Νέα

Θα γαμάγατε την ξαδέρφη ή τη θεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η αιμομιξία είναι εντελώς φυσιολογική και η πιθανότητα τερατογένεσης πολύ μικρή. Λαμπρό παράδειγμα η οικογένεια Whittaker στα Απαλάχια όρη.

Ο προπάππος τους ήταν Μέγας γαμικος και μερακλής,πήγαινε εμετουργειο συχνα πυκνά και συγχρόνως γαμουσε οποία εβρισκε στο σόι πρόχειρη. Οι ένδοξοι απόγονοι ακολούθησαν το παράδειγμά του.

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.407
Πόντοι
5.646

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.379
Πόντοι
1.446
Η αιμομιξία είναι εντελώς φυσιολογική και η πιθανότητα τερατογένεσης πολύ μικρή. Λαμπρό παράδειγμα η οικογένεια Whittaker στα Απαλάχια όρη.

Ο προπάππος τους ήταν Μέγας γαμικος και μερακλής,πήγαινε εμετουργειο συχνα πυκνά και συγχρόνως γαμουσε οποία εβρισκε στο σόι πρόχειρη. Οι ένδοξοι απόγονοι ακολούθησαν το παράδειγμά του.

TI EINAI AYTO ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ FREAKSHOW ΚΑΝΟΝΙΚΟ

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Κάποιος μύστης να ανοίξει νήμα σεξ με κότα. Σίγουρα θα βρεθούν αρκετοί να μοιραστούν τις εμπειρίες τους. Τα πρώτα βήματα της λαμπρής καριέρας τους ως γαμίκουλας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261

αυτος με το πορτοκαλι εισαι ρε βορδελοβλακα ? :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
το οτι εισαι υπερναυαγιο η' τα χαλια σου εννοεις ? :think:
Εσυ δηλαδή γαμας τιπ τοπ μουνια; Στο εμετουργειο μια φορά τη βδομάδα. Και γλύφεις και πατούσες γκεϊδων για να βγαλεις το δεκάρικο.:mrs-help:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
δεν εχω, αλλα εσενα αμα σου περισσευει καμια να κανονισουμε.
αλλα να ειναι καλο μουνι, οχι σαν αυτα τα μπαζα του μεταξουργειου που πας, ασχετα αν λες οτι πας στουδιο.
Δεν έχω λέει ο κατακαημένος. Δηλαδή αν είχες θα τη γαμούσες ως σουπερ γαμίκουλας

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
Εσυ δηλαδή γαμας τιπ τοπ μουνια; Στο εμετουργειο μια φορά τη βδομάδα. Και γλύφεις και πατούσες γκεϊδων για να βγαλεις το δεκάρικο.:mrs-help:
αφου ξερεις πολυ καλα οτι αυτα τα πραγματα δεν ισχυουν, μην ριχνεις και αλλο το διψηφιο iq σου.
μη ρεζιλευεσαι αλλο σου εχω πει.
θα καταντησεις σαν τον ΠΙΝΑΤ και εσυ, που μας ελεγε/λεει οτι βγαζει 4κ μηνιατικο, αλλα πηγαινει και γλειφει γυφτικα κωλαρακια στα δικα σου σοκακια, στο μεταξουργειο.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
το οτι εισαι υπερναυαγιο η' τα χαλια σου εννοεις ? :think:
Περιττό να σου πω ότι είσαι Μέγας μπούφος που περνιέται και για μαγκας
αφου ξερεις πολυ καλα οτι αυτα τα πραγματα δεν ισχυουν, μην ριχνεις και αλλο το διψηφιο iq σου.
μη ρεζιλευεσαι αλλο σου εχω πει.
θα καταντησεις σαν τον ΠΙΝΑΤ και εσυ, που μας ελεγε/λεει οτι βγαζει 4κ μηνιατικο, αλλα πηγαινει και γλειφει γυφτικα κωλαρακια στα δικα σου σοκακια, στο μεταξουργειο.
Και εσένα τι σε νοιάζει πόσα βγάζει ο καθένας ρε συμπλεγματικέ κομπλέξα; Μάζεψε το δέκαρικό σου μέχρι το τέλος της βδομάδας πήγαινε στις τελειωμένες που πας και άσε τους άλλους.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
Περιττό να σου πω ότι είσαι Μέγας μπούφος που περνιέται και για μαγκας

Και εσένα τι σε νοιάζει πόσα βγάζει ο καθένας ρε συμπλεγματικέ κομπλέξα; Μάζεψε το δέκαρικό σου μέχρι το τέλος της βδομάδας πήγαινε στις τελειωμένες που πας και άσε τους άλλους.
οταν λεω οτι εισαιΥΠΕΡΒΛΑΚΑΣ μου το κονφιρμαρεις σε καθε ποστ :tooth:
ρε μπαγλαμα ο ιδιος τα ποσταρει, που να τα ξερω εγω ποσα βγαζει ο καθενας και γιατι να με νοιαζει?
ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΒΟΡΔΕΛΟΒΛΑΚΑ.... ΠΟΣΟ ????
:2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom