Νέα

Θα χωρίζατε ποτέ κάποιον/α που αγαπάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
'με σκοτωσε γιατι την αγαπούσα' με λιγα λόγια..

Pradadevil +13,ειμαστε πιο ευαισθητοι,ΓΝΗΣΙΟΙ κ αγαπησιαρηδες απο τις γυναικες..
Μαλλον ζησαμε παρομοια κατασταση,για αυτο  ;)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Οι γυναικες δεν αγαπουν αγνα σαν τον αντρα,κοιτουν το πορτοφολι και μετα αγαπανε.
Οι αντρες αγαπουν μια γυναικα οχι ακομα και αν αυτη δεν εχει τιποτα αλλα φορτωνοντια και τα βαρη τους πχ παιδι απο προηγουμενο γαμο κλπ.

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Πάριος - Μετά απο σένα που-στο κάτω κάτω της γραφής

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Οι γυναικες δεν αγαπουν αγνα σαν τον αντρα,κοιτουν το πορτοφολι και μετα αγαπανε.
Οι αντρες αγαπουν μια γυναικα οχι ακομα και αν αυτη δεν εχει τιποτα αλλα φορτωνοντια και τα βαρη τους πχ παιδι απο προηγουμενο γαμο κλπ.

ετσι ειναι φιλε..
ΑΓΑΠΗ = ΑΝΔΡΑΣ
αγάπη ή 'αγαπη' = γυναίκα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλα νταξει...
παλι γενικολογιες κ τσουβαλιασματα λες κ ολοι οι ανθρωποι ειναι οι ιδιοι αναλογως του φυλου τους...

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
ΚΟΜΑΤΑΡΑ!!! Μητσίας-Ερωτικο

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Χμμμμμ δύσκολο θέμα...
Νομίζω πως για να γίνει σωστή προσέγγιση πρέπει να ξεκινήσουμε από τη βάση, δηλαδή το τι είναι "αγάπη".
Και ρωτώ: μπορεί να υπάρξει αγνή αγάπη (χωρίς το σαρκικό στοιχείο) ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα (λέω άντρα και γυναίκα γιατί τελευταία ισοπεδώθηκαν όλα πλέον);
Μάλλον δύσκολο θα έλεγα γι'αυτό και βλέπουμε τόσα και τόσα αντρόγυνα, τα οποία ορκίστηκαν "αιώνια αγάπη", να χωρίζουν για λόγους απιστίας.
Δε λέω όμως ότι δε μπορεί να υπάρξει ένα τόσο δυνατό συναίσθημα πέρα από τον έρωτα (αν θεωρήσουμε ότι ο έρωτας είναι το αρχικό συναίσθημα σε μια σχέση και έχει λιγότερο βαθιές ρίζες) το οποίο να ορίσουμε ως "αγάπη".
Απλά θα πρέπει να διαχωριστεί αυτό το είδος της αγάπης απ'την αγάπη που νιώθουμε για τους γονείς μας, για τα ζώα, κλπ. γιατί είναι μια αγάπη "υπό αίρεση"... πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σβήσει...
Βεβαίως, λόγοι χωρισμού σε μια σχέση μπορεί να μην είναι μόνο σεξουαλικοί, αλλά και οικονομικοί ή οτιδήποτε άλλο, το οποίο δείχνει τελικά σε πόσο σαθρές βάσεις στηριζόταν η υποτιθέμενη αγάπη.
Και για να τελειώνω επειδή σας κούρασα με τις θεωρίες, θα προσπαθήσω να δώσω απάντηση στο ερώτημα λέγοντας ότι η πουτάνα η ζωή τα φέρνει έτσι που κάποιες φορές ΠΡΕΠΕΙ να χωρίσει ένα ζευγάρι προκειμένου να μην πληγωθούν ή να μην πληγωθούν περισσότερο.
Εξάλλου ο χωρισμός ίσως και να'ναι ο μοναδικός τρόπος για να διατηρηθεί η αγάπη, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Χμμμμμ δύσκολο θέμα...
Νομίζω πως για να γίνει σωστή προσέγγιση πρέπει να ξεκινήσουμε από τη βάση, δηλαδή το τι είναι "αγάπη".
Και ρωτώ: μπορεί να υπάρξει αγνή αγάπη (χωρίς το σαρκικό στοιχείο) ανάμεσα σε έναν άντρα και μια γυναίκα (λέω άντρα και γυναίκα γιατί τελευταία ισοπεδώθηκαν όλα πλέον);
Μάλλον δύσκολο θα έλεγα γι'αυτό και βλέπουμε τόσα και τόσα αντρόγυνα, τα οποία ορκίστηκαν "αιώνια αγάπη", να χωρίζουν για λόγους απιστίας.
Δε λέω όμως ότι δε μπορεί να υπάρξει ένα τόσο δυνατό συναίσθημα πέρα από τον έρωτα (αν θεωρήσουμε ότι ο έρωτας είναι το αρχικό συναίσθημα σε μια σχέση και έχει λιγότερο βαθιές ρίζες) το οποίο να ορίσουμε ως "αγάπη".
Απλά θα πρέπει να διαχωριστεί αυτό το είδος της αγάπης απ'την αγάπη που νιώθουμε για τους γονείς μας, για τα ζώα, κλπ. γιατί είναι μια αγάπη "υπό αίρεση"... πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να σβήσει...
Βεβαίως, λόγοι χωρισμού σε μια σχέση μπορεί να μην είναι μόνο σεξουαλικοί, αλλά και οικονομικοί ή οτιδήποτε άλλο, το οποίο δείχνει τελικά σε πόσο σαθρές βάσεις στηριζόταν η υποτιθέμενη αγάπη.
Και για να τελειώνω επειδή σας κούρασα με τις θεωρίες, θα προσπαθήσω να δώσω απάντηση στο ερώτημα λέγοντας ότι η πουτάνα η ζωή τα φέρνει έτσι που κάποιες φορές ΠΡΕΠΕΙ να χωρίσει ένα ζευγάρι προκειμένου να μην πληγωθούν ή να μην πληγωθούν περισσότερο.
Εξάλλου ο χωρισμός ίσως και να'ναι ο μοναδικός τρόπος για να διατηρηθεί η αγάπη, έστω και υπό αυτές τις συνθήκες...
το θέμα μόλις εξαντλήθηκε

+1000000000

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αναισθητε μασταροφανατικε.....ουυυυυυυ ουυυυυυυ :P :P

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Χμμμμμ δύσκολο θέμα...

εκτος απο την δικη μας αγαπη βυζε  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Χμμμμμ δύσκολο θέμα...

Αν το ξέραμε αυτό δε θα κάναμε τόσα λάθη....

Μάλλον όχι...

Ακριβώς έτσι.
Προσωπικά, μετά από μια σχέση 2,5 χρόνων δεν άντεξα άλλο.
Πριν ένα μήνα τελειωσαμε.
Δεν ξαναγάπησα τόσο στη ζωή μου, και ακόμα αισθάνομαι πράγματα για εκείνη,
αλλά ούτε και ταλαιπωρήθηκα ποτέ τόσο πολύ.

Ακόμα προσπαθω να μαζέψω τα κομμάτια (μου).....

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ακριβώς έτσι.

Αν θες την γνωμη μου,αν αγαπησες τοσο πολυ οσο λες,δε θα απεμπλακεις ποτε απο αυτη τη σχεση

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποτε μην λες ποτε
αν θες την δικη μου γνωμη *P

Επισκέπτης
Ακριβώς έτσι.

ο χρόνος φίλε είναι ο καλύτερος γιατρός, θα περάσει λίγος καιρός αλλά τα κομμάτια σου θα τα μαζέψεις... Να είσαι σίγουρος γι' αυτό ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Αναισθητε μασταροφανατικε.....ουυυυυυυ ουυυυυυυ :P :P

Αναίσθητος ο βυζοτέτοιος;;; :headbang:

εκτος απο την δικη μας αγαπη βυζε  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Ναι "Πέγκυ" μου!!! :smitten: :smitten: :smitten:
Α και για να'χουμε καλό ερώτημα... προίκα έχεις; Γιατί καλή η αγάπη αλλά δε γεμίζει το στομάχι... :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αναίσθητος ο βυζοτέτοιος;;; :headbang:

δεν το λεω εγω.....τα αγορακια πιο πανω το λενε γιατι ΑΝΤΡΑΣ=ΑΓΑΠΗ ενω γυναικα=κρυα λογικη.....ρε μπας και εχεις βυζακια αντι για παπαρακια και μας το κρυβεις???? χαχαχαχαχαχαχα :P :P

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
δεν το λεω εγω.....τα αγορακια πιο πανω το λενε γιατι ΑΝΤΡΑΣ=ΑΓΑΠΗ ενω γυναικα=κρυα λογικη.....ρε μπας και εχεις βυζακια αντι για παπαρακια και μας το κρυβεις???? χαχαχαχαχαχαχα :P :P

Ένα πρόβλημα γυναικομαστίας το έχω είναι η αλήθεια!!! :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

λιγα τα λογια σου για τον βυζο εεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom