You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα θέλατε να γαμήσετε την κουμπάρα/πεθερά σας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kris74
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 750
- Εμφανίσεις 209K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Προχθές την γάμησα και από τον κώλο. Ήταν η πρώτη της φορά.Στην αρχή πόνεσε λίγο, αλλά μετά δεν ήθελε να σταματήσω με τίποτα.
διαφωνώ ... το σωστό είναι
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
[youtube=425,350]XEi6UJBKs8c&NR=1[/youtube]
POLYATAKTOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε αθεοφοβοι, μολις τωρα ειδα το topic για τις πεθερες και ομολογουμενως εχω ...χεστει στο γελιο με τα σχολια σας για τον Kris & pizzalover!!!!
Μιλαμε δεν παιζεστε
Παντως , ο καθενας μας εδω μεσα εχει δικαιωμα στα ...ονειρα!!!!
Μιλαμε δεν παιζεστε
Παντως , ο καθενας μας εδω μεσα εχει δικαιωμα στα ...ονειρα!!!!
Επισκέπτης
Η δικιά μου είναι μπετονιέρα, μπλιαχ. Λέτε να καταντήσει και η συζυγος έτσι; τον ήπια...
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Κανένας που να θέλει να γαμήσει την συμμαθήτρια της γιαγιάς του στο Αρσάκειο δεν υπάρχει;
Μώρε έχε χάρη που δεν πήγαινε στο Αρσάκειο αλλιώς θα σου'λεγα γω!!!
την πρωην σιγουρα.εκφυλη προστυχοφατσα που ρωτουσε την κορη της μπροστα μου που τον βρηκες τετοιο αντρα και την συμβουλευε να μην αφησει να περασει μερα χωρις στοματικο.η θεια ειχε στομα για 3 πουτσες βυζαρες φυσικες με ταλαντωση σε καθε κινηση και κατι κωλομαγουλα 20χρονης.Απο λαγνεια δε ποιες ρωσιδες και ουκρανεζες μονο η Γιαννουλα.σκετο βλαχομπουκομα.Η κορη καλοοο αλλα η μαμα απεριγραπτη
την πρωην σιγουρα.εκφυλη προστυχοφατσα που ρωτουσε την κορη της μπροστα μου που τον βρηκες τετοιο αντρα και την συμβουλευε να μην αφησει να περασει μερα χωρις στοματικο.η θεια ειχε στομα για 3 πουτσες βυζαρες φυσικες με ταλαντωση σε καθε κινηση και κατι κωλομαγουλα 20χρονης.Απο λαγνεια δε ποιες ρωσιδες και ουκρανεζες μονο η Γιαννουλα.σκετο βλαχομπουκομα.Η κορη καλοοο αλλα η μαμα απεριγραπτη
Να υποθέσω ότι την έστειλες γιατί δεν ακολουθούσε τις συμβουλές της μαμάς?
γουσταρω.......
Αυτό το περι ανταγωνισμού έχω καταλάβει κι εγώ. Η δική μου έχει πατήσει τα 50 αλλά έχει φοβερά κωλομεροβυζόχειλα... Κι ένα προκλητικό βλέμμα που σε κάνει να θέλεις να τις πασαλήψεις τη μάπα...
Όσο για τα ψηλοχουφτώματα, όταν φιλιόμαστε, σχεδόν πάντα είναι στο στόμα (δεν είναι και γλωσσόφιλο, αλλά κάτι είναι).
Ο λόγος που κωλώνω είναι ότι πάω με χίλια τον πεθερό μου (με την καλή έννοια, έτσι;...) και δεν γουστάρω να την πέσω...
Α, και κάτι οφ-τόπικ. Έχω μυρίσει αρκετές από της κυλότες της χωρίς όμως να την παίξω εκείνη τη στιγμή. Γυρίζω όμως σπίτι με τεράστιες καύλες και χύνω τη γυναίκα μου σε χρόνο dt...
Συμβουλές από κάποιον;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 46042
Επισκέπτης
ειμαι εκτος για δουλειες..αλλα ανυπομονω να γυρισω και να την επισκεφτω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 39
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις