Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.743
- Πόντοι
- 2.306
66,;Θέλει πολύ προσπάθεια μετά τα 60. Μέχρι 65 κάτι γίνεται. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις ( βλέπε αρετουσαριστη nina hartley)
66,;Θέλει πολύ προσπάθεια μετά τα 60. Μέχρι 65 κάτι γίνεται. Βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις ( βλέπε αρετουσαριστη nina hartley)
Είναι ατελείωτη κωλαραΤη Καλησπερα στους Φιλους.....αν ηταν ετσι...ποιος δεν θα πηγαινε.....?η γνωστη για οσους γνωριζουν.....
Αυτό που συμβαίνει στις Κινέζες συμβαίνει και σε αυτές, γίνεται ένα σαν σναπ του Θάνος και μετατρέπονται σε γιαγιάδες.
Καλη η γιαγιά, πολυ καλη όντως. Αλλά ο τυπος τι πουλακι είναι αυτό;;; Αμα εγώ είχα τέτοιο πουλι δε θα έβγαινα έξω από το σπίτι μου!!
Η Κυρία Lily είναι αυτή? Μάνα της Γαβριέλλας???Τη Καλησπερα στους Φιλους.....αν ηταν ετσι...ποιος δεν θα πηγαινε.....?η γνωστη για οσους γνωριζουν.....
θα δοκιμασω επικοινωνια και θα επανέλθω με νεοτερα !
Δεν είναι η Λίλυ ..Η Κυρία Lily είναι αυτή? Μάνα της Γαβριέλλας???
Εχθές...Οι συγκεκριμένες αν δεν είναι 60 τα κοντεύουν αλλά Πείτε την αλήθεια και όχι παραμύθια, μπαίνατε;
Οι συγκεκριμένες αν δεν είναι 60 τα κοντεύουν αλλά Πείτε την αλήθεια και όχι παραμύθια, μπαίνατε;
Την Dixie Dauphin στα 62 της άνετα
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
ΧΑΧΑΧΑΧΑ ρε φιλε θα μπεις σε γρια 79 χρονων?Τι βιτσια ειναι αυτα?Με 60 κριτικες που εχεις θεωρω πως τρολαρεις.Εχεις γαμησει τα καλυτερα πουτανακια 20-30 χρονων και σου γυαλισε η 79 αρα?
Φίλοι μου λόγω μιας ιδιαζούσης περιπτώσεως καλούμε να συνευρεθω την Κυριακή το πρωί με μια κυρία 79 ετών εχθές τα έκλεισε...
Ευχηθείτε μου απαντες καλή τύχη..
Καλημέρα όλη μέρα...Οι συγκεκριμένες αν δεν είναι 60 τα κοντεύουν αλλά Πείτε την αλήθεια και όχι παραμύθια, μπαίνατε;