Νέα

Θα γαμάγατε την ξαδέρφη ή τη θεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 51K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
οποιος πει οχι πιθανοτατα εχει πατσαβουρες ξαδερφες και θειες. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι ταμπου για τον μεσο μπουρδελιαρη να ριξει ενα μπουτσο σε δευτερου βαθμου συγγενειας γαμευσιμο προσωπο.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441
οποιος πει οχι πιθανοτατα εχει πατσαβουρες ξαδερφες και θειες. Δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι ταμπου για τον μεσο μπουρδελιαρη να ριξει ενα μπουτσο σε δευτερου βαθμου συγγενειας γαμευσιμο προσωπο.
Οταν ημουν πιο μικρος ηλικια δημοτικού γυμνασιου μου αρεσαν καποιες ξαδερφες μου, ηταν καβλακια μεγαλυτερες απο εμενα.. Θυμαμαι πως κ πως περιμενα να τις φιλησω στο μαγουλο οταν ειχα να τις δω καιρο.. Δεν εκανα κατι ομως.. Για μια φορά και αν γουσταρει κ η ξαδερφη καλα ειναι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.267
Πόντοι
10.336
Οταν ημουν πιο μικρος ηλικια δημοτικού γυμνασιου μου αρεσαν καποιες ξαδερφες μου, ηταν καβλακια μεγαλυτερες απο εμενα.. Θυμαμαι πως κ πως περιμενα να τις φιλησω στο μαγουλο οταν ειχα να τις δω καιρο.. Δεν εκανα κατι ομως.. Για μια φορά και αν γουσταρει κ η ξαδερφη καλα ειναι
ε ναι δεν ειπαμε να παντρευτειτε (αν και ολλανδια πχ παντρευεσαι 1η ξαδερφη νομιζω). Αλλα νταξει αντρες ειμαστε ρε φιλε, μεγαλη υποκρισια να πεις οτι δεν την γαμαω αμα η αλλη ειναι μουναρα και σου πιασει το πουτσο ή σκασει γυμνη στο δωματιο. Δεν λεω να πας να της την πεσεις χυμα, αλλα αν το φερει η κατασταση θα δωσεις ενα οικογενειακο πουτσακο για την τιμη της οικογενειας :fuck1:

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.286
Πόντοι
441
ε ναι δεν ειπαμε να παντρευτειτε (αν και ολλανδια πχ παντρευεσαι 1η ξαδερφη νομιζω). Αλλα νταξει αντρες ειμαστε ρε φιλε, μεγαλη υποκρισια να πεις οτι δεν την γαμαω αμα η αλλη ειναι μουναρα και σου πιασει το πουτσο ή σκασει γυμνη στο δωματιο. Δεν λεω να πας να της την πεσεις χυμα, αλλα αν το φερει η κατασταση θα δωσεις ενα οικογενειακο πουτσακο για την τιμη της οικογενειας :fuck1:
Ετσι οπως τα λες συναγωνιστη συμφωνώ εντελως.. Καλα, σε δευτερη κ τριτη ξαδερφη δεν το σκεφτομουν καν..

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
Τρίτη ξαδέρφη. Και νόμιμο και ηθικό θα ήταν, εάν προέκυπτε. Ξεκωλιάστηκε με τύπους ένα σωρό και πιστεύω αν το κυνηγούσα με τρόπο, ίσως και να... Αλλά καλύτερα που δεν. Μάλιστα, βρέθηκε μέσα σε συγκεκριμένους χώρους στους οποίους σουλατσάρουν κάποιες από τις δυσπρόσιτες ερασιτέχνες, αλλά θέλω να πιστεύω πως δεν είχε παραμέσα γνωριμίες με τέτοιο συνάφι. Ήταν λίγο γεματούλα και όχι πρωτοκλασσάτης εμφάνισης, σαν τις άλλες τις μέσα από εκεί.

Μια σωστή φαντασίωση, σπανίως μετατρέπεται σε βιωματική εμπειρία, ακόμη και αν είναι μέσα στις δυνατότητές σου να το κάνεις πράξη. Έτσι, γλιτώνεις και την απομυθοποίηση που αναγκαστικά θα επέλθει, αλλά και τη δυνητική φόλα, από την πιθανότητα να μην περάσεις καλά να μην είναι έτσι όπως το φανταζόσουν.

Τελευταία τροποποίηση:

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.750
Πόντοι
456
Καλά σε τόσους γάμους και βαφτίσια εννοείται έχει παιχτεί μπαλίτσα με ξαδερφούλες (άγνωστες εννοείται μέχρι τότε). Ειδικά άμα οι γονείς δεν έχουνε και κάποια ιδιαίτερα κοντινή σχέση, μπαίνεις και παραμπαίνεις(από 2η και μετά, μην γινόμαστε Λάνιστερς)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
με μια δευτερη ξαδερφη μονο ειχα φαει σκαλωμα μικρος αλλα μεχρι εκει..ολα αυτα πριν τα 14-15 (μουναρα ομως)...τωρα εχει πατσαβουρεψει εχει φτασει 47-48 (εγω 39) οποτε μαλλον τωρα συμβαινει το αναποδο

Χιπης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2017
Like
1.085
Πόντοι
206
Γάμησα δεύτερη ξαδέρφη ο ορισμός του κοντοπουτανου. Είχαμε κανονίσει για ποτό πηγα την πείρα με το αμάξι μπήκε μέσα φοροντας μια καμπαρντίνα κ από κάτι άσπρα δανδελοτα

kolofatseas

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
641
Πόντοι
81
Η βασίλισσα Ελισάβετ με τον συζηγό της ξαδέρφια ήταν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.198
Πόντοι
3.656
Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
57
Πόντοι
0
Θεια πλεον δυσκολα καθοτι μεγαλωσανε. Πιο παλια ανετα κ πολυ μαλακια εχει φυγει κ για θειες κ ξαδερφες. Ξαδερφες γαμουσα κ τωρα 2-3 κ πρωτες κ δευτερες. Αλλα δυστυχως δυσκολο να γινει εως απιθανο.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.285
Πόντοι
9.931

Έχουμε κανα μέλος από Λαμία εδώ; :tooth:
Αντι να το δώσει στο ξάδελφο που ειχε πελώρια ανάγκη να γαμιση του εκανε και καταγγελία για βιασμο, τι να πεις;

afenths71

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Like
6.337
Πόντοι
1.046
τι μ@λακιες ρωτας;;;;
εννοειται πως ναι :coffee:

amorios

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2022
Like
561
Πόντοι
80
14 και μετά όταν αρχίσαμε να τον παίζουμε μου άρεσε μια θεία μου, όχι εξ αίματος, εγώ εμέναε.τους παππούδες και αυτή με τον θείο από πάνω αλλά ήμουν όλη μέρα εκεί. Ο θείος έλειπε δουλειά και εγώ μαζί της όλη μέρα σε ότι έκανε, να περιμένω να σκύψει να δω λίγο βυζί, να βγει λιγο.το στριγκακι..να κάνει μπάνιο και να έχω βάλει καθρέφτη να τη βλέπω γυμνή, να παίρνω και να μυρίζω τα στριγκακια της και ενίοτε να χύνω σε αυτά. Θυμάμαι στα 15 περίπου που στήθηκε και τριβόταν στον πουτσο μου και καλά με κάποια αφορμη που δεν θυμάμαι και μόλις κατάλαβε ότι μου έγινε κάγκελο γελούσε πονηρά η καργιολα...ίσως αργότερα να καταλαβε ότι την κρυφοκοιταζα στο ντουζ... παραμένει τίμια γαμευσιμη 45αρα που προσπαθώ να σπρώξω!

• Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Elvis91

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2021
Like
871
Πόντοι
96
εβλεπε και αφτος το πουτανακι να το δινει τζαμπα στο καθε καγκουρα σου λεει τι θα γινει ολη θα γμαανε η ξαδελφη και εγω θα τραβαω μαλακια??

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
ερε τι κάνει η αγαμία και το εμετουργείο. γαμηστε και την αδερφή σας αν είναι καβλάκι και τη μάνα σας αν είναι μιλφάρα.

αναφορά για νήμα δεν υπάρχει;

Τελευταία τροποποίηση:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.188
Πόντοι
456
Υπαρχει ακομα αυτο το ποστ πανω στα σοβαρα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom