Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Διόρθωση.... πρόσφατα πήγα στα 46!!!Φίλε προσωπικά δεν γαμάω πάνω από 40-42! Πόσο μάλλον 60φεύγα!!!!
Διόρθωση.... πρόσφατα πήγα στα 46!!!Φίλε προσωπικά δεν γαμάω πάνω από 40-42! Πόσο μάλλον 60φεύγα!!!!
Το προβλημα ποιο ηταν; Το σεξ με τον αντρα της η η παρουσια του παπαγαλου;Καποτε πηδαγα τη σπιτονοικοκυρα μου για να μου χαρισει το νοικι
Ηταν 65 αρα παντρεμενη
Αφησα το σπιτι οταν μου ζητησε να γαμαω που και που και τον ανδρα της ενω μας παιρνει ματι ενας μαρτυριαρης παπαγαλος
Ειχα σοβαρη σχεση με μια ταξιτζου τοτε και ειπα ασε
Ωραια εμπειρια παντως η 65 αρα
Ετρεμε και το χερι της και μου παιζε κατι μαλακιες αλλο πραγμα
Αλλα επισης ηταν πολυ κινκυ
Φαντασου πως με μια κινηση καναμε 2 στασεις:σεξ στο πατωμα και ισπανικο(τα βυζια της εφταναν ως το πατωμα)
Πόσο είσαι?μεχρι 40 βαρια 45
39Πόσο είσαι?
Εντάξει και πολύ πας...
δυσκολα μετα τα 40 μια γυναικα ειναι καλη παντως εχω δει οτι οι ρωσσιδες εστω και σε αυτη την ηλικια κρατιουνται καλα...μαλιστα γαμουσα στη φυλης μια 45ρα που με καυλωνε απιστευτα και περνουσα καλυτερα ακομα και απο 20ραΕντάξει και πολύ πας...
Τοτε θα το σκεφτομασταν ολοι.Και φυσικά θα πήδαγα μία 70άρα ..... αν ήμουν 90άρης !!!
Μαζί σου φίλε!..Μια έμπειρη καυλιαρα 60αρα μπορεί να σου κάνει την καυλα,να βαρέσει κόκκινο...το έχω δοκιμάσει...όλα είναι θέμα χημείας .όπως επιμένω εγώ...Πολυ καλο Γκιλφονι οχι απλα την γαμαγα την εγλυφα για 5 ωρες ανετα πολυ κυριλε καβλιαρα!
Αληθεύει ότι η θεία Όλγα διαθέτει τριχωτό μουνί; Έχω να την πάρω χρόνια.Η θεία Όλγα από την Τροφωνίου πρέπει να έχει ξεπεράσει τα όρια που θέτετε, οπότε ναι.