσα, αλλά είδα ότι αυτοί οι παίκτες που όπως λες τους φώναζε ρίξαν 3 στις πριμαντόνες του γαβροβάζελου.
Ειλικρινά θα ήθελα να δω το αντίστροφο, δλδ ΠΟΣΑ θα έτρωγε ο Βαλβίδας εάν είχε το υλικό του Κετσπάγια και ο Κετσπάγια το υλικό του Βαλβίδα.

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Respect στον Βαλβέρδε Persona!!Έφτασε τελικό!!
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι και ο Μαλεζάνις δεν είχε πάρει το ΟΥΕΦΑ;; :think:  :think: :think:
Τελικά ο προπονητής κάνει την ομάδα ή οι παικταράδες μάγκα τον προπονητή;;; :think: :think: :think:
Ξύνω το κεφάλι μου όλη μέρα με αυτές τις 2 περιπτώσεις και τελικά το μόνο που βγήκε είναι πυτιρίδα... :2funny: :2funny:

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μπα... δεν το εχει, οσο παιχτουρα ηταν αλλο τοσο τραχανας ειναι στην προπονητικη, με τις κλοτσιες τον διωξαν πριν λιγες μερες απο τον αγιαξ
και στην εθνικη ολλανδιας ενα τπτ με μπολικο καθολου πετυχε, τον εδεσε κομπο ο χιντινγκ με την ρωσσια στα προημητελικα του γιουρο αν θυμασαι

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.126
Πόντοι
42.697

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Γκιτςμπάγια αεκτζή βρωμοπουσταρά , ποτέ στον Πειραιά .

/thread .

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μπα... δεν το εχει, οσο παιχτουρα ηταν αλλο τοσο τραχανας ειναι στην προπονητικη, με τις κλοτσιες τον διωξαν πριν λιγες μερες απο τον αγιαξ
και στην εθνικη ολλανδιας ενα τπτ με μπολικο καθολου πετυχε, τον εδεσε κομπο ο χιντινγκ με την ρωσσια στα προημητελικα του γιουρο αν θυμασαι
και το εχει ο Τιμουρ?
τιμης ενεκεν ηταν στον παγκο των Ολλανδικων ομαδων.
εμπειριες θελει να μαζεψει, κινητρα εχει, σοβαρος ειναι .
Εμπνευση θα δωσει στους παιχτες, η Δυτικοευρωπαικη αγορα ειναι βουτυρο στο ψωμι του.
Τι αλλο θελει δηλαδη ο μεσος και υγιως σκεπτομενως φιλαθλος?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
για Χιτινγκ δεν το συζητω, ειναι σαν να θες να βαλεις το Σουμαχερ να οδηγει pajero

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Πάντως ακόμα δεν έχω καταλάβει πως βγάλαμε από τώρα μάπα τον Κετσπάγια...
(Φυσικά, δεν μπορώ να ξέρω αν θα πιάσει σε εμάς, αν έρθει)
Έκανε ρόμπα και εμάς και τον βάζελο έχοντας το 1/10 του μπάτζετ αμφότερων.

Τον Βαλβέρδε πάλι πως τον βγάλαμε τη μοναδική ελπίδα του Ολυμπιακού;;
Και ο Σόλιντ πήρε πανεύκολα το Νταμπλ με 4/4 ντέρμπι και 3χ3 γκολάκια στο αεκάκι.
Στην Ευρώπη βέβαια, τόσο ο Σόλιντ όσο και ο Βαλβέρδε μας έκαναν ρόμπες ξεκούμπωτες.
4+3 βαθμούς ο ένας, αποκλεισμός από την Ανόρθωση ο άλλος.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
και το εχει ο Τιμουρ?
τιμης ενεκεν ηταν στον παγκο των Ολλανδικων ομαδων.
εμπειριες θελει να μαζεψει, κινητρα εχει, σοβαρος ειναι .
Εμπνευση θα δωσει στους παιχτες, η Δυτικοευρωπαικη αγορα ειναι βουτυρο στο ψωμι του.
Τι αλλο θελει δηλαδη ο μεσος και υγιως σκεπτομενως φιλαθλος?
Αν είναι να φέρει κάνα ταλέντο Ολλανδάκι απο αυτά που βγαίνουν κατα καιρούς, είμαι μαζί του. Εδώ πήρε πρωτάθλημα ο Σεγκούρα τώρα μωρεεεεεέ...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
Αν είναι να φέρει κάνα ταλέντο Ολλανδάκι απο αυτά που βγαίνουν κατα καιρούς, είμαι μαζί του. Εδώ πήρε πρωτάθλημα ο Σεγκούρα τώρα μωρεεεεεέ...
ακριβως! μιλαμε για τον Αγιαξ, μια απο τις μεγαλυτερες ακαδημιες ποδοσφαιριστων παγκοσμιως.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
"ομπιακος επετσε καλααααα...
φκαριστο πολι νικολακισ κατμαν"

k-prwtathlitis_coach.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Εγώ προτείνω Αλέφαντο για το καλοκαίρι και μέχρι Οκτώβριο το πολύ, για τους επόμενους 3 μήνες Αναστόπουλο, εν συνεχεία Κυριάκο Καραταΐδη (είναι ψυχάρα), και τέλος Άρη Ποΐλα για την υπέρβαση.  :jerking: :jerking:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ασισταντ τον κολλημενο  :rockon: :rockon: :rockon:

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
                                   αυτο που ειδαμε απο τον βαλβερδε ειναι πολυ καλο ποδοσφαιρο για καποιο διαστημα,παντως με τα λαθη του ηταν ενας καλος προπονητης.τι σχεση μπορει να εχει με τον ολυμπιακο το κολοχανουμι ο κετσπαγια; ο τριτος της κυπρου; ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Αν δεν κανω λαθος οταν ειχε ερθει ο Αλεφαντος στον ολυμπιακο εκανε 8 ή 9 νικες και το χ με τον Παναθηναικο.Το πρωταθλημα ειχε χαθει απο πριν,δεν το χασε ο Αλεφαντος...Ξεχνατε επισης οτι κανεις δεν ειχε τα αντερα να παει στον Ολυμπιακο εκεινη την περιοδο,ολοι οχι του λεγαν του Κοκκαλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom