seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Ρε συ φίλε, εδώ έχεις μεγάλο άδικο για το κορίτσι. Το να λες φοβάσαι να μιλήσεις στο τηλέφωνο για να μην σε κρεμάσει στα μανταλάκια είναι τουλάχιστον άδικο. Εφόσον δεν είσαι από αυτούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία του nick name και προσπαθούν να βγάλουν τον χειρότερο εαυτό τους με την Κατερίνα, δεν έχεις κανένα θέμα. Και μήπως έχει άδικο σε αυτά που λέει και η κοπέλα αλλά και η κάθε κοπέλα για αυτούς που το παίζουν υπέρ πάντων κατακριτες αλλά δεν έχουν πάει μαζί τους? Ή προσπαθούν ασκώντας ψυχολογική πίεση με κλώνους να πάρουν δωρεάν υπηρεσίες? Οπότε μίλα στο τηλέφωνο ή στείλε μήνυμα, αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά. Η κοπέλα είναι πολύ ευγενική στο τηλέφωνο. Ή στο what's appΌλοι είμαστε "σπουδαίοι" και όλοι είμαστε "τίποτα" τελικά !
Άμα κάποιος δεν θέλει να διαβάσει τα "σχολιανά" του, ας μην σχολιάσει το μήνυμά μου. Ας μην εκφέρει απόψεις.
Αλλά αν έχει τόση δύναμη στο μόριο του ... Ας έχει σθένος να δεχθεί τα σχόλια !
At the bottom bottom of the writting, γιατί να μην σχολιάσω και εγώ ? ΔΕΝ έβρισα...
Έχω την λογική και την ελευθερία της οθόνης, βασικά δεν κρύβομαι πουθενά αλλά η οθόνη εφόσον δίνει σε άλλους να λένε, αμφότερα δίνει και σε εμένα την ελευθερία να λέω - κάνω λάθος ?|
Σε ευχαριστώ πολύ που εισάκουσες το αίτημά μου, σχετικά με την φωτογραφία ....
πως να έρθουμε στο κινητό όταν φοβόμαστε ότι θα μας βγάλεις στην φόρα ?