Νέα

Θέλετε να επιστρέψει ο mindreader;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bourdeliaris82
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να επιστρέψει ο mindreader;

• Ναι!

Ψήφοι: 125 77,6%
  • Όχι. Να κατσει εκει που ειναι.

Ψήφοι: 36 22,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    161

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
30.133
Πόντοι
5.506
Βασικά δεν μπορεί να με αντιμετωπισει κανείς αφου είναι ολοι κατώτεροι και ξερω τις δυνατότητες τους.Ο μαιντριντερ ηταν προβλεψιμος.Μονο ο πουλης με ξαφνιάζει ειναι δηλαδή έξυπνος αντίπαλος δεν ξερω πώς γίνεται αυτό.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εισαι ανωτερος, παραλιας εισαι

OP
OP
bourdeliaris82

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.855
Πόντοι
6.030
Βασικά δεν μπορεί να με αντιμετωπισει κανείς αφου είναι ολοι κατώτεροι και ξερω τις δυνατότητες τους.Ο μαιντριντερ ηταν προβλεψιμος.Μονο ο πουλης με ξαφνιάζει ειναι δηλαδή έξυπνος αντίπαλος δεν ξερω πώς γίνεται αυτό.
Ο ΒΠ εκεί την πατησε,υποτιμησε τον πουλη γιατί είναι πιο έξυπνος από όσο θα έπρεπε.
Τώρα ρε μεγάλε ειλικρινά. Πιστευεις ότι εσύ,είσαι ανώτερος απο τον mindreader?

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
:smiley6600:

Ιδού με ποιους σε εξισώνουν :grin: :grin: :grin:
Άλλο ένα αυτογκόλ από τον mind και τη παρέα του!
Το ξέρω πως διαβάζεις,το site του ημίτρελου χοντρού που είσαι τώρα δε σε φτιάχνει,γύρνα πίσω ρε!Μια χαρά γελάγαμε :-*

Τύπε μετεξετασταίος στα μαθηματικά. :2funny:

Ανισώσεις τις λένε αυτές οχι εξισώσεις.

Κανείς δε γέλαγε με τον μαιντ. Αντίθετα με τον "αρχηγούλη" σου γέλαγε και εξακολουθεί να γελάει ο κάθε πικραμένος.

Και το ξέρεις  :grin:

Αφού ξέρεις που γράφει ο μαιντ τράβα μίλα του. Τι γράφεις εδώ στα κούφια ??

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
giphy.gif

Εσύ αφού βαρέσεις τη ψολάρα σου στο στοίχημα και πάρεις τα αρχίδια σου πανηγυρικώς ως συνήθως μετά βαράς και τη κεφάλα σου. :2funny: :2funny:

Οσο και να τη βαράς ομως δεν στρώνει. :grin: :grin:

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Ο ΒΠ εκεί την πατησε,υποτιμησε τον πουλη γιατί είναι πιο έξυπνος από όσο θα έπρεπε.
:2funny: :2funny: :2funny:

"Αρχηγούλη" εχεις δίκιο ρέ. :2funny: :2funny:

Ολοι εδώ μέσα είναι κατώτεροι σου.  :grin:

ΜΑ ΟΛΟΙ !!! :2funny: :2funny:

Είσαι τεράστιος τιτάνιος μέγιστος αξεπέραστος ... :2funny: :2funny:

Ελα ρίξε και ενα απο αυτά τα πολεμικά με τα μπαζούκας και τα πολυβόλα  να γουστάρουμε ρε. :2funny: :2funny:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456
Καλώς τον , τον (εκπρόσωπο)

:hi:

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.394
Πόντοι
4.587
την ψηφοφορια με τα ναυαγια ποιος την ανοιξε?

peoplayer41

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Για αυτο με ετρωγαν τα αρχιδια μου ολη μερα επειδη εφυγε ο παπαρας που με τα λεφτα του μας το επαιζε γαμηκουλας των βαλκανιων.Στα αρχιδια μου και να ερθει και να μην ερθει.ΕΝΑΣ τρομπας λιγοτερος.Μεγαλη αξια του δινεται κιολας

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Για αυτο με ετρωγαν τα αρχιδια μου ολη μερα επειδη εφυγε ο παπαρας που με τα λεφτα του μας το επαιζε γαμηκουλας των βαλκανιων.Στα αρχιδια μου και να ερθει και να μην ερθει.ΕΝΑΣ τρομπας λιγοτερος.Μεγαλη αξια του δινεται κιολας

Τυπάκο μήπως ?? Λέω μήπως
μπήκες σε καμμιά μπανιέρα και βλέπεις τα αρχίδια σου που σε φαγουρίζουν κιόλας μεγάλα ?? :grin: :grin:

Γιατι για 39 μηνύμστα έχεις μεγάλη γλώσσα.

Ξύπνα. Σε σαι για πληρωμένο σεξ είσαι τυπάκο. Για γαμήσι με λεφτά μιλάμε εδώ. Γκε κε ??

Και αν το θέμα δεν σε ενδιαφέρει και έχουν φαγούρα τα αρχίδια σου τράβα αλλού να τα ξύσεις.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.678
Πόντοι
3.936
Από αξιόπιστες πηγές είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή ο mind είναι στον καναπέ του αγκαλιά με ένα κουβά παγωτό σοκολάτα 5lt,το τρώει με κουτάλι της σούπας αναμένοντας εναγωνίως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που θα κρίνει το μέλλον του.  

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.394
Πόντοι
4.587
Εγω,για πλακα. Δεν περιμενα οτι θα τον πειραζε τοσο πολυ.
κακως τον πειραξε για μενα..το σαιτ ειναι για να χαβαλεδιαζουμε.επισης οταν θες να "εκτεθεις" θα γινεις ερμαιο και πλακας και τρολαρισματος και ζηλειας και ολα.αφου δεν το αντιληφθηκε και τον χαλασε καλα εκανε και εφυγε,δεν νομιζω οτι πρεπει να κανουμε ψηφοφοριες αν θα γυρισει..

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
24
Like
3.394
Πόντοι
4.587
Από αξιόπιστες πηγές είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι αυτή τη στιγμή ο mind είναι στον καναπέ του αγκαλιά με ένα κουβά παγωτό σοκολάτα 5lt,το τρώει με κουτάλι της σούπας αναμένοντας εναγωνίως τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που θα κρίνει το μέλλον του. 

:2funny: :2funny:

peoplayer41

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2019
Like
76
Πόντοι
0
Τυπάκο μήπως ?? Λέω μήπως
μπήκες σε καμμιά μπανιέρα και βλέπεις τα αρχίδια σου που σε φαγουρίζουν κιόλας μεγάλα ?? :grin: :grin:

Γιατι για 39 μηνύμστα έχεις μεγάλη γλώσσα.

Ξύπνα. Σε σαι για πληρωμένο σεξ είσαι τυπάκο. Για γαμήσι με λεφτά μιλάμε εδώ. Γκε κε ??

Και αν το θέμα δεν σε ενδιαφέρει και έχουν φαγούρα τα αρχίδια σου τράβα αλλού να τα ξύσεις.
Δε μου λες εσυ που πεταχτηκες σαν τη πουτσα τωρα τι εισαι ο δικηγορος του αλλου του βλακα.Σαλτα και γαμησου που θα μου πεις και τι θα λεω.Ανδε σου αρεσει ο τροπος που μιλαω για το υποτιθεμενο ατομο καλα θα κανεις να μην ασχολεισαι μαζι μου εκτος και αν λεγεσαι mindreader

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
54
Like
5.516
Πόντοι
7.636
Η ψηφοφορία που λέτε που είναι βρε παιδιά;

bdsm1988

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Κριτικές
29
Like
1.689
Πόντοι
2.416
Δε μου λες εσυ που πεταχτηκες σαν τη πουτσα τωρα τι εισαι ο δικηγορος του αλλου του βλακα.Σαλτα και γαμησου που θα μου πεις και τι θα λεω.Ανδε σου αρεσει ο τροπος που μιλαω για το υποτιθεμενο ατομο καλα θα κανεις να μην ασχολεισαι μαζι μου εκτος και αν λεγεσαι mindreader

Ααααα έχουμε και νεύρα ??? :grin: :grin:

Σιγά μην ασχοληθώ παρα πάνω μαζί σου.

Κύριε πεο παίζουλα 4 φαίνεσαι πως είσαι όνομα και πράγμα. Τράβα μια πηχτή να ξεκαβλώσεις. :2funny:

Μετά ανταποδίδοντας σου την ευχή. Σάλτα και γαμήσου !!  Πορδοβούλωμα :2funny:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456
Δεν ήταν μόνο η συμμετοχή στη ψηφοφορία

Αυτό που πραγματικά τον τσάκισε και του έδωσε το τελειωτικό χτύπημα για να πάρει την απόφαση του ήταν και η διακύμανση της ψηφοφορίας ....

dimitrakis 25
mind 23
Kman 22

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Εγω,για πλακα. Δεν περιμενα οτι θα τον πειραζε τοσο πολυ.
τυπε δεν το θυμαμαι αυτο το νημα

θυμαμαι αυτο που ελεγε ποιος ειναι το μεγαλυτερο ναυαγιο του εξωτερικου

που πρωτευσε ο δημητρακης και αργυρο - χαλκινο μεταλλιο πηγε σε βαλκανιο ψευταρα και κμαν

δεν νομιζω να πειραχτηκε τοσο ο μαινδ απο ενα τετοιο νημα εκτος αν πασχει απο παντελη ελλειψη χιουμορ

μαλλον οι κοντρες με τον σωβρακακια κμαν και το σκουπιδιασμα που ετρωγε τον εξωθησε να κανει απεργια πεινας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom