εγω ακομα δεν την εχω κανει ακομα πεθερα, αλλα την εχω ξεσκισει απο τωρα, οσο για την κορη, ξερει οτι πηδαω την μανα της, και τωρα σκυζω και τις δυο μαζι.
Είσαι παίχτης.
Ολλανδέζες είναι?
εγω ακομα δεν την εχω κανει ακομα πεθερα, αλλα την εχω ξεσκισει απο τωρα, οσο για την κορη, ξερει οτι πηδαω την μανα της, και τωρα σκυζω και τις δυο μαζι.
ρε μεγαλε μηπως παιζεις στην τολμη και γοητεια?εγω ακομα δεν την εχω κανει ακομα πεθερα, αλλα την εχω ξεσκισει απο τωρα, οσο για την κορη, ξερει οτι πηδαω την μανα της, και τωρα σκυζω και τις δυο μαζι.
ρε μεγαλε μηπως παιζεις στην τολμη και γοητεια?
εντελως ασβεστης πρεπει να ειναι η φαση.Γιατί ρε φίλε το λες αυτό? Αφού δείχνει μελετημένος.
Λες να είναι ασβέστης η φάση?
εντελως ασβεστης πρεπει να ειναι η φαση.
οζονδικε μου ετσι νομιζω και εγω
μαλλον ειναι φιδεμπορας
οζον
ασβεστης
πεθερα
κορη
ο πεθερος πως σου ξεφυγε?εγω ακομα δεν την εχω κανει ακομα πεθερα, αλλα την εχω ξεσκισει απο τωρα, οσο για την κορη, ξερει οτι πηδαω την μανα της, και τωρα σκυζω και τις δυο μαζι.
Φοιτητής και στον ελεύθερο χρόνο μου πηγαίνω στο γραφείο των δικών μου να τους βοηθήσω......αλλά μάταια....το μυαλό στο πάνω και στο κάτω κεφάλι αλλού βρίσκεται.....
Εγώ θέλω να γαμήσω τη γραμματέα που έχουμε στο γραφείο....Milf μελαχρινό με 2 κουτσούβελα ετών 38 παρακαλώ και το σώμα σε άριστη κατάσταση......άντε να συγκεντρωθείς να γράψεις αγωγή μετά.....Όλο καυλωμένος φεύγω από κει μέσα...