Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Δείξε μου πότε είπα ψέμματα λοιπόνΔεν σου έχουν πει να μην λες ψέματα, δεν είναι σωστό
Ρομαντικέ τύπε
Δείξε μου πότε είπα ψέμματα λοιπόνΔεν σου έχουν πει να μην λες ψέματα, δεν είναι σωστό
Καβλοδραπανος γεννήθηκεςΌταν αδυνατήσεις βγες στην πιάτσα και ζήτα χρήματα για να σε γαμησουμε. Προς το παρόν έτσι όπως είσαι πρέπει να δίνεις σε μας για να σε γυμνασουμε στο γαμησι.
Έχω όλες τις συνομιλίεςΕτσι δηλώνει σε ερώτηση
Εξακολουθείς και ψεύδεσαιΈχω όλες τις συνομιλίες
Μα όλες
Πες μου και θα απαντήσω με στοιχεία
Επειδή έχω την συνομιλίας μας εννοείς ;;;;Οποιας μορφής διαλογική συζήτηση μαζί σου είναι ατέρμονη
Οπότε καλύτερα να μην το συνεχίσω
θα σου απαντήσω προσωπικά για τελευταία φορά.Επειδή έχω την συνομιλίας μας εννοείς ;;;;
Ότι πεις !!!!
Εγώ στα 27 μου έχω περιθώρια για αρκετές καυλαντες και γαμησια με γκόμενές όχι με φακλανες πάντως. Όσον αφορά για την τσίχλα, τα μαλλιά και την κοιλιά, μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο, έχεις χάσει την μπάλα τελικά...Πρώτα φτύσε την τσίχλα
Βγάλε μαλλιά
Βγάλε την μπυροκοιλιά
Μαζί με το ύφος του γαματου
Γιατί στην ηλικία που είσαι ακόμα και η καβλαντα που ήθελες και έκανες τρεις μέρες , έχει επιπτώσεις
Φιλάκια
Ποια 27 ρε κακομοίρηΕγώ στα 27 μου έχω περιθώρια για αρκετές καυλαντες και γαμησια με γκόμενές όχι με φακλανες πάντως. Όσον αφορά για την τσίχλα, τα μαλλιά και την κοιλιά, μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο, έχεις χάσει την μπάλα τελικά...
Αγαπητέ μουθα σου απαντήσω προσωπικά για τελευταία φορά.
Eξακολουθείς και ψεύδεσαι
η συζήτηση μας δεν ήταν μέσω μηνυμάτων
και μία φιλική συμβουλή
πάψε να εκτίθεσαι
Σε τρώει να βγάλω συνομιλία πάντωςΕγώ στα 27 μου έχω περιθώρια για αρκετές καυλαντες και γαμησια με γκόμενές όχι με φακλανες πάντως. Όσον αφορά για την τσίχλα, τα μαλλιά και την κοιλιά, μάλλον με μπερδεύεις με κάποιον άλλο, έχεις χάσει την μπάλα τελικά...
Εσυ έχεις χοντρό στόμα και χοντρά συμφέροντα , όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα , καταρχάςKαι μόνο που μια χοντρή 50άρα ζητάει λεφτά για να γαμηθεί επειδή και καλά χύνει, λες κι είναι η μόνη οι άλλες όλες είναι άχυτες, είναι ΝΤΡΟΠΗ που καθόμαστε και το συζητάμε!
Και που μάλιστα αν κι η ίδια είναι χοντρή 50+ δεν της αρέσουν οι χοντροί 50άρηδες, να τρελαίνεσαι δηλαδή.
Προσωπικά είμαι 50++ (δεν είμαι όμως χοντρός) αλλά τέτοιο πράμα δεν το γαμούσα μου να είχα τρία χρόνια αγάμητος. Κι όσοι πραγματικά ξέρατε τί είναι και της στείλατε π.μ. για καυλάντα μαλακία κάνατε, τώρα πάει να βγει κι από πάνω το μπάζο...
Γιατί πότε στο ζήτησα και δεν το θυμάμαι;Εσυ έχεις χοντρό στόμα και χοντρά συμφέροντα , όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα , καταρχάς
Δεύτερον για να πεις όχι , πρέπει να στο δώσουν
Εσένα δεν στο έδωσα και εκεί είναι το πρόβλημα σου
Ξύδι και περαστικά
Συμφωνείς στα συμφέροντα δηλαδήΓιατί πότε στο ζήτησα και δεν το θυμάμαι;
Μπας κι έχεις και δικά μου μηνύματα; Αν έχεις βγάλτα για να δούμε πόσο αλήθεια είναι τα δήθεν των άλλων δηλαδή.
Όπως είπα και πρινΓιατί πότε στο ζήτησα και δεν το θυμάμαι;
Μπας κι έχεις και δικά μου μηνύματα; Αν έχεις βγάλτα για να δούμε πόσο αλήθεια είναι τα δήθεν των άλλων δηλαδή.
Ποιά συμφέροντα μωρή μαλάκω; Θέλεις να σου ποστάρω τώρα πάνω από 20 9άρια+ που έχω πηδήσει;Συμφωνείς στα συμφέροντα δηλαδή
Χαίρομαι που συμφωνούμε
Με βλέπεις να με νοιάζει τι γαμας ;Ποιά συμφέροντα μωρώ μαλάκω; Θέλεις να σου ποστάρω τώρα πάνω από 20 9άρια+ που έχω πηδήσει;
Λες ας πούμε ότι αυτές οι μουνάρες ανταγωνίζονται μια μπουρούχα σαν εσένα; Ότι προμοτάρω αυτές για να σου κλέψω την πελατεία;
Νομίζεις πως θα σε σώσει η επιθετικότητα, τρομάρα σου;
Να μη λες παπαριές για "συμφέροντα" τότε! Πες "Δεν σου αρέσω, δικαίωμά σου!" να τελειώνουμε...Με βλέπεις να με νοιάζει τι γαμας ;
Δικαίωμα σου και καμάρι σου φυσικά όπως και του καθενός εδώ μέσα
Με εμένα τι ζόρι τραβάς είναι το ερώτημα
Σήμερα είμαι , αύριο δεν είμαι