Gademosavros
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2009
- Like
- 1.116
- Πόντοι
- 201
θα έχει περίοδοΠου χάθηκε 3 μέρες τώρα? Δεν απαντάει πουθενά...
θα έχει περίοδοΠου χάθηκε 3 μέρες τώρα? Δεν απαντάει πουθενά...
300 ζηταει?Ρε μαλακες, την κανατε κ φιρμα κ ζηταει 300 αρες τωρα. Με 300 παιρνω 4 μασατζουδες μουναρες
300 για 4 ωρες. Λες κ της ζητησαμε γαμο. Ξυπνησαν ολα τα μπαζα300 ζηταει?
Ενταξει ρε φιλε για 4 ωρες ποσο θες?70-80 ευρω βγαινει η ωρα δν ειναι κ τρελο ποσο...αλλες 300 παιρνουν το 2ωρο, πιστευω αντικειμενικα ειναι οκ για την κατεριναρα!300 για 4 ωρες. Λες κ της ζητησαμε γαμο. Ξυπνησαν ολα τα μπαζα
Ευχαριστούμε θα σας ειδοποιήσουμε. NOT300 για 4 ωρες. Λες κ της ζητησαμε γαμο. Ξυπνησαν ολα τα μπαζα
δηλαδή 75 / ώρα που θα έλεγε και ο Βέγγος στο «Θα σε κάνω βασίλισα»300 για 4 ωρες. Λες κ της ζητησαμε γαμο. Ξυπνησαν ολα τα μπαζα
Διαίρεσε το 300άρι με τα κιλά της και θα πάρεις τη πραγματική αξία.Ευχαριστούμε θα σας ειδοποιήσουμε. NOT
Εεε όχι και 300 και να μην απαντάει στα μυνηματα
Τυπε ολα ειναι σχετικα.Διαίρεσε το 300άρι με τα κιλά της και θα πάρεις τη πραγματική αξία.
Μαν μου θύμισες την ιστορία του Σάϊλοκ.... :-)Διαίρεσε το 300άρι με τα κιλά της και θα πάρεις τη πραγματική αξία.
Ε μα. Αποτινάσσει ένα 5κιλο λίπους και αυτομάτως μεγαλώνει το κασέ της ενα 50ρικο.Μαν μου θύμισες την ιστορία του Σάϊλοκ.... :-)
Με 300 παιρνω 4 μουναρες σε μασατζιδικα. Παιρνω κ μασαζ. Κ μπορω να παρω κ διπλοΕνταξει ρε φιλε για 4 ωρες ποσο θες?70-80 ευρω βγαινει η ωρα δν ειναι κ τρελο ποσο...αλλες 300 παιρνουν το 2ωρο, πιστευω αντικειμενικα ειναι οκ για την κατεριναρα!
Να σου βάλω και εγώ 100 για το χαπακι να σου σηκωθεί, χαπατοΡε μαλακες, την κανατε κ φιρμα κ ζηταει 300 αρες τωρα. Με 300 παιρνω 4 μασατζουδες μουναρες
Πάντως για 5 κιλά μοσχάρια σαν και εσας πιο φτηνά έρχομαι,σαψαλα!!!Ε μα. Αποτινάσσει ένα 5κιλο λίπους και αυτομάτως μεγαλώνει το κασέ της ενα 50ρικο.
Δε βγαίνω με 300€.300 για 4 ωρες. Λες κ της ζητησαμε γαμο. Ξυπνησαν ολα τα μπαζα
Γιατί σε πάγο;αυτοί γεννήθηκαν κρυοκολοι και άχρηστοι ,όταν σε ζαλίσει ο τάδε γαμιας ...του πετάς ένα 300σαρι η μπάμια γίνεται αρακάς ,και πάει μετά Συγγρού με ένα 20ρικο και ξαναγίνεται άντρας μπρος πίσω!!!Δε βγαίνω με 300€.
Αν θέλει με 500€ το συζητάω να της συστήσω τον μικρό.
Πέραν πλάκα μάγκες, το νου σας σε τέτοια ποστ, μη βρεθείτε σε μπανιέρα με πάγο.