Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Άφησες να σε αλλοιώσουνΔεν ημουν νεαντερνταλ παλια οι γυναικες με εκαναν, αφου ολες τον νεαντερνταλ θελετε
Πολύ κρίμα πραγματικά
Άφησες να σε αλλοιώσουνΔεν ημουν νεαντερνταλ παλια οι γυναικες με εκαναν, αφου ολες τον νεαντερνταλ θελετε
Πάντως έχεις επίπεδο μεγάλοΔε γινεται αλλιως.
Το σεξ ειναι συνουσια.
Συν + ουσια, δηλαδη ενωνονται οι ψυχες.
Θα αλλοιωθεις θες δε θες.
Δεν μπορει να εισαι τοσο μακακας.. Ρε τι τραβαμε με τις πουτανες.. Σε λιγο θα μας ζητανε να τις παρακαλαμε να παρουν τα λεφτα μας.. ΟΞΩ ΡΕ ΤΡΑΒΑ
Πάντως, φίλε, νομίζω ότι εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει, κατά την γνώμη μου, ποιο ωραίο πράγμα από το να κάνεις την γυναίκα να φθάνει στον οργασμό!! Αυτή η αίσθηση του μουνιού που πάλλεται και γεμίζει με καυτά υγρά, πάνω στον πουτσο μου είναι μοναδική! Εάν δεν καταφέρω, αν και κάνω τα πάντα για αυτό, να την φέρω σε οργασμό νιώθω ότι πήγε στραφι το γαμησι. Άλλωστε το να χύσω μόνο εγώ σε μια τρύπα αδιάφορη, είναι εύκολο και σε τελική ανάλυση δεν χρησιμοποιώ την χούφτα μου να μου βγει και τζάμπα!!Ποιος χεστηκε αν χυνει η πουτανα, αφου εγω πληρωνω γιατι να χυσει αυτη;
Εγω προσπαθω να τις κανω να μη χυνουν, αλλα ματαια ομως.
Δεν είναι όντως ;;;;Πάντως, φίλε, νομίζω ότι εδώ κάνεις μεγάλο λάθος. Δεν υπάρχει, κατά την γνώμη μου, ποιο ωραίο πράγμα από το να κάνεις την γυναίκα να φθάνει στον οργασμό!! Αυτή η αίσθηση του μουνιού που πάλλεται και γεμίζει με καυτά υγρά, πάνω στον πουτσο μου είναι μοναδική! Εάν δεν καταφέρω, αν και κάνω τα πάντα για αυτό, να την φέρω σε οργασμό νιώθω ότι πήγε στραφι το γαμησι. Άλλωστε το να χύσω μόνο εγώ σε μια τρύπα αδιάφορη, είναι εύκολο και σε τελική ανάλυση δεν χρησιμοποιώ την χούφτα μου να μου βγει και τζάμπα!!
Ότι πρέπει να βάζουμε πολλά σημεία στίξης?Δεν είναι όντως ;;;;
Έχω λάθος σε κάτι ;;;;;
Αυτό λέω τόσο καιρό !!!!
Και αυτό ενοχλεί ;Ότι πρέπει να βάζουμε πολλά σημεία στίξης?
Ειναι ένα τρέμουλο του κολπου, που συνηθως συνοδευεται απο την εκκριση πηχτού κολλώδους λευκού υγρού.Στους άντρες είναι εμφανές
Στις γυναίκες ,ξέρετε ;
Εκτός από τις τσόντες που βλέπετε
Πώς να το νοιώσουμε εμείς καλή μου ?Ξέρει κάποιος να περιγράψει πως είναι το χυσιμο της γυναίκας ;
Απλή απορία
Το έχει νοιώσει κάποιος να μπορεί να το πει με σιγουριά ;
Πώς να το νοιώσουμε εμείς καλή μου ?
Έχουμε κόλπο ?
Κλειτορίδα ?
ΣωστόςΕιναι ένα τρέμουλο του κολπου, που συνηθως συνοδευεται απο την εκκριση πηχτού κολλώδους λευκού υγρού.
Δεν είσαι εκεί όταν συμβαίνει θες να μου πεις ;Πώς να το νοιώσουμε εμείς καλή μου ?
Έχουμε κόλπο ?
Κλειτορίδα ?
Η παχουλή «φάλαινα» μπορεί να αδυνατίσειΛοιπόν μάγκες η τύπισσα είναι φάλαινα, τουλάχιστον από την μέση και κάτω, και τα χρήματα που ζητάει γαμας πολύ καλά κομμάτια όχι τέτοιου είδους γυναίκες. Εγώ την έστειλα σπίτι της πάντως δεν την πήρα.
Σε εμένα πάντως, με τη λιγοστή εμπειρία μου, ποτέ, καμία δεν ήταν ίδια με κάποια άλλη. Έχω συναντήσει γυναίκα που ερχόταν σε οργασμό μόνο με το που την ακουμπούσες που λέει ο λόγος, εννοώ εύκολα, είχε πολύ έντονους οργασμούς αλλά ο κόλπος της δεν έσταζε ούτε δάκρυ!!!! Χρειαζόμασταν gel Ενώ δεν ήταν ούτε 30 ετών τότε!!! Κι έχω συναντήσει κι άλλες που βρέχουν το βρακάκι τους και έχουμε πλημμύρες πριν ακόμα μάθουν από τις τσόντες το fake squirting.Δεν είσαι εκεί όταν συμβαίνει θες να μου πεις ;
Δεν έχει χύσει ποτέ γυναίκα στα χέρια σου ;
Και βέβαια έχουν χύσει γυναίκες στα χέρια μου και πάνω στο καυλί μου και μέσα στο στόμα μου (και ιδιωτικής και δημόσιας χρήσης )Δεν είσαι εκεί όταν συμβαίνει θες να μου πεις ;
Δεν έχει χύσει ποτέ γυναίκα στα χέρια σου ;
Ρομαντική;;;;Επίσης η κυρία είναι και πολύ ''ρομαντική''
Ρομαντική σημαίνει ότι εάν δεν θέλεις δεν φοράς σκουφάκι με το ανάλογο πρόσθετο βέβαια αντίτιμο των 50 γιούροΡομαντική;;;;