Νέα

Θα το ξανακάνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα krokidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
8.211
Πόντοι
2.596
Πω ρε πούστη τι φύτρωσε στη Μάγκι :undecided:
Λες να είναι τσάι του βουνού;
Πάντως δεν μου αρέσει έχει έντονη μυρωδιά και δεν έχω δοκιμάσει ποτέ, άσε που θεωρείται προστατευόμενο είδος και @@ρια μέντολες :sunglasses:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.628
Πόντοι
736
Να κανονίσουμε μια βιντεοκλήση για να με δεις κάπως αλλιώτικο γιατί στέλνοντας dick pick φωτογραφία δεν θα φαίνομαι πλήρης :confused:
Το μεσημέρι μπάνισα σημεία όπου θα βγει βαλσαμόχορτο καλοκαιριάτικα, βοηθά κι αυτό...
Θα αρχίσω από τώρα τα λουσίματα (ΟΚ όταν θα έχει ήλιο) κόβω τον Ιούνιο να γίνω σαν το μακαρίτη Σταμάτη Κόκκοτα :confused:
Τι ειπες να δω?? ειπες να δω ..ειπε να δω ...το ειπε ...ετσι ε?:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.521
Πόντοι
746
Καλησπερα εκανα σεξ με μια κορασιδα, μετα απο λιγη ωρα βγηκα και ειδα στο μουνι της οτι ειχε βγαλει ενα υγρο ασπρο, την ρωτησα αν εχυσε και μου ειπε οχι, τι λετε να ηταν ? λετε να ηταν κατι κολλητικο ? φορεσα σκουφακι , το ερρωτημα ειναι τι μπορει να ηταν ? εσεις θα ξαναβρισκοσασταν με αυτη την κοπελα αν ησασταν στη θεση μου ?
Συναγωνιστή σύμφωνα με τι περιγραφή σου υπάρχουν οι αντίστοιχες περιπτώσεις.
1)Εαν τα υγρά ήταν σα γάλα με μικρά λευκά κομματάκια και σε μεγάλη ποσότητα τότε είναι ενδεικτικά πιθανής κολπίτιδας από μύκητες. Συνοδεύεται συνήθως από φαγούρα και αίσθημα καύσου.
2)Εάν ήταν σα μύξα παχύρευστα με δυσάρεστη οσμή σημαίνει εξίσου κολπίτιδα από μικρόβιο ονόματι αιμοφιλος κ χρήζει αγωγή.
3) Πριν την ωορρηξία τα κολπικά υγρά είναι πιο διαφανα. Μετά την ωορρηξία (μέχρι την εμφάνιση της περιόδου), τα υγρά αλλάζουν εμφάνιση και γίνονται πιο παχύρρευστα, αδιαφανή, πηχτά σαν βλέννες.
4)Εάν είναι σα τυρί cottage υπάρχει σοβαρή πιθανότητα μόλυνσης.
Με λίγα λόγια οι πιθανότητες είναι 1/4 άρα εσυ εφόσον δεν ανέφερες μυρωδιά,ρωτάς τη κοπέλα που συνευρέθηκες εάν περίμενε/περιμενει περίοδο η εάν ένιωθε φαγούρα είτε καύση γενικώς η κυρίως κατά τη σεξουαλικη επαφή.
Τέλος βάση πιθανοτήτων έπεσες σε κολπίτιδα χωρίς ν θέλω να σε τρομάξω,βέβαια εάν σε καθησυχάζει ότι το προφυλακτικό ήταν ένας ιδιαιτέρως σύμμαχος σου σε αυτή τη περιπέτεια τότε νιώσε καλύτερα

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
824
Πόντοι
86
1)Εαν τα υγρά ήταν σα γάλα με μικρά λευκά κομματάκια και σε μεγάλη ποσότητα τότε είναι ενδεικτικά πιθανής κολπίτιδας από μύκητες. Συνοδεύεται συνήθως από φαγούρα και αίσθημα καύσου.
2)Εάν ήταν σα μύξα παχύρευστα με δυσάρεστη οσμή σημαίνει εξίσου κολπίτιδα από μικρόβιο ονόματι αιμοφιλος κ χρήζει αγωγή.
3) Πριν την ωορρηξία τα κολπικά υγρά είναι πιο διαφανα. Μετά την ωορρηξία (μέχρι την εμφάνιση της περιόδου), τα υγρά αλλάζουν εμφάνιση και γίνονται πιο παχύρρευστα, αδιαφανή, πηχτά σαν βλέννες.
Με λίγα λόγια οι πιθανότητες είναι 1/4 άρα εσυ εφόσον δεν ανέφερες μυρωδιά,ρωτάς τη κοπέλα που συνευρέθηκες εάν περίμενε/περιμενει περίοδο η εάν ένιωθε φαγούρα είτε καύση γενικώς η κυρίως κατά τη σεξουαλικη επαφή.
Τέλος βάση πιθανοτήτων έπεσες σε κολπίτιδα χωρίς ν θέλω να σε τρομάξω,βέβαια εάν σε καθησυχάζει ότι το προφυλακτικό ήταν ένας ιδιαιτέρως σύμμαχος σου σε αυτή τη περιπέτεια τότε νιώσε καλύτερα
Ρε που παμε ρε? που παμε? Αμα ειναι καθε φορα που θα γαμισω, ναχω και τον μικροβιολογο μαζυ, βρασε ορυζα.

Panos 1978

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
9.130
Πόντοι
2.046
@Odin_
Big Dog GIF by MOODMAN

• Χαχα
Αντιδράσεις: Odin_

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.521
Πόντοι
746
Ρε που παμε ρε? που παμε? Αμα ειναι καθε φορα που θα γαμισω, ναχω και τον μικροβιολογο μαζυ, βρασε ορυζα.
Φοράς καποτα κ είσαι αρκετά ασφαλής τις περισσότερες φορές,τώρα εάν κολλήσεις ποτε κάτι ο καθένας όχι εσυ τότε να δεις τι ωραία που θα ήθελες κ μικροβιολόγο μαζί,το μετανιώνεις το γαμησι στο δευτερόλεπτο

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.628
Πόντοι
736
Εχω δει ατελείωτα γαμησια και πραγματικα αναρωτιέμαι....Αυτο που χουφτωνει ο ενας τον αλλον και πασαλείφουνε τα παντα με τα υγρα τους ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ φοράνε προφυλαχτικο το οποιο το πιανουν με τα πασαλειμμένα χερακια το φτύνουν το γλείφουν τι φαση?

Jackee Harry Lol GIF by BrownSugarApp

BERIOS

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Like
162
Πόντοι
0
Καλησπερα εκανα σεξ με μια κορασιδα, μετα απο λιγη ωρα βγηκα και ειδα στο μουνι της οτι ειχε βγαλει ενα υγρο ασπρο, την ρωτησα αν εχυσε και μου ειπε οχι, τι λετε να ηταν ? λετε να ηταν κατι κολλητικο ? φορεσα σκουφακι , το ερρωτημα ειναι τι μπορει να ηταν ? εσεις θα ξαναβρισκοσασταν με αυτη την κοπελα αν ησασταν στη θεση μου ?

Κολπικά υγρά λέγονται. Και αν πας με εκατό διαφορετικές γυναίκες, μπορεί να έχουν εκατό διαφορετικές μορφές.
ΔΑΣΚΑΛΟΣ.....ΧΑΧΑΧ

OP
OP
K

krokidis

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2024
Like
13
Πόντοι
0
δεν ηταν ουτε το νουμερο 1 ουτε το νουμερο 4 , δε τα επιασα για να δω αν ειναι παχυρευστα!!!! είχα μπουκομένη μύτη και δεν μπόρεσα να μυρίσω αν μύριζαν..... λογικά δεν έχω τίποτα!!! Δεν λυγίζουμε!!!!
Μια ερρώτηση το σεντόνι που λερώθηκε με υγρά να το πετάξω η στο πλυντήριο με πολύ ζεστό θα είναι μια χαρα ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom