Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Να συμπληρώσω
Όχι Coca Cola
Όχι αλκοόλ κατά συρροή
Νισάφι
Όχι Coca Cola
Όχι αλκοόλ κατά συρροή
Νισάφι
Τι εννοείς εδώ? Τι έχει συμβεί και αποτασεσαι τον σατανά? Ουπς συγνώμη τα σοφτ ποτά και το αλκοόλ ήθελα να πω?Να συμπληρώσω
Όχι Coca Cola
Όχι αλκοόλ κατά συρροή
Νισάφι
Όχι και soft η κουραμπιεδόσκονη!!!Τι εννοείς εδώ? Τι έχει συμβεί και αποτασεσαι τον σατανά? Ουπς συγνώμη τα σοφτ ποτά και το αλκοόλ ήθελα να πω?
Ωρε, πραγματικά δεν πήγε το μυαλό μου σε αυτά που λες! Έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να είσαι πολύ τελειωμένος για να πας σε τέτοιο χάλι σε παρτουζα!Όχι και soft η κουραμπιεδόσκονη!!!
Από την άλλη πλευρά όταν ο άλλος είναι μπαούλο στα ξύδια τι παρτούζα να κάνει;;; Αφενός βρωμάει το χνώτο του αφετέρου τον παίρνει ο ύπνος επάνω στην πίπα!!!
Δες Inbox KateΑς κάνω κι εδώ μια ζήτηση
Μήπως και
Ψάχνω κάποιον σοβαρό και εχέμυθο , που να ξέρει τί θέλει
Για παιχνίδια outdoor με ζευγάρι …
Μάλλον για παραλία γυμνιστών αλλά θα το δούμε …
Όχι περιττά «κρεατα» σε φωτό
Όχι καβλαντα
Όχι βίντεο
6945205708 σε WhatsApp και τελεγκραμ
Το βαιμπερ ΔΕΝ λειτουργεί , έχω βαρεθεί να το λέω ….
Έχουμε πήξει στις εφαρμογές για να δούμε ένα κώλο
Όσοι καλοί προσέλθετε για προώθηση !!!
Και μην βρίζετε οι κακεντρεχεις
Γιατί εδώ αγαπητέ μου βαρέθηκα να με βρίζουν ,Έχουμε πήξει στις εφαρμογές για να δούμε ένα κώλο
Δε γίνεται να είμαστε όλοι σε ένα site;;;;
Όχι βρε παιδί μου, δεν ήταν προσωπικό το σχόλιο. Απλά με αφορμή το ποστάρισμά σου, έβγαλα την πίκρα μου! Έχω πήξει στις πολλές εφαρμογές, username, password κλπΓιατί εδώ αγαπητέ μου βαρέθηκα να με βρίζουν ,
Και ειδικά εσύ το ξέρεις
Εχεις απόλυτο δίκιο ,δυστυχώς όμως καταλαβαίνεις...Όχι βρε παιδί μου, δεν ήταν προσωπικό το σχόλιο. Απλά με αφορμή το ποστάρισμά σου, έβγαλα την πίκρα μου! Έχω πήξει στις πολλές εφαρμογές, username, password κλπ
Εύκολα!! Στέλνεις πμ, παίρνεις τηλ what's up!!!Παρων και ας μην εχουμε ξαναμιλήσει
Να πας θα περάσεις τουλάχιστονν καλά..Σκέφτομαι να δοκιμάσω Kate συνμυστες... είναι όντως τόσο καλή και θέλει συνέχεια πουτσα? Πρέπει να τις χυσω αυτές τις βυζαρες!
Να πας θα περάσεις τουλάχιστονν καλά..
Ισχύει. Να πας, σίγουρα θα περάσεις καλά αν δεν ψάχνεις για μοντέλα. Μήνυμα μόνο σε whats app ή telegram, όχι στο Viber. Συνεννόηση πολύ εύκολη και γαμησι χωρίς αύριο, μέχρι να στερέψει και η τελευταία σταγόνα από χυσια που μπορούν να παράγουν τα αρχιδια σου. Φτάνει να μην είσαι τσογλαναρας και να δείξεις σεβασμόΤο κινητό επικοινωνίας δεν ισχύει πια?
Σεβασμό πάντα δείχνω, δηλαδή όντως κάθεται να τη γαμησεις 3-4 φορές μέχρι να σου αδειάσει τα παπαρια?Ισχύει. Να πας, σίγουρα θα περάσεις καλά αν δεν ψάχνεις για μοντέλα. Μήνυμα μόνο σε whats app ή telegram, όχι στο Viber. Συνεννόηση πολύ εύκολη και γαμησι χωρίς αύριο, μέχρι να στερέψει και η τελευταία σταγόνα από χυσια που μπορούν να παράγουν τα αρχιδια σου. Φτάνει να μην είσαι τσογλαναρας και να δείξεις σεβασμό
Ναι. Και χύνει και η ίδια ποτάμι. Γυναίκα γεννημένη για Σεξ η Κατερίνα.Σεβασμό πάντα δείχνω, δηλαδή όντως κάθεται να τη γαμησεις 3-4 φορές μέχρι να σου αδειάσει τα παπαρια?
Γιατί απλά.γουσταρουμε το σεξ