το 2021 ξεκινησε με μια 45 αρα που εφαγα αλλα για καλη μου τυχη επεσα μεσω FB σε μια 12 χρονια μεγαλυτερη μου!
Δεν ειναι η πρωτη φορα που γαμαω 12 χρονια μεγαλυτερη αλλα η Πρωτη φορα που πηδαω 56 αρα!
Ποσο εισαι την Ρωταω? "Δεν ρωτανε τις Γυναικες τετοιες ερωτησεις μου λεει".....αμεσως το καταλαβα!
...Οσο η Ναταλια η Γερμανου μου απαντσε σε 2η ερωτηση μου
Συμπερασματικα:
Μπορει η συγκεκριμενη σε προσωπο να ειναι λιγο ρυτιδες και σπασμενη σε σχεση με ΟΣΕΣ στο παρελθον εχω πηδηξει.....45αρες 50αρες κλπ κλπ αλλα...θα την κατατασα σε Αυτοκινητα με MERCEDES Benz 200!!!
H 56 αρα μου βαζει κατω και την 45αρα και αλλες 50αρες και αλλες γκομενες που ειχα στο παρλεθον!!!!
Εχει γερο σκαρι ειναι λιμουζινα ξερει τι κανει και πως το κανει.......ειχα λιγο θεμα με την Υγρασια του κινητηρα της αλλα ναι βαζουμε λιπαντικο και ολα καλα!!!!!
Ειναι μια κλασατη γυναικα που εχει και καλο σωμα και γμαιεται τελεια και κανει πολλα αλλα καλα πριν και μετα το σεξ!!!
Ναι ΘΑ ΓΑΜΑΩ μια τετοιας ηλικιας αν ξερει ποτε να το διακοψει και τι να κανει και εφοσον δε με πρηζει (Μου εχει πει ήδη....οποτε θες να σταματησουμε ....μου το λες χωρις περαιτερω)
Επισης το οτι εχει καλο σωματοτυπο και κρατιεται σωματικα διχως προβληματα εμφανισης στο σωμα Αδυνατη - Γυμνασμενη καλη Επιδερμιδα - Στηθος οχι πεσμενο την κατατασει στις καλυτερες γυναικες με τις οποιες εχω συνευρεθει ερωτικα!!!