Stasino
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2020
- Like
- 630
- Πόντοι
- 81
Καλημερααα!για πολυ γλυψιμο και καρφωμα η κυρια!μεγαλη καυλιαρα,απτις πιο καυλιαρες που εχω παειΚαλημέρα …..
Καλημερααα!για πολυ γλυψιμο και καρφωμα η κυρια!μεγαλη καυλιαρα,απτις πιο καυλιαρες που εχω παειΚαλημέρα …..
Γιατί φίλε μου ;Βρωμομουνα σε κοβω.. πότε θα πας να καυτηριάσεις τα κονδυλώματα?
Attacking μάρκετινγκ το καλύτερο πιστεύωΓιατι λετε μαλακιες για την καυλα ρε μαγκες?οποιος εχει παει η παει μαζι της θα καταλαβει οτι μιλαμε για ηφαιστειο!με ποπυ ωρςιους τροπους και παιζει με το μυαλο αου απιστευτα!με το που μπαινει δωματιο ορμαει
Τι εννοεις μυστη?Attacking μάρκετινγκ το καλύτερο πιστεύω
Όποτε θες πες μου να βρεθούμε.Γιατί απλά.γουσταρουμε το σεξ
Δεν είπε κανείς καμιά μαλακία.Γιατι λετε μαλακιες για την καυλα ρε μαγκες?οποιος εχει παει η παει μαζι της θα καταλαβει οτι μιλαμε για ηφαιστειο!με ποπυ ωρςιους τροπους και παιζει με το μυαλο αου απιστευτα!με το που μπαινει δωματιο ορμαει
Ποιο βιντεο ρε φιλε και τι ακριβως βλεπεις, εξηγησε μου!Δεν είπε κανείς καμιά μαλακία.
Ούτε γράφουμε για δυσφήμιση.
Το βίντεο με το μουνι της φαίνεται ολοκάθαρα όπως είπε και ο @Michael Scott .
Μάθετε 5 βασικά πράγματα.
Μετά όταν λέγανε οι παλιοί ότι η μαλακία τυφλώνει εμείς το περνάγαμε για αστείο .
Που να φανταστούν ότι τα εγγόνια τους θα έχουν τόση αγαμία .
Πάνε δυο σελίδες πίσω ,δες το βίντεο.Ποιο βιντεο ρε φιλε και τι ακριβως βλεπεις, εξηγησε μου!
Δεν είπε κανείς καμιά μαλακία.
Ούτε γράφουμε για δυσφήμιση.
Το βίντεο με το μουνι της φαίνεται ολοκάθαρα όπως είπε και ο @Michael Scott .
Μάθετε 5 βασικά πράγματα.
Μετά όταν λέγανε οι παλιοί ότι η μαλακία τυφλώνει εμείς το περνάγαμε για αστείο .
Που να φανταστούν ότι τα εγγόνια τους θα έχουν τόση αγαμία .
Δεν παλευεστε αλήθεια !Αν λετε για το βιντεο με το αγγουρι αυτα ειναι τα χυσια της καυλας!
Στειλε μ σε παρακαλω ενα σκτινσοτ με κυκλωμενο το κονδυμωμα π λες μυστηΔεν παλευεστε αλήθεια !
Τώρα μάθαμε ότι τα κονδυλώματα είναι και σε υγρή μορφή !
Κλάσε κωλε να βρωμισει να φχαριστηθεις γαμησι.Καλημέρα …..
Δεν θέλω ….Όποτε θες πες μου να βρεθούμε.
Γιατί είπα όχι σε «αυθόρμητη» παρτουζα για να βγάλουν οι «συντονιστές» φραγκακια ….;)Γιατι λετε μαλακιες για την καυλα ρε μαγκες?οποιος εχει παει η παει μαζι της θα καταλαβει οτι μιλαμε για ηφαιστειο!με ποπυ ωρςιους τροπους και παιζει με το μυαλο αου απιστευτα!με το που μπαινει δωματιο ορμαει
Γίνονται τέτοια;;;; Πέφτω από τα σύννεφα!!!Γιατί είπα όχι σε «αυθόρμητη» παρτουζα για να βγάλουν οι «συντονιστές» φραγκακια ….;)
Κάτσε και έχεις να μάθεις κι άλλα για εμένα να πέσουμε μαζί από τα σύννεφα που τόλμησα να αρνηθώ …Γίνονται τέτοια;;;; Πέφτω από τα σύννεφα!!!
Έλα ντεΓίνονται τέτοια;;;; Πέφτω από τα σύννεφα!!!