Ναι σωστά παράλειψη μου,έχεις δίκιο συνάδελφε.Ο χ μπορεί να γαμαει να κολλάει τα πάντα όλα από νοσήματα και να κερατώνει,γιατί είναι ο χ,αν γίνει από την άλλη πλευρά είναι απλά καριολα.Γι αυτό είμαστε για τον πουτσο τουλάχιστον.
O X αμα τον παρει χαμπαρι η γυναικα του θα παρει πουλο και θα του βγαζει το λαδι να δει τα παιδια του.
Η Υ δεν τρεχει και μια που εφαγε εκτος σπιτιου μια πουτσα , αν θελει ας την χωρισει και θα μπει στη θεση του Χ.
Εννοειται πως στο σεναριο του Υ θα παιξει το σεναριο αν χρειαστει : " δεν τα πηγαιναμε καλα με το μπαμπα και για το καλο σας θα πρεπει να χωρισουμε" . Παράλληλα θα του πινει το αιμα με το μπουρι της σομπας.
Γκεγκε παιδες ;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και για να ειμαι δικαιος στη περιπτωση που η 50ρα ειναι ελευθερη μαγκια της να κανει οτι θελει , δεν εχει και υποχρεωση σε κανεναν
Κρίνοντας πχ από τη γυναικα μου που είναι 38, έχουμε παιδιά κλπ, αν γνώριζε κάποιον σε κάποια έξοδο της, προφανώς και θα ήταν για να γαμηθει. Η οποία μιλάμε για κλασσική ξινή ελεεινιδα απλησιαστη.
Εχω μια 50άρα που καυλαντίζω σε ένα τσατ. Εγώ είμαι ξεκάθαρος!!! Πόσα θέλεις να πάμε σε χοτέλ;;; Αυτή μου λέει "ενδιαφέρομαι, αν σου αρέσω είμαι έτοιμη".
Και μου στέλνει αυτές τις φωτογραφίες!!!