Νέα

Θα γαμάγατε την ξαδέρφη ή τη θεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
Επειδή μάγκες διάβασα προσεκτικά όλες τις απόψεις σας θέλω να σας πω ότι ο άνθρωπος γεννιέται με αυτό το ένστικτο και στη συνέχεια μαθαίνει να το καταστέλλει

Καλά δεν έχει διαβάσει κανένας Freud?

Νενα(2)

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2021
Like
161
Πόντοι
1
Μετραει αν σε εχει γαμησει ο Θειος σου?
:wink:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.039
Πόντοι
1.056
οταν ημασταν ηλικια δημοτικου, εγω στο χωριο, αυτη ειχε ερθει μια βδομαδα διακοπες με θειο θεια ξαδερφο. ενα ησυχο μεσημερι, εκει που παιζαμε στο σπιτι δε θυμαμαι πως καταληξαμε στο κρεβατι με τα βρακια, να την εχω βαλει με τα ποδια ανοιχτα και να κανουμε πως γαμιομαστε και να τις λεω.... μπηκε??? μπηκε να μου λεει.. και αερατο σφυροκοπημα....... και να μας πιανει η θεια μου......... και να καθομαστε και τα δυο με το κεφαλι κατω και να μας απειλει , ξερετε τι θα γινει αν το μαθει ο θειος σου??? αλλα τελικα δεν το πε.... πλεον εχει γινει ωραιο μουνι, βασικα απο οταν ηταν ηλικια γυμνασιου ηταν ετοιμο για γαμησι. τωρα ειναι παντρεμενη και εχει παιδι. αλλα εχουμε να μιλησουμε χρονια λογο οτι ολοι μαλωσαν μεταξυ τους για περιουσιακα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 204567

Επισκέπτης
Mε ξαδέρφη απο Γερμανία η οποία μου κωλοτρίβονταν απο την πρώτη στιγμή που με ειδε. Της εριξα μονο μερικά χουφτώματα αλλα δεν πηγα μαζι της . Δεν το μετάνιωσα διότι εκτός απο ξαδέρφη μου ήταν και άσχημη.

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
οταν ημασταν ηλικια δημοτικου, εγω στο χωριο, αυτη ειχε ερθει μια βδομαδα διακοπες , να την εχω βαλει με τα ποδια ανοιχτα και να κανουμε πως γαμιομαστε και να τις λεω.... μπηκε??? μπηκε να μου λεει.. και αερατο σφυροκοπημα....... και να μας πιανει η θεια μου.........
αυτες ειναι καυλες!!

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
θεια ναι...αλλα και ξαδερφη 2η....οχι 1η...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Οι ψυχολογικές επιπτώσεις του παρατεταμένου lockdown...Αμα συνεχισει κανα μηνα ακομα προβλεπω να διαβαζουμε νηματα του στυλ "θα γαμαγατε τον σκυλο σας; / σας εχει τσιμπουκωσει η γιαγια σας; ". Ψυχιατρος και ψυχολογος το επαγγελμα του μελλοντος. Μου τα λεγαν αλλα δεν ακουγα. Καλα να παθω.
αστα δε παμε καλα το τελευταιο καιρο μπαινω μεσα και βλεπω τα πιο τρελα νηματα που εχω ποτε διαβασει.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 131614

Επισκέπτης
Εγω ηθελα πολυ να κανω σεξ με την γιαγια μου αλλα με προλαβε αλλος :priest::priest::priest::confused::confused::confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.692
Πόντοι
9.931
Ενα μανικι θα ήθελα να το ρίξω σε μια ξαδέλφη μου.

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
το ερωτημα πρεπει να αναδιατυπωθει σε "ποιος δεν θα γαμαγε τη ξαδερφη-θεια του" ???!!!

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.207
Πόντοι
1.056
Αν ξαδέρφη ήταν η Μακρυπούλια , και θεία η Χαραλαμπίδου ? Ναι , έμπαινα. ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom