argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.811
- Πόντοι
- 9.297
Διδασκάλου 61 στα 62
Διδασκάλου 61 στα 62
Για στείλε ονοματαΜε τις καυλες που υπάρχουν σιγουρα. Ποσο ειναι η Ζανα με τα τσιμπούκια της? Κατι αλλες χοντρες στη Λιοσιων και στις καθετους της? Κατι άλλες στο Μεταξουργείο? Και τις γαμαμε και τις πληρωνουμε.
Στους ίδιους κύκλους θα βρίσκεστε λογικά....Άμα εσύ πηδήξεις την Sabrina, τότε εγώ θα πηδήξω τους Pet Shop Boys και τους δύο μαζί
Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...
αυτη η διδασκαλου οσο κι αν φτασει θα ειναι μουναρος. χτες με αυτη την φωτογραφια που ανεβασατε 5 τραβηξα.Με τις καυλες που υπάρχουν σιγουρα. Ποσο ειναι η Ζανα με τα τσιμπούκια της? Κατι αλλες χοντρες στη Λιοσιων και στις καθετους της? Κατι άλλες στο Μεταξουργείο? Και τις γαμαμε και τις πληρωνουμε.
Όχι φίλε ποιος είπε ότι είσαι αυτό που είπες ....μόνο μην ανεβάσεις κανά νήμα με ψηφοφορία για την τσιγκουνιά ....τωρα που θυμήθηκα παλιές ιστορίες
Εχω βαλει και μωρό 15 χρονια μικροτερό μου να πληρωσει μισά μισά …και μιλαμε για αστέρι!!!!!!
Της ελεγα οτι η γυναίκα μου ψάχνει τα έξοδα μου …
Αγαπητοί , πρεπει να καταλάβετε οτι το εργαλείο μας αξίζει πολλα!!!!
Δεν ειμαι κανένας γύφτο τσιγκούνης
Αλλά θίγομαι οταν πληρώνω με γκόμενα όλα τα έξοδα !!!!
Με τις πουτανες δεν εχω πρόβλημα..
Άβυσσος η ψυχή τελικα
H ζανα ειναι στη κολωνου, δε θυμαμαι νουμερο, απεναντι απο το 48. σε ενα κτιριο που υπαρχουν μαγαζιά σε ισογειο και οροφο. Γιά άλλες, κανε μια βολτα λιοσιων και καθετους, στα τελευταια πανω στην ιασωνος, κάποια κλεοπατρα, κάποια ντασα. Έχει κοσμο.Για στείλε ονοματα
ποσο χρονών ειναι αυτη η Ζανα? η αλήθεια ειναι οτι οσες φορες πηγα τσάρκα στα "μαγαζια" δεν ετυχα καμια 60ρα... αλλα εχω δει πολλες θιτσες κατα καιρους σε κατι δρομακια και περιξ της ομονοιας ντυμενες ψιλοξεκωλε και μπορει να δουλευουν (να ρωτήσω στην ψυχρα δεν μπορω)... το εχω απωθημένο να παω με μια 60ρα αλλα δεν ετυχε να βρω καμια.. αν καποιος συναγωνιστής γνωριζει καμια πιάτσα που εχει τυχει ας πει να επισκεφτούμεH ζανα ειναι στη κολωνου, δε θυμαμαι νουμερο, απεναντι απο το 48. σε ενα κτιριο που υπαρχουν μαγαζιά σε ισογειο και οροφο. Γιά άλλες, κανε μια βολτα λιοσιων και καθετους, στα τελευταια πανω στην ιασωνος, κάποια κλεοπατρα, κάποια ντασα. Έχει κοσμο.
Στην Ιασωνος στο 43, ειναι μια ηλικιωμενη, Ελενη τη λενε. Γιαγιά Ελενη θα τη βρεις εδω μεσα.ποσο χρονών ειναι αυτη η Ζανα? η αλήθεια ειναι οτι οσες φορες πηγα τσάρκα στα "μαγαζια" δεν ετυχα καμια 60ρα... αλλα εχω δει πολλες θιτσες κατα καιρους σε κατι δρομακια και περιξ της ομονοιας ντυμενες ψιλοξεκωλε και μπορει να δουλευουν (να ρωτήσω στην ψυχρα δεν μπορω)... το εχω απωθημένο να παω με μια 60ρα αλλα δεν ετυχε να βρω καμια.. αν καποιος συναγωνιστής γνωριζει καμια πιάτσα που εχει τυχει ας πει να επισκεφτούμε
Γουστα ειναι αυτα.αυτη η διδασκαλου οσο κι αν φτασει θα ειναι μουναρος. χτες με αυτη την φωτογραφια που ανεβασατε 5 τραβηξα.
και γλειφομουνι και γλειφοκωλι...Θα πηδούσατε ποτέ γυναίκα από 60 έως 70 χρόνων, ειδικά αν ξέρατε ότι στα νιάτα της ήταν μουνάρα ? Εγώ από περιέργεια μπορεί, αν κρατιόταν στοιχειωδώς καλά...