Νέα

Θα χωρίζατε ποτέ κάποιον/α που αγαπάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ασχετως το τι κανουν αυτες... που ας μην τις σχολιασω (μερικες τα θελουν κ τα παθαινουν)... το θεμα ειναι τι κανεις εσυ κ ποσο καλα νιωθεις με τον εαυτο σου αν φερεσαι ετσι..

Πολυ καλα κανει ο φιλτατος μουνιλας σε κατι τετοιες και ετσι πρεπει να τους φερεσαι.
Προσωπικα δεν θα ειχα τυψεις με τον εαυτο μου...Οταν η καθε ψωνισμενη θελει τον πριγκημα με την μερσεντες η δεν ξερω και γω τι...ε τοτε λιγο ψεμα για να την φορμαρεις οπως πρεπει ειναι αναγκαιο!Γιατι καλη η ειλικρινεια κτλ αλλα ολοι οι Αγιοι στην ψαθα πεθαναν τελικα  :headbang:

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
θα ξεφύγω από την αρρωστημένη σχέση και θα πάω σε κάτι που άκουσα να λέει ο Ομάρ Ταρίφ-Σαρίφ.

Ερωτώμενος γιατί χώρισε την 1η του γυναίκα, αυτός δήλωσε πως την υπεραγαπούσε και την αγαπάει ακόμα αλλά
όταν κατάλαβε πως η επιθυμία του να την απατήσει θα διέλυε την σχέση του (ανεξαρτήτως του αν τελικά θα την απατούσε ή όχι)
αποφάσισε να την χωρίσει...

Μου είχε κάνει εντύπωση. Ακόμα κι αν ωραιοποιεί την κατάσταση δεν παύει να αποτελεί έναν ενδιαφέροντα λόγο-πέρα από τα συνηθισμένα-για να
χωρίσεις κάποια που αγαπάς... :blowup: :blowup: :blowup:

Επισκέπτης
Πολυ καλα κανει ο φιλτατος μουνιλας σε κατι τετοιες και ετσι πρεπει να τους φερεσαι.
Προσωπικα δεν θα ειχα τυψεις με τον εαυτο μου...Οταν η καθε ψωνισμενη θελει τον πριγκημα με την μερσεντες η δεν ξερω και γω τι...ε τοτε λιγο ψεμα για να την φορμαρεις οπως πρεπει ειναι αναγκαιο!Γιατι καλη η ειλικρινεια κτλ αλλα ολοι οι Αγιοι στην ψαθα πεθαναν τελικα  :headbang:

ρε συ δεν το ελεγα εγω σου λεω...εγω ελεγα φοιτιτονι ο μαλακας  :2funny:
μια φορα εχω πουλησει παραμυθια περι ερωτος κ μετα τιμωρηθηκα ...η θεια δικη που λενε...

Επισκέπτης
ρε συ δεν το ελεγα εγω σου λεω...εγω ελεγα φοιτιτονι ο μαλακας  :2funny:
μια φορα εχω πουλησει παραμυθια περι ερωτος κ μετα τιμωρηθηκα ...η θεια δικη που λενε...

Και εγω ετσι λεω συνηθως φιλε!Το σιγουρο ειναι παντως οτι η χειροτερη γκομενοπαγιδα ειναι να αναφερεις κατι για την φοιτιτικη σου ζωη!
Καλυτερα το εχουν μερικες τσουλες να σε ακουσουν να τους λες οτι δουλευεις σε καμια οικοδομη παρα οτι εισαι φοιτητης σε μια καλη σχολη.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

θυμηθηκα τωρα κ αυτη που σου λεγα σημερα...
για κατι τετοιες μιλατε ετσι? :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν ξερω ποιος ειναι χειροτερος.. εγω που ηθελα να την πεταξω απ το παραθυρο (σχεδον το φανταστηκα χαχα) ή εσεις που θα την κοροιδευατε για να σας κατσει... :2funny:

Επισκέπτης
δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.. εγω που ηθελα να την πεταξω απ το παραθυρο (σχεδον το φανταστηκα χαχα) ή εσεις που θα την κοροιδευατε για να σας κατσει... :2funny:

:2funny:
Για ονομα του θεου!
Δεν μιλαμε για μια μπαζολα χοντροκωλα αλλα για μια αρκετα εμφανισιμη γκομενα η οποια ομως ειναι ψωνισμενη και περιμενει τον πριγκηπα στην καμπριο μερσεντε :dancing:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχι δεν ηταν χονδρη λεπτεπιλεπτη ηταν
να βρηκα κατι ας πουμε καλο :2funny:

Επισκέπτης
οχι δεν ηταν χονδρη λεπτεπιλεπτη ηταν
να βρηκα κατι καλο :2funny:

Μαλλον θα ειχε παει για κανα 6 μηνο σε τιποτα bodylines για λιποαναρογησεις και τα σχετικα.
Ας μιλισουμε καλυτερα για την τραβελοφατσα της τοτε που ουτοσιαλως τα καλυντικα απο το χοντο δεν θα την καλυβαν...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
κρατουσε κ μια τσαντα χοντος τωρα που το λες

πω πω... ακομη την σκεφτομαι κ εκνευριζομαι χαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα εδω περα παντως χαχαχα

ή ειμαι αφηρημενη (πιθανον χαχαχα) ή διαφερουμε πολυ απ τας αθηνας

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Μεσα απο αυτο το θεμα,φαινεται για αλλη μια φορα οτι αμα ο αντρας ειναι το ισχυρο φυλο η γυναικα τοτε ειναι το πανισχυρο.Κατα κανονα ο αντρας ποτε δε θα αφηνε μια γυναικα που αγαπει σε αντιθεση με τη γυναικα που σκεφτεται πιο ορθολογικα.
Η αγαπη ομως αμα στηριζοτανε στη λογικη δε θα χε καμια αξια
Η αγαπη ειναι πανω απο καθε λογικη και προβλημα
Η μεγαλυτερη ευτυχια στη ζωη  ειναι η διαπιστωση οτι μας αγαπουν για αυτο που ειμαστε,ή μαλλον παρα το γεγονος οτι ειμαστε αυτο που ειμαστε

Επισκέπτης
Μεσα απο αυτο το θεμα,φαινεται για αλλη μια φορα οτι αμα ο αντρας ειναι το ισχυρο φυλο η γυναικα τοτε ειναι το πανισχυρο.Κατα κανονα ο αντρας ποτε δε θα αφηνε μια γυναικα που αγαπει σε αντιθεση με τη γυναικα που σκεφτεται πιο ορθολογικα.
Η αγαπη ομως αμα στηριζοτανε στη λογικη δε θα χε καμια αξια
Η αγαπη ειναι πανω απο καθε λογικη και προβλημα
Η μεγαλυτερη ευτυχια στη ζωη  ειναι η διαπιστωση οτι μας αγαπουν για αυτο που ειμαστε,ή μαλλον παρα το γεγονος οτι ειμαστε αυτο που ειμαστε

πεστα
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Η λογικη τα πιο ωραια πραγματα εχει καταστρεψει!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αλλο αγαπη και αλλο ερωτας......

ενας γονιος που αγαπαει το παιδι του θα σκεφτει το καλο του παιδιου του και οχι το πως θα περναει το παιδι του εφημερα καλα.....ακριβως το ιδιο συμβαινει σε ολες τις σχεσεις οπου υπαρχει αγαπη......δεν ειναι θεμα ευαισθησιας ή μη....ειναι πολυ πιο δυσκολο το να προσπαθεις να πνιξεις τον εγωισμο σου του "εγω θελω να ειμαστε μαζι με οποιο κοστος" (γιατι κατ εμε ειναι απολυτα εγωιστικο και διολου αγαπη αυτο) παρα το να επιλεξεις να μεινεις τελικα για να καλυψεις στην τελικη τη δικη σου αναγκη και οχι του αλλου......

αγαπη ειναι δουναι και λαβειν οχι μονο λαβειν....οπου λαβειν ειναι η δικη σου προσωπικη ευχαριστηση και τα δικα σου συναισθηματα που πηγαζουν απο αυτη τη σχεση......αυτο ειναι ερωτας....οταν αγαπας δινεις και παιρνεις....και καλως ή κακως  μαλλον εχετε μπερδεψει την εννοια της λογικης, των συναισθηματων, της ευαισθησιας, της αγαπης και του ερωτα.......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16

ενας γονιος που αγαπαει το παιδι του θα σκεφτει το καλο του παιδιου του και οχι το πως θα περναει το παιδι του εφημερα καλα.....ακριβως το ιδιο συμβαινει σε ολες τις σχεσεις οπου υπαρχει αγαπη......δεν ειναι θεμα ευαισθησιας ή μη....ειναι πολυ πιο δυσκολο το να προσπαθεις να πνιξεις τον εγωισμο σου του "εγω θελω να ειμαστε μαζι με οποιο κοστος" (γιατι κατ εμε ειναι απολυτα εγωιστικο και διολου αγαπη αυτο) παρα το να επιλεξεις να μεινεις τελικα για να καλυψεις στην τελικη τη δικη σου αναγκη και οχι του αλλου......

αγαπη ειναι δουναι και λαβειν οχι μονο λαβειν....οπου λαβειν ειναι η δικη σου προσωπικη ευχαριστηση και τα δικα σου συναισθηματα που πηγαζουν απο αυτη τη σχεση......αυτο ειναι ερωτας....οταν αγαπας δινεις και παιρνεις....και καλως ή κακως  μαλλον εχετε μπερδεψει την εννοια της λογικης, των συναισθηματων, της ευαισθησιας, της αγαπης και του ερωτα.......

'με σκοτωσε γιατι την αγαπούσα' με λιγα λόγια..

Pradadevil +13,ειμαστε πιο ευαισθητοι,ΓΝΗΣΙΟΙ κ αγαπησιαρηδες απο τις γυναικες..

OP
OP
Pradadevil

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96

δεν τα χουμε μπερδεψει εμεις  ;) εσυ μαλλον μπερδευεις τον εγωισμο με την αγαπη και την λογικη.Η καρδια εχει λογους που ο Λογος δεν μπορει να γνωριζει

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
δεν τα χουμε μπερδεψει εμεις  ;) εσυ μαλλον μπερδευεις τον εγωισμο με την αγαπη και την λογικη.Η καρδια εχει λογους που ο Λογος δεν μπορει να γνωριζει
+13
'ψιλα γραμματα' για τις γυναικες αυτα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom