Μόνο θα τον πηδούσαν;Οι περισσότεροι εδω μέσα θα πηδούσαν και τον Μαμ Ρα τον απέθαντο αν είχε μουνί
Θα πλήρωναν κι από πάνω και μετά θα έκαναν και debate αν αξίζει τα λεφτά...
Μόνο θα τον πηδούσαν;Οι περισσότεροι εδω μέσα θα πηδούσαν και τον Μαμ Ρα τον απέθαντο αν είχε μουνί
Για δωσε ινφο φιλε μου αν θες και απο εδωΣκέφτομαι να δοκιμάσω ένα γιαγιόνι από Κάλαμο μεριά.
Παλαιότερα έβαζε αγγελία για ραντεβού σπίτι της, όμως ζήταγε πολλά, δεν άξιζε τον κόπο αν υπολογίσεις και τα μεταφορικά.
Σε συνομιλία που είχαμε πρόσφατα μου είπε για ένα σαραντάρι στο αμάξι μόνο πίπες όμως.
Είμαι υπό σκέψη ..
Πως θα ρουφάει άραγε?
Bravo τρομπόνι το Granny! Που να είχε και καμμιά σοβαρή πουτσα να παίξει.
Στείλε πληροφορίες επαφής pm και από εδώ αν μπορείς τύπεΓια δωσε ινφο φιλε μου αν θες και απο εδω
Ανέβασε τυπε να δούμε!!Με 60αρα εχω παει. Δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω φωτο? Με 70 αρα δεν μου εχει τυχει. Υποθετω οτι θα πρεπει ναναι πολυ καλοστεκουμενη.
πες τα ντε,μαζι σουΆλλο 50, άλλο 70 τύπε.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ΤΙ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ!
Θέλει πολύ προσπάθεια μετά τα 60. Μέχρι 65 κάτι γίνεται. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις ( βλέπε αρετουσαριστη nina hartley)Με 60αρα εχω παει. Δεν ξερω αν μπορω να ανεβασω φωτο? Με 70 αρα δεν μου εχει τυχει. Υποθετω οτι θα πρεπει ναναι πολυ καλοστεκουμενη.
Έχω πάρει ηλικιωμένη 80+ κοντά στην Ομόνοια, δεν είχα ξανανιώσει τέτοια καύλα ποτέ με γυναίκα αυτής της ηλικίας σα να πήδαγα σεξοβόμβα άλλο να το διαβάζεις κι άλλο να το γαμας, εάν σου δόθηκε τέτοια ευκαιρία και τη πέταξες κρίμα εσύ χάνεις.Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
Για δωσε ινφο φιλε μου αν θες και απο εδω
Ευχαριστω φιλε για επικοινωνία απο το site μονο?
Για αυτους που δεν ξερουν οκ... ποτέ δεν θα καταλαβουν.. για εμας που ξερουμε εχουμε πληροφοριες?Έχω πάρει ηλικιωμένη 80+ κοντά στην Ομόνοια, δεν είχα ξανανιώσει τέτοια καύλα ποτέ με γυναίκα αυτής της ηλικίας σα να πήδαγα σεξοβόμβα άλλο να το διαβάζεις κι άλλο να το γαμας, εάν σου δόθηκε τέτοια ευκαιρία και τη πέταξες κρίμα εσύ χάνεις.
σκληρός καργιοληςΈχω πάρει ηλικιωμένη 80+ κοντά στην Ομόνοια, δεν είχα ξανανιώσει τέτοια καύλα ποτέ με γυναίκα αυτής της ηλικίας σα να πήδαγα σεξοβόμβα άλλο να το διαβάζεις κι άλλο να το γαμας, εάν σου δόθηκε τέτοια ευκαιρία και τη πέταξες κρίμα εσύ χάνεις.
ανετα γυναικαρα.Τη Καλησπερα στους Φιλους.....αν ηταν ετσι...ποιος δεν θα πηγαινε.....?η γνωστη για οσους γνωριζουν.....