chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.946
- Πόντοι
- 2.846
Μήτσο κατουρα από Νάταλι από Μέγα Αλέκου 15 θα έπινες μύστη μου ??και γλειφομουνι και γλειφοκωλι...
Μήτσο κατουρα από Νάταλι από Μέγα Αλέκου 15 θα έπινες μύστη μου ??και γλειφομουνι και γλειφοκωλι...
μπα οχι τυπε... ειναι πολυ χαλασμενηΜήτσο κατουρα από Νάταλι από Μέγα Αλέκου 15 θα έπινες μύστη μου ??
ΣυνεχειαΣυνέχεια...
Αμαρτία να μην πληρώσεις...πως θα δώσουν χαρτζηλικι στα εγγόνια τους;Υπό όρους ναι... Αν ήταν καλοστεκουμενη, έβγαζε καβλα και το γουσταρε γιατί όχι βασικά.... Αλλά σπάνια να βρεις κάτι τέτοιο σε αυτές τις ηλικίες... Εμφάνιση ειδικά οι περισσοτερες είναι Παναγία βοηθα.... Βασικός όρος επίσης: να μην την πληρώσεις.... Απαγορεύεται σε τέτοιες ηλικίες...
Εννοειτε φιλε ,εγω εδω και αρκετό καιρό γαμαω ώριμες..μακάρι να έβρισκα μια 70αρα περιποιημενη,μέχρι και γλυφωκολι της κανωΘα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
....Συνεχεια
Όταν ήμουν 20αρης γούσταρα τις πενηντάρες, στα 40 μου το ίδιο, τώρα που φτάνω στα 60 γουστάρω και πενηντάρες και εξηντάρες.διαφωνώ με το κόνσεπτ και είμαι υπέρ των μικρών (για να έχει και νόημα) αλλά δεν το θέτετε καλά έτσι κι αλλιώς.
τι εννοώ.
αν ήμουν 70ρης ή 60ρης έστω, το ερώτημα του νήματος είναι πολύ διαφορετικό από όταν απευθύνεται σε έναν μεσήλικα από 40+ μέχρι 60, και ακόμα διαφορετικότερο όταν απευθύνεται σε νεότερα άτομα μεταξύ 30 και 40+.
για πιο κάτω από 30 μην ακούσω γιατί θα κόψω φλέβες....
τουλάχιστον είσαι συταθερός στις απόψεις σουΌταν ήμουν 20αρης γούσταρα τις πενηντάρες, στα 40 μου το ίδιο, τώρα που φτάνω στα 60 γουστάρω και πενηντάρες και εξηντάρες.
Αν είχαν την αντίστοιχη εμφάνιση που είναι και το ζητούμενο για μένα, γιατί όχι......αν, και δεν νομίζω, μάλλον σαν ανήλικα θα τις έβλεπανα παρατηρήσω ότι για κάποιο λόγο δεν σε έλκουν τόσο οι μεγαλύτερες, αλλά σωστότερα σε έλκύει η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα.
πιθανότατα αν ζούσαμε 150 χρόνια, και στα 120 σου πάλι να ήθελες 50ρες, άρα πιπινοφάγος
Κι όμως φίλε, δεν ειναι τιποτα περιεργο ή προβληματικο αυτο που περιγραφεις, αλλά αν απο περιέργεια κάνεις καμια συνεδρια ίσως ανακαλύψτε και που οφείλεται...Αν είχαν την αντίστοιχη εμφάνιση που είναι και το ζητούμενο για μένα, γιατί όχι......αν, και δεν νομίζω, μάλλον σαν ανήλικα θα τις έβλεπα
Και γιατί να το ψάξω; Μια χαρά περνάω και μια χαρά πέρασα και στο παρελθόν.Κι όμως φίλε, δεν ειναι τιποτα περιεργο ή προβληματικο αυτο που περιγραφεις, αλλά αν απο περιέργεια κάνεις καμια συνεδρια ίσως ανακαλύψτε και που οφείλεται...
Όχι βέβαια, εσύ ήσουν ευγενής και διαλλακτικός. Υπάρχουν άλλοι εδώ μέσα, πολλοί, που θέλουν να επιβάλουν τα γούστα τους στους άλλους. Με αυτούς δεν κάνω διάλογο, δεν έχει και νόημα άλλωστε.@El Papacito μην παρεξηγησεις τίποτα από όσα είπα, όλοι μας έχουμε τέτοια και δεν αποτελούν κάποιου είδους θέμα
Δεν άλλαξες ποτέ ηλικίες και εγώ το ίδιο με εσέναΌταν ήμουν 20αρης γούσταρα τις πενηντάρες, στα 40 μου το ίδιο, τώρα που φτάνω στα 60 γουστάρω και πενηντάρες και εξηντάρες.