Νέα

Θα γαμάγατε την ξαδέρφη ή τη θεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Για διευρύνουν τις γνώσεις τους οι πάσης φύσεως αιμομικτες,γιδογάμηδες και σαβουρογάμηδες , η δυναστεία των Αψβούργων έκανε για διακόσια χρόνια αυτό το πράγμα.

Θείοι καβλωναν με τις ανιψιές τους και τις παντρεύονταν για να μην φύγει ο παράς απ τη δυναστεία. Τελικά η δυναστεία χάθηκε γιατί δεν υπήρχαν απόγονοι λόγω εκτεταμένης αιμομιξίας.

Απ την πολύ αιμομιξία μεταξύ τους οι Αψβούργοι κληρονομούσαν μεταξύ τους ένα τεράστιο σαγώνι και απαίσια ασχήμια.

Ο τελευταίος Αψβούργος ήταν ο Κάρλος ο Β της Ισπανίας. Ήταν κακάσχημος και αρρωστιάρης με χίλιες δύο αναπηρίες σαν είχε γεννηθεί από γονείς αδέρφια μεταξύ τους.

Παιδιά δεν μπορούσε να κάνει με τίποτα. Η γυναίκα του πουν τον παντρέψαν μόλις τον είδε της κόπηκαν τα πόδια. Πέθανε άκληρος και η νεκροψία έδειξε ότι είχε μόνο ένα παπάρι μαύρο σαν κάρβουνο.

Έτσι θα είναι και η ράτσα των μπορδελιάρηδων που γαμανε τις ξαδερφές τους. Σαν τον Κάρλος το Β' με τη σαγωνάρα παρακάτω.

ο μελλοντικός απόγονος μπορδελιάρη που γάμησε την ξαδέρφη του.

charles-spain.jpg

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Για διευρύνουν τις γνώσεις τους οι πάσης φύσεως αιμομικτες,γιδογάμηδες και σαβουρογάμηδες , η δυναστεία των Αψβούργων έκανε για διακόσια χρόνια αυτό το πράγμα.

Θείοι καβλωναν με τις ανιψιές τους και τις παντρεύονταν για να μην φύγει ο παράς απ τη δυναστεία. Τελικά η δυναστεία χάθηκε γιατί δεν υπήρχαν απόγονοι λόγω εκτεταμένης αιμομιξίας.

Απ την πολύ αιμομιξία μεταξύ τους οι Αψβούργοι κληρονομούσαν μεταξύ τους ένα τεράστιο σαγώνι και απαίσια ασχήμια.

Ο τελευταίος Αψβούργος ήταν ο Κάρλος ο Β της Ισπανίας. Ήταν κακάσχημος και αρρωστιάρης με χίλιες δύο αναπηρίες σαν είχε γεννηθεί από γονείς αδέρφια μεταξύ τους.

Παιδιά δεν μπορούσε να κάνει με τίποτα. Η γυναίκα του πουν τον παντρέψεαν μόλις τον είδε της κόπηκαν τα ύπατα. Πέθανε άκληρος και η νεκροψία έδειξε ότι είχε μόνο ένα παπάρι μαύρο σαν κάρβουνο.

Έτσι θα είναι και η ράτσα των μπορδελιάρηδων που γαμανε τις ξαδερφές τους. Σαν τον Κάρλος το Β' με τη σαγωνάρα παρακάτω.

ο μελλοντικός απόγονος μπορδελιάρη που γάμησε την ξαδέρφη του.

Λες και ο Γκμοχ να είναι απογονος των Αψβούργων;

10120-32646.jpg

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Παιδιά τι γίνετε εδώ;
Πηδηξε κανείς τη ξαδέρφη του ή τη θεία του ή θα γίνω ρεζίλι;

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456
Γιατι πρωτη φορα κάνει τετοια ποστ ??
Τραγικη φιγούρα με όποιο νικ μπαινει και ξαναμπαινει...

Ενα ντου να κανει η διωξη εδω μεσα, να κλεισει τα ματια και να τραβηξει ενα δακτυλο, οι μισοι πανε κατευθειαν για τροφιμοι σε βαρυ ψυχιατρειο.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δεν έχω διαβάσει πιο πάνω και βαριέμαι.
Πριν 30 χρόνια περίπου, πήδαγα τη ξαδέρφη μου από παντού, ένα καλοκαίρι, στο Μπάτη.
Λίγο χαζούλα, χοντρουλα και παρθένα.
Πρώτη φορά στην παραλία ένα βράδυ από κάθε πόρτα και τις περισσότερες φορές εκεί.
Αν ξέρετε το μέρος, δεν φαίνεσαι από πάνω.
Η μητέρα της, δηλαδή θεία μου είχε επίσης μία απίστευτη κολαρα αλλά εκεί δεν έκανα τίποτα γιατί είναι σίγουρο ότι θα το έλεγε.
Άλλες εποχές βέβαια τα 90s,το πηδημα πήγαινε σύννεφο.
Ένα καλοκαίρι όμως,μετα δεν ξαναπήγα και χαθήκαμε.
Αυτή το ήθελε και μετά δεν σταματούσε.
Κλασσικη περίπτωση ψιλομπάζου που τα κάνει όλα. Δεν ήταν καμιά τρομερή επιτυχία αλλά με κρατούσε σε φόρμα.
Αυτά από μένα, αλλά είναι αληθινή ιστορία.

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
Οι Εβραίοι επίσης γαμανε ξαδελφια με ξαδελφια για να μην χαλάσει η φαρα τους.. Γιαα φτο άμα δείτε Εβραίο, φοράνε όλοι γυαλιά μιωπιας, εχουν όλοι μαγουλάκια Σα γουρουνάκια και μαλλί μπούκλες.. Γενικά τους καταλαβαίνεις εφκολα

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
298
Πόντοι
21
Στο μακρινό 95 φαντάρος στην Αθήνα. Μου λένε οι γονείς μου πριν φύγω για εκεί να πάω να γνωρίσω επιτέλους μια δεύτερη ξαδέλφη μου που δεν την είχα γνωρίσει ποτέ.

Η ξαδέλφη παράλληλα να λέει τηλεφωνικώς στους γονείς μου ότι "μην τολμήσει και δεν έρθει να το δω" ( αυτή με είχε δει μια φορά μικρότερο, έχουμε 10 χρόνια διαφορά).

Παίρνω το θάρρος, παίρνω και μια τούρτα και πάω με καλή και κοινωνική διάθεση, ανοίγει η πόρτα και έχει κρεμάσει το σαγόνι μου!

Εκείνη 29 τότε, εργένισσα, καστανόξανθο Petite με λευκή αψεγάδιαστη επιδερμίδα, γαλανό ματάκι γατίσιο, πολύ ευγενική και πρόσχαρη μια κόλαση!

Το σπιτάκι της ένα κουκλίστικο ρετιρέ που με το που το βλέπεις λες θέλω να μείνω εδώ!

Μου σερβίρει καφεδάκι, έπειτα φαγητό στη βεράντα με καλό κρασάκι, και αράζουμε στο σαλόνι για τελείωμα του κρασιού και τσιγαράκι και νιώθουμε πραγματικά μια υπέροχη χημεία αναμεταξύ μας.

Κάπου εκεί μου κάνει πρόταση να δηλώσω στο στρατόπεδο την κατοικία της και την συγγενική μας ιδιότητα προκειμένου να έχω διανυκτέρευση στις εξόδους μου όπως και έπραξα.

Πέρασα υπέροχα 7 μήνες, μέρα παρά μέρα σχεδόν έμενα σπίτι της, μου έδειχνε ότι το χαιρότανε και η ίδια, βγαίναμε βολτίτσες μαζί, αράζαμε στο σπίτι κ.τ.λ.

Ήταν σοβαρή πλην πρόσχαρη κοπέλα, δεν διανοήθηκα καν προχωρήσω σε κάτι που ίσως χαλούσε μια τόσο όμορφη ξαδελφική σχέση που είχαμε αναπτύξει.

Την είχα πάρει μάτι άπειρες φορές στο μπάνιο διότι βόλευε. Την έχω πάρει μάτι στην κρεβατοκάμαρα από την κλειδαρότρυπα την ώρα που άραζε να δει tv και να την πάρει ο ύπνος με τα πυτζαμάκια της η μόνο με το βρακάκι αν είχε πολύ ζέστη, και φυσικά θα ήμουν μαλάκας αν δεν εξερευνούσα και τα βρακάκια της όταν έλειπε κάπου. Πάντα πολύ προσεκτικά...

Το τελευταίο φαντάζομαι ότι μπορεί και να το έχει φανταστεί. Στα υπόλοιπα την έβγαλα καθαρή ευτυχώς χωρίς άβολες στιγμές. Κατά την διαμονή μου έχυσα πολλά λίτρα για πάρτη της.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.827
Πόντοι
3.656
Στο μακρινό 95 φαντάρος στην Αθήνα. Μου λένε οι γονείς μου πριν φύγω για εκεί να πάω να γνωρίσω επιτέλους μια δεύτερη ξαδέλφη μου που δεν την είχα γνωρίσει ποτέ.

Η ξαδέλφη παράλληλα να λέει τηλεφωνικώς στους γονείς μου ότι "μην τολμήσει και δεν έρθει να το δω" ( αυτή με είχε δει μια φορά μικρότερο, έχουμε 10 χρόνια διαφορά).

Παίρνω το θάρρος, παίρνω και μια τούρτα και πάω με καλή και κοινωνική διάθεση, ανοίγει η πόρτα και έχει κρεμάσει το σαγόνι μου!

Εκείνη 29 τότε, εργένισσα, καστανόξανθο Petite με λευκή αψεγάδιαστη επιδερμίδα, γαλανό ματάκι γατίσιο, πολύ ευγενική και πρόσχαρη μια κόλαση!

Το σπιτάκι της ένα κουκλίστικο ρετιρέ που με το που το βλέπεις λες θέλω να μείνω εδώ!

Μου σερβίρει καφεδάκι, έπειτα φαγητό στη βεράντα με καλό κρασάκι, και αράζουμε στο σαλόνι για τελείωμα του κρασιού και τσιγαράκι και νιώθουμε πραγματικά μια υπέροχη χημεία αναμεταξύ μας.

Κάπου εκεί μου κάνει πρόταση να δηλώσω στο στρατόπεδο την κατοικία της και την συγγενική μας ιδιότητα προκειμένου να έχω διανυκτέρευση στις εξόδους μου όπως και έπραξα.

Πέρασα υπέροχα 7 μήνες, μέρα παρά μέρα σχεδόν έμενα σπίτι της, μου έδειχνε ότι το χαιρότανε και η ίδια, βγαίναμε βολτίτσες μαζί, αράζαμε στο σπίτι κ.τ.λ.

Ήταν σοβαρή πλην πρόσχαρη κοπέλα, δεν διανοήθηκα καν προχωρήσω σε κάτι που ίσως χαλούσε μια τόσο όμορφη ξαδελφική σχέση που είχαμε αναπτύξει.

Την είχα πάρει μάτι άπειρες φορές στο μπάνιο διότι βόλευε. Την έχω πάρει μάτι στην κρεβατοκάμαρα από την κλειδαρότρυπα την ώρα που άραζε να δει tv και να την πάρει ο ύπνος με τα πυτζαμάκια της η μόνο με το βρακάκι αν είχε πολύ ζέστη, και φυσικά θα ήμουν μαλάκας αν δεν εξερευνούσα και τα βρακάκια της όταν έλειπε κάπου. Πάντα πολύ προσεκτικά...

Το τελευταίο φαντάζομαι ότι μπορεί και να το έχει φανταστεί. Στα υπόλοιπα την έβγαλα καθαρή ευτυχώς χωρίς άβολες στιγμές. Κατά την διαμονή μου έχυσα πολλά λίτρα για πάρτη της.

Τύπε πες ότι της έριξες και κανέναν,δε θα σε παρεξηγήσουμε :grin:

ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2020
Like
1.943
Πόντοι
206
Ναι....των άλλων....γιατί τους δικούς μου συγγενείς τους σιχαινομαι

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.394
Πόντοι
14.936
Οι Εβραίοι επίσης γαμανε ξαδελφια με ξαδελφια για να μην χαλάσει η φαρα τους.. Γιαα φτο άμα δείτε Εβραίο, φοράνε όλοι γυαλιά μιωπιας, εχουν όλοι μαγουλάκια Σα γουρουνάκια και μαλλί μπούκλες.. Γενικά τους καταλαβαίνεις εφκολα
Και οι Μαντραναιοι αδερφέ το ίδιο κάνουνε.Blue bloods και έτσι η φάση μην χαθούν τα λεφτά και τα πλούτη είναι οι Αρβανίτες.
Χρόνια πολλά αυτή η κολώνια.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.656
Πόντοι
1.336
Ρε παιδιά, επειδή εγώ δεν έχω ξαδέρφες, μου δανείζει κανείς την δικιά του; ?

michello

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Απρ 2014
Like
6.772
Πόντοι
1.041
Οι Γάλλοι λένε "ότι με την πρώτη ξαδέρφη επιτρέπεται ενώ με την δεύτερη ξαδέρφη επιβάλετε"

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.520
Πόντοι
206
Ξαδέρφη αν είναι πολύ μουνάρα όλοι θα την γαμούσαν με την προυπόθεση να έκανε αυτή την πρώτη κίνηση ή εστω να μην φρίκαρε στην ιδέα.
Προσωπικά το θεωρώ ψιλοκατάντια white trash/Redneck γυφτιά χωριατιά βλαχιά...πείτε το όπως θέλετε.Παιδιάστικες ανοησίες αγάμητων (υπ)ανθρώπων.Έχει να κάνει με βαθιά πολιτισμικά ταμπού και αληθινές βιολογικές φοβίες το θέμα της Αιμομιξίας που και ως όρος είναι passive aggressive και σκοταδιστικός ώστε να σε αποτρέπει.Καμία αιμομιξία δεν γίνεται αν της τα πετάξεις στην μάπα:2on1:
Το πρόβλημα δεν είναι η ξεπέτα με ξαδέρφη ή κανα τσιμπούκι είναι η δημιουργία αισθήματος(που συνήθως είναι έντονο λόγω και συγγένειας) και δημιουργία σχέσης που αναπόφευκτα θα οδηγήσει σε τεκνοποίηση.Οι πιθανότητες να γεννηθεί το παιδί με προβλήματα υγείας (συνήθως τερατογενέσεις και νοητική υστέρηση) είναι 6,25% αρκετά υψηλότερο απο ζεύγος μη συγγενών αλλά μπορεί το παιδί να γεννηθεί και φυσιολογικότατο απλά είναι ρίσκο.
Προσωπικά όντας φαντάρος πήγα στο 424 Θεσσαλονίκη για εξετάσεις πήρα άδεια και έμεινα σε ξαδέρφη μου φοιτήτρια που μεγαλώσαμε μαζί.Λόγω μικρού σπιτιού κοιμηθήκαμε ίδιο κρεβάτι και η αλήθεια είναι ότι έβλεπα τον κώλο της κι ήθελα να την σκίσω ,όντας και φαντάρος σε τρελές αγαμίες μετα απο βασική εκπαίδευση, αλλά δεν το τόλμησα και δεν το πίεσα καθότι θα φρίκαρε και θα έμπλεκα με σόι ...Αν τόσο πολύ θέλετε να γαμήσετε ξαδέρφη περιμένετε να πεθάνουν οι γονείς και των 2 είναι η συμβουλή μου.Επίσης ανάλογα την σχέση που έχετε με ξαδέρφη κι ανάλογα πόσο σεξουαλικά απελευθερωμένη είναι προτείνετε αρχικά τρίο με δική σας γκόμενα να την πάρετε μαζί κι έτσι όπως θα το λέγατε σε άντρα ξάδερφο όχι πέσιμο με την μία...
Με Θεία εξ αίματος είναι πιο σκληροπυρηνικά τα πράγματα και είναι σαν να γαμάς την μάνα σου που είναι ψυχική αρρώστεια πραγματική α λα Chris Chan
so it's a FUCK NO from me κι ας είχα θεία την Διδασκάλου

Για εξ αγχιστείας και δεύτερη θεία (πρώτη ξαδέρφη γονέων) δεν το συζητώ έμπαινα με προυπόθεση να μην μπλέξω.
Πάντως είναι καταστάσεις για καταυλισμό Γύφτων και χωριά Σαρακατσαναίων που έχουν παράδοση να παντρεύονται πρώτες ξαδέρφες και να κάνουν παιδιά χαλαρά τώρα αν βγεί και κανα ζαβό ή ανάπηρο παιδί δεν χάθηκε κι ο κόσμος???...Είναι λίγο μύθος ότι τεκνοποίηση μεταξυ συγγενών οδηγεί σε τερατογενέσεις πάντοτε.Εξάλλου τέτοιες ΑΘΕΜΙΤΟΓΑΜΙΕΣ τις επέτρεψε κι ο Θεός στη Βίβλο μεταξύ των παιδιών του Αδάμ και της Εύας και υποτίθεται δημιουργήθηκε το ανθρώπινο είδος.
Κι ο Αβραάμ ήταν πρώτα ξαδέρφια(ίσως κι αδέρφια) με Σάρα ...Ο Ισαάκ με Ρεβέκα κτλ...
Άρα καλή ατάκα για πέσιμο σε ξαδέρφη θα ήταν "αν μέναμε οι τελευταίοι άνθρωποι στη Γη θα επανεμφανιζόταν τον ανθρώπινο είδος;;" ???

• Like
Αντιδράσεις: 968
Εγγρ.
6 Ιουλ 2020
Like
358
Πόντοι
21
Εγώ γνώρισα την ξαδέρφη μου πρωτη φορα πριν 3 χρόνια τότε ήταν ελέυθερη και με είχε καλέσει στο σπίτι της για ένα ΣΚ σε ένα νησί που μένει τέλος πάντων είναι κοντή ξανθιά με τσιμπουκόχειλα και κωλαρα το 2ο βράδυ την πέτυχα με το στρινγκ και καυλωσα την ζωή μου αυτή δεν με πηρε χαμπάρι έτσι νόμιζα.... Τέλος πάντων η τυπισσα βγαίναμε για ποτα και μαλακιες αλλα δεν φάνηκε να ήθελε κάτι την ημέρα που έφυγα και με πηγε στο καράβι για να γυρίσω μου έκλεισε το μάτι και μου λέει ξέρω ότι με είδες με το στρινγκ και εκεί έμεινα μαλάκας και μου είπε μετα την θητεία σου σε περιμενω για άλλο ένα ΣΚ... Μετά από 3ης μέρες μπήκα και όταν τελείωσα ειχε μείνει έγκυος και παντρεύτηκε + με έσβησε από φβ και ινστα η πουτανα

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
589
Πόντοι
81
Εννοείται ότι θέλω να πηδήξω μια ξαδέρφη.Κουκλαρα.Υπεροχο σώμα,υπέροχο πρόσωπο και χαρακτήρας.Αλλα δεν θα κάτσει και είναι και τύπισσα που δεν ψάχνει σχέση γάμους και τέτοια θέλει να περνάει καλά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom