Κόκκινη λυσσα
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 441
Ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση είναι πλέον !!!!Εδω ακομα συνεχιζεται το μαλλιοτραβηγμα;
Ωραια Ωραια
Ήρεμη και πολιτισμένη συζήτηση είναι πλέον !!!!Εδω ακομα συνεχιζεται το μαλλιοτραβηγμα;
Ωραια Ωραια
Καταρχάς σε ευχαριστώ γιατί είσαι ειλικρινής και ντόμπροςΑφού έγινε που έγινε μαδομουνι εδώ μέσα, ας πω κι εγώ την εμπειρία μου.
Συναντηση τον Μάρτιο.
Επικοινωνία εύκολη. Δεν θυμάμαι αν είχα στείλει μήνυμα στο προφίλ της στο kane και μου έδωσε τηλ ή το είχε στην αγγελια, αλλά μάλλον στην αγγελια το είχε. Ανταλλάξαμε 2-3 μηνύματα στο WhatsApp, μιλήσαμε κιόλας να με ακούσει και να την ακούσω, και κανονίσαμε.
Βρεθήκαμε στο Πριαμος GLS στο Μοσχάτο. Προς τιμήν της πρότεινε να βρεθούμε απέξω, ώστε αν δεν μ ‘ αρέσει να ακυρώσω επιτόπου.
Εμφάνιση μέτρια. Αρκετά παραπανίσια κιλά, γυαλιά χοντρά και πρόσωπο όχι κάτι το αξιομνημόνευτο.
Στο σεξ δεν λέει όχι σε τίποτα αλλά ούτε κάτι το φοβερό, να σε απογειώσει δλδ. Αυτή τη λύσσα δεν την είδα ποτε ή μπορεί και να μην της την έβγαλα εγώ. Κάτσαμε μια ώρα και κάτι, τελείωσα δυο φορές - τη δεύτερη στο πρόσωπο - κωλο δεν πήρα. Φιλάει, δέχεται δαχτυλιασμα μπροστά και πισω
Κοστος 100€, με κωλο 150.
γιατί ??Τραγικοί
Για γέλια και για κλάματα
εφοσον εκδιδεται να ανεβασει φωτος ολοσωμες (με κρυμμενο προσωπο) και οι πελατες που γουσταρουν θα πανε.βλέπω δεν έχει εξαπατήσει κανένα ούτε στην εμφάνιση
εγώ από τις φωτό που έχει βάλει στις αγγελίες καταλαβαίνω ακριβώς πώς είναι στο σώμα και την ηλικίαεφοσον εκδιδεται να ανεβασει φωτος ολοσωμες (με κρυμμενο προσωπο) και οι πελατες που γουσταρουν θα πανε.
αυτα τα "να τα πουμε βιντεοκληση, καφε πριν το ραντεβου" κτλ μονο φερνουν σε δυσκολη θεση τον πελατη που εκτιθεται κι ο ιδιος.
Φαντασου να εμπαινες στο σκρουτζ να βρεις ενα προιον, και να μην ειχε φωτο, και να σου ελεγαν "ελα απο το μαγαζι να το δεις, αν δεν σαρεσει δεν το παιρνεις". Σου φαινεται λογικο;
Προχώρησα για να δοκιμασω. Υπήρξαν κοπελες που δεν με ενθουσίασαν οπτικά αλλά κάναμε επικά κρεβάτια. Ναι, έχω ακυρώσει αρκετές φορές με κοπελες, αλλά ή ήταν εντελως απαράδεκτες οπτικά ή είχαν συμπεριφορά μπετατζή. Από κει και μετά ουτε προτρέπω/αποτρέπω κάποιον από το να σε συναντήσει, ούτε σχολιάζω την τιμή.Καταρχάς σε ευχαριστώ γιατί είσαι ειλικρινής και ντόμπρος
Επίσης έχεις επίπεδο και παιδεία , πράγμα σπάνιο
Μου αρέσει η αλήθεια σου
Αυτό που με στεναχώρησε είναι ότι προχώρησες ενώ είχες το δικαίωμα να κάνεις πίσω
Και πάλι όμως , σε ευχαριστώ όπως και να έχει
Καθαρό αρσενικόΠροχώρησα για να δοκιμασω. Υπήρξαν κοπελες που δεν με ενθουσίασαν οπτικά αλλά κάναμε επικά κρεβάτια. Ναι, έχω ακυρώσει αρκετές φορές με κοπελες, αλλά ή ήταν εντελως απαράδεκτες οπτικά ή είχαν συμπεριφορά μπετατζή. Από κει και μετά ουτε προτρέπω/αποτρέπω κάποιον από το να σε συναντήσει, ούτε σχολιάζω την τιμή.
Τέτοια ;;;;μια τετοια στην θεσσαλονικη που μπορουμε να βρουμε ρε μαγκες !
Μάλλον ο συμφωρουμητης θα θέλει με το "τέτοια", να πει τόσο ερωτική και "λυσσασμένη" για πολύ γαμησι μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν νομίζω ότι εννοεί κάτι αρνητικό για εσένα, μάλλον τουναντίον.Τέτοια ;;;;
Καλησπέρα !!!!
Έχει ρε φιλε ή τουλάχιστον είχε παλιότερα.μια τετοια στην θεσσαλονικη που μπορουμε να βρουμε ρε μαγκες !
αν εχεις καποιο τηλ επικοινωνιας η οτιδηποτε τετοιο θα το ηθελα σε pm !!Έχει ρε φιλε ή τουλάχιστον είχε παλιότερα.
Μέχρι το 21, όταν ανέβαινα Θεσσαλονικη, υπήρχε μια Ευα στην Β. Ολγας που μπορεί να μην ήταν μοντέλο αλλά έκανε πολύ καλό κρεβατι κ δεν κωλωνε πουθενά. 150€ έπαιρνε και, αν παίρναγε και αυτή καλά μαζί σου,καθόσουν και 2 και 3 ώρες μαζί της.
Δεν ήταν επαγγελματίας με την στενή του όρου έννοια, δλδ να έχει αγγελια και να κάνει απανωτά ραντεβού. Γαμιόταν περισσότερο για το κέφι της και φρόντιζε να βγάζει και κατι.
Χρησιμοποιώ παρελθοντικό χρόνο γιατί έχω καμπόσο καιρό να μιλήσω μαζί της και δεν ξέρω αν συνεχίζει.
Το κατάλαβαΜάλλον ο συμφωρουμητης θα θέλει με το "τέτοια", να πει τόσο ερωτική και "λυσσασμένη" για πολύ γαμησι μέχρι τελικής πτώσεως. Δεν νομίζω ότι εννοεί κάτι αρνητικό για εσένα, μάλλον τουναντίον.
Το να είσαι νεατερνταλ είναι στάση ζωήςΠοιος χεστηκε αν χυνει η πουτανα, αφου εγω πληρωνω γιατι να χυσει αυτη;
Εγω προσπαθω να τις κανω να μη χυνουν, αλλα ματαια ομως.