Νέα

Θα κάνατε ποτέ σχέση με παντρέμενη;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Θα κάνατε ποτέ σχέση με παντρέμενη?

• Ναι

Ψήφοι: 5 83,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Εχω Ηδη

Ψήφοι: 1 16,7%
  • Ειχα

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    6

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Μετά το άγχος που οι περισσότεροι έχουμε για το σεξ, για τις δουλειές μας, για την έλλειψη χρόνου και το γεγονός ότι δεν βγαίνουμε όσο βγαίναμε παλιότερα… Το σεξ μπορεί να αποβεί το καλύτερο μέσο για να διασκεδάσεις, για να εκτονωθείς για να βγάλεις τα απωθημένα σου. Αλλά αν το παρακάνεις τότε μπορεί να αποβεί μοιραίο όσον αφορά ακόμα και την ίδια σου τη ζωή, την ίδια την ύπαρξη. Γιατί λοιπον το σεξ με παντρεμένες είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει…?

1) Δεν σε ενδιαφέρουν που στο καλό είναι μετά τις 7 το απόγευμα. Θα μεγαλώνει τα παιδιά που εσύ δεν θέλεις.

2) Γιατί και αφροδίσια νοσήματα να έχει θα σε «αναγκάζει» να βάζεις προφυλακτικό για να μην έχει μπλεξίματα με τον άντρα της.

3) Γιατί θα κάνει όσα δεν μπορεί να κάνει με τον άντρα της λόγω χρόνων που είναι μαζί του.

4) Γιατί έτσι και αλλιώς θα σου βγάλει τα μάτια και θα σε ξεζουμίσει χωρίς καν να της το ζητήσεις.

5) Θα σου ζητήσει να πάτε σε ένα απόμακρο ξενοδοχείο ή αν διαθέτει σε γκαρσονιέρα για να μην την δει κανένα μάτι.

6) Δεν θα έχει απαιτήσεις από σένα να της κάνεις δώρα γιατί θα παραξενευτεί ο σύζυγος αλλά θα σου κάνει εκείνη όταν θα την ικανοποιείς.

7) Δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μείνει έγκυος, ειδικά αν έχει ήδη την εμπειρία μιας εγκυμοσύνης.

8) Θα μπορείς να βγάλετε τα μάτια σας και το βράδυ θα είσαι μόνος σου ή αν έχεις άλλη σχέση θα καλείς την νόμιμη σχέση να κοιμηθείτε μαζί.

9) Ούτε χαζά μηνύματα θα ανταλλάσσετε αλλά και δεν χρειάζεται να κάνεις έξοδα για ντύσιμο αφού δεν θα σου ζητάει να είσαι στην τρίχα ντυμένος.

10) Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει σκηνές ζήλιας, του στιλ με ποιόν ήσουν, γιατί ήσουν εκεί και με ποιες βγαίνεις.

11) Τα φιλαράκια είναι η καλύτερη παρέα για να βγεις και να γίνεις λιώμα χωρίς να σε νοιάζει η ζήλια της κοπελιάς σου.

Αν και υπαρχει σχετικο θρεντ, ψηφοφορια για να δουμε τι εχει κανει ο καθενας μας δεν υπηρχε.  ;)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
Μετά το άγχος που οι περισσότεροι έχουμε για το σεξ, για τις δουλειές μας, για την έλλειψη χρόνου και το γεγονός ότι δεν βγαίνουμε όσο βγαίναμε παλιότερα… Το σεξ μπορεί να αποβεί το καλύτερο μέσο για να διασκεδάσεις, για να εκτονωθείς για να βγάλεις τα απωθημένα σου. Αλλά αν το παρακάνεις τότε μπορεί να αποβεί μοιραίο όσον αφορά ακόμα και την ίδια σου τη ζωή, την ίδια την ύπαρξη. Γιατί λοιπον το σεξ με παντρεμένες είναι ότι καλύτερο μπορεί να σου τύχει…?

1) Δεν σε ενδιαφέρουν που στο καλό είναι μετά τις 7 το απόγευμα. Θα μεγαλώνει τα παιδιά που εσύ δεν θέλεις.

2) Γιατί και αφροδίσια νοσήματα να έχει θα σε «αναγκάζει» να βάζεις προφυλακτικό για να μην έχει μπλεξίματα με τον άντρα της.

3) Γιατί θα κάνει όσα δεν μπορεί να κάνει με τον άντρα της λόγω χρόνων που είναι μαζί του.

4) Γιατί έτσι και αλλιώς θα σου βγάλει τα μάτια και θα σε ξεζουμίσει χωρίς καν να της το ζητήσεις.

5) Θα σου ζητήσει να πάτε σε ένα απόμακρο ξενοδοχείο ή αν διαθέτει σε γκαρσονιέρα για να μην την δει κανένα μάτι.

6) Δεν θα έχει απαιτήσεις από σένα να της κάνεις δώρα γιατί θα παραξενευτεί ο σύζυγος αλλά θα σου κάνει εκείνη όταν θα την ικανοποιείς.

7) Δεν θα υπάρχει κίνδυνος να μείνει έγκυος, ειδικά αν έχει ήδη την εμπειρία μιας εγκυμοσύνης.

8) Θα μπορείς να βγάλετε τα μάτια σας και το βράδυ θα είσαι μόνος σου ή αν έχεις άλλη σχέση θα καλείς την νόμιμη σχέση να κοιμηθείτε μαζί.

9) Ούτε χαζά μηνύματα θα ανταλλάσσετε αλλά και δεν χρειάζεται να κάνεις έξοδα για ντύσιμο αφού δεν θα σου ζητάει να είσαι στην τρίχα ντυμένος.

10) Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κάνει σκηνές ζήλιας, του στιλ με ποιόν ήσουν, γιατί ήσουν εκεί και με ποιες βγαίνεις.

11) Τα φιλαράκια είναι η καλύτερη παρέα για να βγεις και να γίνεις λιώμα χωρίς να σε νοιάζει η ζήλια της κοπελιάς σου.

Αν και υπαρχει σχετικο θρεντ, ψηφοφορια για να δουμε τι εχει κανει ο καθενας μας δεν υπηρχε.  ;)
αν ψαχνεις για σεξ χωρις πολλα πολλα ειναι η καλυτερη φαση...ειχα σχεση τετοια γυρω στα 6 χρονια...λεει....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
το καλητερο πραγμα στις 17:00 φευγει μονη της για να παρει τα παιδια απο τον παιδικο σταθμο!ουτε να την διωξεις δεν χρειαζεται!βεβαια θελουνε να διωξουνε τον αντρα τους!αλλα εγω τους λεω οτι ακομα ειναι νωρις!το κακο ειναι οτι μου ερχονται πρω'ι' πρω'ι' 8-9 η ωρα οταν εχω πεσει για υπνο πριν 2-3 ωρες για να πηδηχτουνε!δεν μπορω να τους πω να ερθουνε στις 14:00 οταν ξυπανω γιατι 16:30 με 17:00  πρεπει να φυγουνε και δεν θα εχουμε χρονο για τιποτα!αυτο ειναι το αρνητικο της υποθεσης!

p900

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Κριτικές
7
Like
672
Πόντοι
96
με γυναίκα που γνωρίζω και γνωρίζω επίσης τον άντρα της όχι, ποτε. Ακόμη κι αν με παρακαλάει. (μου έτυχε μια φορά και την απογοήτευσα)
με καποια που θα γνωρίσω στο άσχετο, ασφαλώς.

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Α ρε Δημητρακη τυχερε!!!!!!!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
847
Πόντοι
4.535
Θα ήθελα κάποια στιγμή να το δοκιμάσω... ούτε χρειάζεται να ξοδεύεις πάρα πολλά, ξεχνάς τη γκρίνια και όλα όσα έρχονται μαζί...

Φίλε... τέλειο!

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Καλή είναι αλλά προσοχή μη σε καψουρευτη γιατί δεν λογαριάζει τίποτα και μάλλον θα είναι στριμοκολα τα πράγματα και ειδικά εάν είσαι παντρεμένος και εσύ , και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις .

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Καλή είναι αλλά προσοχή μη σε καψουρευτη γιατί δεν λογαριάζει τίποτα και μάλλον θα είναι στριμοκολα τα πράγματα και ειδικά εάν είσαι παντρεμένος και εσύ , και μετά τρέχεις και δεν φτάνεις .
ασχετο απο που εισαι;;; ειδα αυτο που λες για το βελος και μου φανηκε καπως γτ ειμαι απο το μερος που το ειχανε παλια το βελος :cool2:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Εννοείται ΝΑΙ!  :)

Και μάλιστα κατά προτίμηση όσον αφορά τις άνω των 30.

Πάντως τη γκρίνια και τις σκηνές ΔΕΝ τις γλυτώνεις... Απλά είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό τους στο "πακέτο" από το "πακέτο 30+ ελεύθερη" :sunglasses:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
επειδη μου εχει τυχει,αν η σχεση περιοριστει αποκλειστικα στο σεξ ολα ειναι μια χαρα.αν ομως πεσει καψουρα στη μεση τοτε η λεξη κολαση ειναι πολυ μικρη για να περιγραψει την αντιθεση των συναισθηματων που ζεις καθημερινα

axileasm

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
H ψηφοφορια τα λεει ολα. ΖΗΤΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ!!!

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ολοι εσεις που θα κανατε σχεση με παντρεμενες,δε μας λετε πως θα αντιδρουσατε αν η δικια σας η γυναικα εκανε σχεση με ενα ν πιτσιρικα?

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Ολοι εσεις που θα κανατε σχεση με παντρεμενες,δε μας λετε πως θα αντιδρουσατε αν η δικια σας η γυναικα εκανε σχεση με ενα ν πιτσιρικα?

θα την σκοτωναν...δεν τον ξερεις τον ελληνα?κλασσικος..

μαλακια να κανεις κατι με παντρεμενη

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
6
Εννοείται θα αντιδρούσα άσχημα, αν ήμουν παντρεμένος, αν είχα γυναίκα κλπ κλπ κλπ. Όμως για να φτάσει μια γυναίκα ή ένας άντρας να κάνει εξωσυζυγική σχέση σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει "εκ των έσω". Οπότε μία ενδοσκόπηση δεν θα έβλαπτε...Τώρα πάλι το να τα φτιάξει με πιτσιρικά είναι και αυτό κάτι σχετικό...Το θεωρώ πιο πιθανό να είναι είναι με κάποιον γκόμενο αλλά όχι πιτσιρικά...Η ερώτηση όμως είναι αν θα έκανα ποτέ σχέση με παντρεμένη και όχι πως θα ένιωθα αν ήμουν παντρεμένος και είχα γυναίκα και παιδιά και μάθαινα ένα πρωί απο τον περιπτερά κλπ κλπ κλπ. Ναι θα έκανα σχέση με παντρεμένη, τουλάχιστον στη φάση που είμαι τώρα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
847
Πόντοι
4.535

Τι μια φορά ισόβια... τι δύο!

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Εννοείται θα αντιδρούσα άσχημα, αν ήμουν παντρεμένος, αν είχα γυναίκα κλπ κλπ κλπ. Όμως για να φτάσει μια γυναίκα ή ένας άντρας να κάνει εξωσυζυγική σχέση σημαίνει ότι κάποιο πρόβλημα υπάρχει "εκ των έσω". Οπότε μία ενδοσκόπηση δεν θα έβλαπτε...Τώρα πάλι το να τα φτιάξει με πιτσιρικά είναι και αυτό κάτι σχετικό...Το θεωρώ πιο πιθανό να είναι είναι με κάποιον γκόμενο αλλά όχι πιτσιρικά...Η ερώτηση όμως είναι αν θα έκανα ποτέ σχέση με παντρεμένη και όχι πως θα ένιωθα αν ήμουν παντρεμένος και είχα γυναίκα και παιδιά και μάθαινα ένα πρωί απο τον περιπτερά κλπ κλπ κλπ. Ναι θα έκανα σχέση με παντρεμένη, τουλάχιστον στη φάση που είμαι τώρα...

εγω προσωπικα δεν κανω οτι δεν θελω να μου κανουν..

ΜΙΚΡΟΣ ειχα σχεσεις με παντρεμενες..
ομως εβαλα μυαλο φιλε..αλλαζει ο ανθρωπος..

και ΝΑΙ,οι παντρεμενες τρελλαινονται για μικρους..παρα πολυ..να βλεπεις 40ρηδες με 20ρηδες κ να καθονται κ σουζα οι μαλακισμενες κ στον ανδρα να πουλανε μαγκια..

και δεν τα λεω στον αερα,τα εχω ζησει..

bill the dick

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
1
Εγω παντος δεν θα εκανα σχεση με παντρεμενη...θα της τον εριχνα μια δυο φορες και τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom