!blis
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.044
- Πόντοι
- 4.415
παοκ αρης το παιζεις ακριβες σκορ;Καλησπέρα μπορείς να μου πεις το τηλέφωνο σου, πρόγραμμα και πόσο στοιχίζει το ραντεβού;;;
παοκ αρης το παιζεις ακριβες σκορ;Καλησπέρα μπορείς να μου πεις το τηλέφωνο σου, πρόγραμμα και πόσο στοιχίζει το ραντεβού;;;
ασε ρε καμμενε, πας να μου τρομαξεις το πιτμπουλ, τρωει μια χαρα μην του κοψεις την ορεξηΚαλημέρα ...
Αφού το κάνεις που το κάνεις το καλό ... Βάλε μια πλήρη φωτο !
Αναμένω τον Νοέμβριο ! τι να κάνω το πτωχό πλην εργαζόμενο παιδί !
Καυλα ομορφη...Ξέρει κάποιος να περιγράψει πως είναι το χυσιμο της γυναίκας ;
Απλή απορία
Το έχει νοιώσει κάποιος να μπορεί να το πει με σιγουριά ;
Πλαστιγγα ρε γαμω την τυχη μου....
Καλημέρα θείτσαΚαλημερούδια everybody….
ασε ρε καμμενε, πας να μου τρομαξεις το πιτμπουλ, τρωει μια χαρα μην του κοψεις την ορεξη
εστ δεν εισαι που εκανες εκεινο το κομμα παπαροκαδες;
Γιατί κανένας δεν έρχεται στο κινητό ;;;Καλησπέρα μπορείς να μου πεις το τηλέφωνο σου, πρόγραμμα και πόσο στοιχίζει το ραντεβού;;;
6945205708 είναι και WhatsApp!Καλησπέρα μπορείς να μου πεις το τηλέφωνο σου, πρόγραμμα και πόσο στοιχίζει το ραντεβού;;;
Καλημέρα ...
Αφού το κάνεις που το κάνεις το καλό ... Βάλε μια πλήρη φωτο !
Αναμένω τον Νοέμβριο ! τι να κάνω το πτωχό πλην εργαζόμενο παιδί !
Γεια σου και σένα ανήψιΚαλημέρα θείτσα
Τελικά , μια δοκιμή θα σε πείσει …τελικά αξίζει τπτ η συγκεκριμένη ή είναι πεταμένα λεφτα? πολύς ντόρος βλέπω να γίνεται ...
Μα είναι σπουδαίος ….!Φίλε μου πολλά pitbulls έχεις ... ή ένα σε κόπιες ? Να το προσέχεις αυτό !
πολλοί λένε πως είναι επικίνδυνα σκυλιά τα pitbulls. Εγώ αντιθέτως λέω πως είναι γατάκια. Όμως, όπως όλα τα σκυλιά έτσι και αυτά τα καημένα, αν έχουν ηλίθιο αφεντικό .... Αντίστοιχα είναι και αυτά επιθετικά ή ηλίθια γενικότερα ...
Μια φράση λέει : Με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις ............
Όχι, εγώ δεν ανήκω σε κόμματα, τελείες και "προτάσεις". Ελεύθερο πνεύμα χρόνια τώρα !
Να προσέχεις τις μνήμες σου ) γιατί μπερδεύεσαι ... Εκτός αν θέλεις να πεις κάτι άλλο, και πρέπει να το διασαφηνίσεις φυσικά. Μάλλον άλλος έχει το όνομα και άλλος ... ο νοών νοείτω !
Πάλι με έπιασε ο ποιητικός οίστρος ! τι να πω ...
ΥΓ : Τα αποσιωπητικά ας χρησιμοποιηθούν κατά την σκέψη του καθενός/καθεμιάς.
τροφή για σκέψη και κουβέντα δίνω!
Καλώς τον ανώτεροΔεν πάνε καλά οι δουλειές ?
Μα είναι σπουδαίος ….!
Μην του τη χαλάμε ….!
Σατανα εσυ , που αντιμιλάς με ποιότητα σε έναν «σπουδαίο» …!
Καλημέρα σας και καλό φθινόπωρο αγαπητή Κόκκινη λύσσα ...Καλώς τον ανώτερο
Καλό φθινόπωρο και σε σένα …
Φίλε μου δεν υπάρχει «at the bottom bottom of the writing”. Μάλλον ήθελες να γράψεις “bottom line”.Όλοι είμαστε "σπουδαίοι" και όλοι είμαστε "τίποτα" τελικά !
Άμα κάποιος δεν θέλει να διαβάσει τα "σχολιανά" του, ας μην σχολιάσει το μήνυμά μου. Ας μην εκφέρει απόψεις.
Αλλά αν έχει τόση δύναμη στο μόριο του ... Ας έχει σθένος να δεχθεί τα σχόλια !
At the bottom bottom of the writting, γιατί να μην σχολιάσω και εγώ ? ΔΕΝ έβρισα...
Έχω την λογική και την ελευθερία της οθόνης, βασικά δεν κρύβομαι πουθενά αλλά η οθόνη εφόσον δίνει σε άλλους να λένε, αμφότερα δίνει και σε εμένα την ελευθερία να λέω - κάνω λάθος ?|
Σε ευχαριστώ πολύ που εισάκουσες το αίτημά μου, σχετικά με την φωτογραφία ....
πως να έρθουμε στο κινητό όταν φοβόμαστε ότι θα μας βγάλεις στην φόρα ?
Ναι 2-3, έχω πληροφορία γκαραντι, εκ των έσωνπαοκ αρης το παιζεις ακριβες σκορ;
Έχεις π.μ.6945205708 είναι και WhatsApp!
Και πολύ καλά το κάνεις !!!Καλημέρα σας και καλό φθινόπωρο αγαπητή Κόκκινη λύσσα ...
( παρεμπιπτόντως εγώ συνεχίζω τις βουτιές σε θάλασσες , σαλάτες και ότι άλλο υπάρχει διαθέσιμο να βουτήξω , παρόλο που μπήκε ο Σεπτέμβρης ... )
Είσαι σαν αυτούς ;;;Όλοι είμαστε "σπουδαίοι" και όλοι είμαστε "τίποτα" τελικά !
Άμα κάποιος δεν θέλει να διαβάσει τα "σχολιανά" του, ας μην σχολιάσει το μήνυμά μου. Ας μην εκφέρει απόψεις.
Αλλά αν έχει τόση δύναμη στο μόριο του ... Ας έχει σθένος να δεχθεί τα σχόλια !
At the bottom bottom of the writting, γιατί να μην σχολιάσω και εγώ ? ΔΕΝ έβρισα...
Έχω την λογική και την ελευθερία της οθόνης, βασικά δεν κρύβομαι πουθενά αλλά η οθόνη εφόσον δίνει σε άλλους να λένε, αμφότερα δίνει και σε εμένα την ελευθερία να λέω - κάνω λάθος ?|
Σε ευχαριστώ πολύ που εισάκουσες το αίτημά μου, σχετικά με την φωτογραφία ....
πως να έρθουμε στο κινητό όταν φοβόμαστε ότι θα μας βγάλεις στην φόρα ?