Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Κανονικό Λονδίνο η μουνάρα σου.Καβληνυχτα από τη μουναρα μου …
Πάντα είναι υγρή και καβλωμενηΚανονικό Λονδίνο η μουνάρα σου.
Το θέμα είναι ποιοι έχουν τις αντοχές να με πανε τάπα …Οπως και να εχει ταπα σε πηγε
Μα εδω μεσα πρωτα οι κυριες πρεπει να αποδειξουν οτι γουσταρουν να τις πηγαινουν ταπα και μετα ξα βρεθουν οι κυριοι που γουσταρουν να τις πανε ταπα.Το θέμα είναι ποιοι έχουν τις αντοχές να με πανε τάπα …
Λέτε για γυναίκες που δεν αντέχουν
Ωστόσο δεν βλέπω άντρες να μπορούν , τελικά ….
Καλημεραα κούκλα μου, έναα point το έχεις..Το θέμα είναι ποιοι έχουν τις αντοχές να με πανε τάπα …
Λέτε για γυναίκες που δεν αντέχουν
Ωστόσο δεν βλέπω άντρες να μπορούν , τελικά ….
Όλοι πρέπει να αποδείξουν αυτά που λένε όταν φτάσει αυτή η στιγμή λέω εγώΜα εδω μεσα πρωτα οι κυριες πρεπει να αποδειξουν οτι γουσταρουν να τις πηγαινουν ταπα και μετα ξα βρεθουν οι κυριοι που γουσταρουν να τις πανε ταπα.
Καλημέρα αγαπημένε !!!!Καλημεραα κούκλα μου, έναα point το έχεις..
Οταν παμε με κοπελα του χωρου εννοειτε οτι τα προφυλακτικα ειναι μεσα στη τιμη.Όλοι πρέπει να αποδείξουν αυτά που λένε όταν φτάσει αυτή η στιγμή λέω εγώ
Εδώ καταδέχεστε να σας πληρώνουν τα προφυλακτικά για να πηδάτε ….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα αγαπημένε !!!!
Γλώσσα να έχει ο καλός σου, να σε περιποιείται όπως πρέπει.Πάντα είναι υγρή και καβλωμενη
Πολυοργασμικη είπαμε ;)
Φαύλος κύκλος … όλα είναι θέμα χημείας, διάθεσης , στιγμής και του τι εξιτάρει τον άλλον. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι τροποι αλλά και κανεις δεν είναι μηχανή .Όλοι πρέπει να αποδείξουν αυτά που λένε όταν φτάσει αυτή η στιγμή λέω εγώ
Εδώ καταδέχεστε να σας πληρώνουν τα προφυλακτικά για να πηδάτε ….
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα αγαπημένε !!!!
Πολύ σωστόςΦαύλος κύκλος … όλα είναι θέμα χημείας, διάθεσης , στιγμής και του τι εξιτάρει τον άλλον. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένοι τροποι αλλά και κανεις δεν είναι μηχανή .
Γνώμη μου …
Καυλημερες λυσσαραΚαλημέρα
Τι να σου κανει το αγγουρι εσενα;Με πολύ καβλα
Του συζύγου;;;Με πολύ καβλα
Τα καλύτερα …Τι τραβάνε κ αυτά τα αγγούρια....
Ότι μπορεί …:Τι να σου κανει το αγγουρι εσενα;
Βρες μου ένα εσυ για να το περιποιηθω ανάλογα ….Άμα δεν είναι καλυβιώτικο...
Έχει σημασία καβλα μου ;;;Του συζύγου;;;