gamawmetiskaltses
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.263
- Πόντοι
- 2.256
Για υποψήφιους δημάρχους - περιφερειάρχες κλπ
Για ποιο λόγο να υποβαθμιστεί το νήμα με αναφορές σε πολιτική και παρόμοιες αηδίες;Από όλους εσάς που γουστάρετε να πηγαίνετε με 70άρες, υπάρχει κάποιος που δεν ψηφίζει ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ ή Χ.Α ;
Ψάχνω να σου βρω μελαχρινή αλλά όλες οι *δικές μου (ξέρεις εσύ), είναι ασπρουλιάρες γαμώτη μουΓια ποιο λόγο να υποβαθμιστεί το νήμα με αναφορές σε πολιτική και παρόμοιες αηδίες;
Δεν πειράζει, έχω βρει εγώ, μόνο που είναι λίγο μικρή, μόνο 56Ψάχνω να σου βρω μελαχρινή αλλά όλες οι *δικές μου (ξέρεις εσύ), είναι ασπρουλιάρες γαμώτη μου
Καλή αρχή με καλά βόλια και αμέτρητα εύχομαι ομοϊδεάτη αδελφέεγινε η αρχη...
Έχεις σκεφθεί να κάνεις το χόμπυ σου επάγγελμα όσο είσαι ακόμα νέος; Χωρίς να κτυπάς καθημερινά κάρτα θα κερδίζεις όσα κι ένας διευθυντής γυμνασίου..
Πλατεία Κολωνακίου απογευματινές ώρες. Βόλτα πλυμένος και καλοντυμένος στα καταστήματα ρούχων της περιοχής και μετά καφέ ή ποτό σε καφετέρια όπου συχνάζουν αρκετές πλούσιες κυρίες.Εμένα με ψήνει να το κάνω επάγγελμα μιας και είμαι νέος, εμφανησιμος και καυλωνω φουλ με γριές
Που πάω για να κάνω έναρξη ;;
Που την βρίσκουμε φίλε μου.H γιαγιά Σύλβια στο γατόσπιτο Πιπίνου 32 δούλευε ενώ ήταν άνω των 75 y.. Yπάρχει ακομα το ιστορικό topic...
Γιαγια Συλβια απο Πιπινου 32Β - Page 3 - bourdela.com forum
την τιμησα σημερα μετα απο αρκετα χρονια. αισθανθηκα σαν να ειμαι στο σπιτι της γιαγιας μου και να γινει μια περιεργη φαση.www.bourdela.com
Υπήρχε ο Ανδρόνικος στο Χαλάνδρι αλλά έχει κλείσει.Τωρα για να βρείς καλή περίπτωση κάνεις κονέ σε κολυμβητήριο, γυμναστήριο(σε χώρο δουλειάς δε θα το πρότεινα λογω συναδέλφων, επίσης αν η άλλη είναι Λόλα φόλα παίζει να σε κεράσει δερματικό ακόμα και αν πας με κράνος στη μάχη (σόρυ αν επαναλαμβάνομαι). Τώρα εάν κάποιος ο ομοϊδεάτης ξέρει μέρος που κάνε και ψάχνουν οι μεγάλες ,ας γράψει μΙα γνώμηΥπάρχει κάποιο κλαμπ στην Αθήνα (ή στην Αττική γενικότερα) που να ψωνίζουν οι γυναίκες;