Φιλε αν ήταν πράσινα έχεις προβλημαΚολπικά υγρά λέγονται. Και αν πας με εκατό διαφορετικές γυναίκες, μπορεί να έχουν εκατό διαφορετικές μορφές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα το ξανακάνατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα krokidis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 55
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)
Ντουνταράς (Kaizerbet)
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 8.211
- Πόντοι
- 2.596
Λες να είναι τσάι του βουνού;Πω ρε πούστη τι φύτρωσε στη Μάγκι
Πάντως δεν μου αρέσει έχει έντονη μυρωδιά και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, άσε που θεωρείται προστατευόμενο είδος και @@ρια μέντολες
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.628
- Πόντοι
- 736
Τι ειπες να δω?? ειπες να δω ..ειπε να δω ...το ειπε ...ετσι ε?Να κανονίσουμε μια βιντεοκλήση για να με δεις κάπως αλλιώτικο γιατί στέλνονταςdick pickφωτογραφία δεν θα φαίνομαι πλήρης
Το μεσημέρι μπάνισα σημεία όπου θα βγει βαλσαμόχορτο καλοκαιριάτικα, βοηθά κι αυτό...
Θα αρχίσω από τώρα τα λουσίματα (ΟΚ όταν θα έχει ήλιο) κόβω τον Ιούνιο να γίνω σαν το μακαρίτη Σταμάτη Κόκκοτα
ασπρα ηταν!!! οποτε ολα καλα!!!Φιλε αν ήταν πράσινα έχεις προβλημα
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.521
- Πόντοι
- 746
Συναγωνιστή σύμφωνα με τι περιγραφή σου υπάρχουν οι αντίστοιχες περιπτώσεις.Καλησπερα εκανα σεξ με μια κορασιδα, μετα απο λιγη ωρα βγηκα και ειδα στο μουνι της οτι ειχε βγαλει ενα υγρο ασπρο, την ρωτησα αν εχυσε και μου ειπε οχι, τι λετε να ηταν ? λετε να ηταν κατι κολλητικο ? φορεσα σκουφακι , το ερρωτημα ειναι τι μπορει να ηταν ? εσεις θα ξαναβρισκοσασταν με αυτη την κοπελα αν ησασταν στη θεση μου ?
1)Εαν τα υγρά ήταν σα γάλα με μικρά λευκά κομματάκια και σε μεγάλη ποσότητα τότε είναι ενδεικτικά πιθανής κολπίτιδας από μύκητες. Συνοδεύεται συνήθως από φαγούρα και αίσθημα καύσου.
2)Εάν ήταν σα μύξα παχύρευστα με δυσάρεστη οσμή σημαίνει εξίσου κολπίτιδα από μικρόβιο ονόματι αιμοφιλος κ χρήζει αγωγή.
3) Πριν την ωορρηξία τα κολπικά υγρά είναι πιο διαφανα. Μετά την ωορρηξία (μέχρι την εμφάνιση της περιόδου), τα υγρά αλλάζουν εμφάνιση και γίνονται πιο παχύρρευστα, αδιαφανή, πηχτά σαν βλέννες.
4)Εάν είναι σα τυρί cottage υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μόλυνσης.
Με λίγα λόγια οι πιθανότητες είναι 1/4 άρα εσυ εφόσον δεν ανέφερες μυρωδιά,ρωτάς τη κοπέλα που συνευρέθηκες εάν περίμενε/περιμενει περίοδο η εάν ένιωθε φαγούρα είτε καύση γενικώς η κυρίως κατά τη σεξουαλικη επαφή.
Τέλος βάση πιθανοτήτων έπεσες σε κολπίτιδα χωρίς ν θέλω να σε τρομάξω,βέβαια εάν σε καθησυχάζει ότι το προφυλακτικό ήταν ένας ιδιαιτέρως σύμμαχος σου σε αυτή τη περιπέτεια τότε νιώσε καλύτερα
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 824
- Πόντοι
- 86
Ελα βρε μην βαζεις κακο με το μυαλο σου. Εχυσε, αλλα μαλλον θαναι ντροπαλη κοπελα και ντρεπονταν να στο πει!την ρωτησα αν εχυσε και μου ειπε οχι,
aquarius2756
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2023
- Like
- 824
- Πόντοι
- 86
Ρε που παμε ρε? που παμε? Αμα ειναι καθε φορα που θα γαμισω, ναχω και τον μικροβιολογο μαζυ, βρασε ορυζα.Συναγωνιστή σύμφωνα με τι περιγραφή σου υπάρχουν οι αντίστοιχες περιπτώσεις.
1)Εαν τα υγρά ήταν σα γάλα με μικρά λευκά κομματάκια και σε μεγάλη ποσότητα τότε είναι ενδεικτικά πιθανής κολπίτιδας από μύκητες. Συνοδεύεται συνήθως από φαγούρα και αίσθημα καύσου.
2)Εάν ήταν σα μύξα παχύρευστα με δυσάρεστη οσμή σημαίνει εξίσου κολπίτιδα από μικρόβιο ονόματι αιμοφιλος κ χρήζει αγωγή.
3) Πριν την ωορρηξία τα κολπικά υγρά είναι πιο διαφανα. Μετά την ωορρηξία (μέχρι την εμφάνιση της περιόδου), τα υγρά αλλάζουν εμφάνιση και γίνονται πιο παχύρρευστα, αδιαφανή, πηχτά σαν βλέννες.
Με λίγα λόγια οι πιθανότητες είναι 1/4 άρα εσυ εφόσον δεν ανέφερες μυρωδιά,ρωτάς τη κοπέλα που συνευρέθηκες εάν περίμενε/περιμενει περίοδο η εάν ένιωθε φαγούρα είτε καύση γενικώς η κυρίως κατά τη σεξουαλικη επαφή.
Τέλος βάση πιθανοτήτων έπεσες σε κολπίτιδα χωρίς ν θέλω να σε τρομάξω,βέβαια εάν σε καθησυχάζει ότι το προφυλακτικό ήταν ένας ιδιαιτέρως σύμμαχος σου σε αυτή τη περιπέτεια τότε νιώσε καλύτερα
bdsm72
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 201
Και αν ήταν κόκκινα, είχε περίοδο.Φιλε αν ήταν πράσινα έχεις προβλημα
Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 9.130
- Πόντοι
- 2.046
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.511
- Πόντοι
- 11.146
.....εχω τοποθετηθει επι του θεματος παραπανω
Talibanakos44
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 3.521
- Πόντοι
- 746
Φοράς καποτα κ είσαι αρκετά ασφαλής τις περισσότερες φορές,τώρα εάν κολλήσεις ποτε κάτι ο καθένας όχι εσυ τότε να δεις τι ωραία που θα ήθελες κ μικροβιολόγο μαζί,το μετανιώνεις το γαμησι στο δευτερόλεπτοΡε που παμε ρε? που παμε? Αμα ειναι καθε φορα που θα γαμισω, ναχω και τον μικροβιολογο μαζυ, βρασε ορυζα.
Magi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2023
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.628
- Πόντοι
- 736
Εχω δει ατελείωτα γαμησια και πραγματικα αναρωτιέμαι....Αυτο που χουφτωνει ο ενας τον αλλον και πασαλείφουνε τα παντα με τα υγρα τους ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ φοράνε προφυλαχτικο το οποιο το πιανουν με τα πασαλειμμένα χερακια το φτύνουν το γλείφουν τι φαση?
BERIOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2014
- Like
- 162
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα εκανα σεξ με μια κορασιδα, μετα απο λιγη ωρα βγηκα και ειδα στο μουνι της οτι ειχε βγαλει ενα υγρο ασπρο, την ρωτησα αν εχυσε και μου ειπε οχι, τι λετε να ηταν ? λετε να ηταν κατι κολλητικο ? φορεσα σκουφακι , το ερρωτημα ειναι τι μπορει να ηταν ? εσεις θα ξαναβρισκοσασταν με αυτη την κοπελα αν ησασταν στη θεση μου ?
ΔΑΣΚΑΛΟΣ.....ΧΑΧΑΧΚολπικά υγρά λέγονται. Και αν πας με εκατό διαφορετικές γυναίκες, μπορεί να έχουν εκατό διαφορετικές μορφές.
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 36
- Like
- 32.511
- Πόντοι
- 11.146
...ποιος την χαρη σουΤι ειπες να δω?? ειπες να δω ..ειπε να δω ...το ειπε ...ετσι ε?
δεν ηταν ουτε το νουμερο 1 ουτε το νουμερο 4 , δε τα επιασα για να δω αν ειναι παχυρευστα!!!! είχα μπουκομένη μύτη και δεν μπόρεσα να μυρίσω αν μύριζαν..... λογικά δεν έχω τίποτα!!! Δεν λυγίζουμε!!!!Συναγωνιστή σύμφωνα με τι περιγραφή σου υπάρχουν οι αντίστοιχες περιπτώσεις.
Μια ερρώτηση το σεντόνι που λερώθηκε με υγρά να το πετάξω η στο πλυντήριο με πολύ ζεστό θα είναι μια χαρα ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 137
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 27K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις