μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.228
- Πόντοι
- 2.646
Μόνο στο σκουπίδι.
Σωστο και έξυπνο.δεν την εχω δει οποτε,πως????
Να ενας σωστος ανθρωπος εδω μεσα.Πιστευω πως μεγαλωσε το μεγεθος του πληκτρολογιου σας, σε αντιθεση με το μικρο εως ανυπαρκτο υποτιθεμενο μυαλουδακι σας.
Μονο να προσβαλετε ξερετε πισω απο μια οθονη ( και οχι δεν γνωριζω την πενταγιωτισσα )
τυπε ο ντοπας το πολυ να ειναι ετσι :S :S :S
Εγω παλι βαζω στοιχημα οτι μια χαρα θα την πηδαγεςΚαλύτερα να γινόμουν Δημητράκης και να γαμούσα λάμα και κατσίκες.
η dacota φίλε μου είναι ιδέα, δεν είμαι ένα μουνι μόνο. Όσοι έρχονται, έρχονται και για το χαρακτήρα μου. Σε πολλούς αρέσουν οι γυναίκες με πνεύμα άλλωστε. Kisses από την όμορφη ΚρήτηΔηλαδή αυτό δεν είναι αρκετό;
Ποιος θέλει να δει παραπάνω μετά από αυτό το χάλι;
Όποιοι πληρώνουν την Dakota ίσως της έριχναν ένα στα σκοτάδια.
Ευσωμουλα ειναι..Από ότι έχω ακούσει εδώ είναι παχουλή... οπότε όχι, δεν μπορώ να λειτουργήσω με παχουλές!
γεια σου κλωνε λευκε ιπποτη σεκιουριτα της μαρικας 5ΙΠιστευω πως μεγαλωσε το μεγεθος του πληκτρολογιου σας, σε αντιθεση με το μικρο εως ανυπαρκτο υποτιθεμενο μυαλουδακι σας.
Μονο να προσβαλετε ξερετε πισω απο μια οθονη ( και οχι δεν γνωριζω την πενταγιωτισσα )
Πολυ σωστα παχουλη και με περιττα ξιγκια , τωρα πρεπει να ειναι καπου κοντα στα 40 οποτε αφου δεν γυμναζεται το εχασε το τρενο :S :SΑπό ότι έχω ακούσει εδώ είναι παχουλή... οπότε όχι, δεν μπορώ να λειτουργήσω με παχουλές!
Πολυ σωστα παχουλη και με περιττα ξιγκια , τωρα πρεπει να ειναι καπου κοντα στα 40 οποτε αφου δεν γυμναζεται το εχασε το τρενο :S :S
Ε ρε ψωνισμαη dacota φίλε μου είναι ιδέα, δεν είμαι ένα μουνι μόνο.
Κι εσυ το βρηκες τύπεΔεν υπάρχει γυναίκα χρήστης στο σάιτ.. εκτός βέβαια από τις εργαζόμενες ,call girls δηλαδή.
Εχω γνωσεις γιατι ξερω τυπεΤο βρηκες τύπε
Ξερεις οτι η πενταγιωτισσα ειναι 40 ετωνΕχω γνωσεις γιατι ξερω τυπε