Νέα

Θα χωρίζατε ποτέ κάποιον/α που αγαπάτε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.600
Πόντοι
12.056
Καλα......εσυ ζησε σε κανενα ροζ συννεφακι :P

επειδη εχω αναγκαστει λογω συνθηκων να χωρισω 2 φορες με 2 ατομα τα οποια αγαπησα παρα πολυ στη ζωη μου ασε με να γνωριζω λιγο καλυτερα.......δεν ειστε λανσελοτ και δεν ειμαστε γκουινεβιρ....λυπαμαι......ποναει αλλα ετσι ειναι......οταν αγαπας τον εαυτο σου και οταν αγαπας τον αλλον και για καποιον απο τους δυο ο χωρισμος ειναι το υγιες τοτε αναγκαστηκα θα πρεπει να γινει.....το να διατηρηθει μια αρρωστη αγαπη ως αποτελεσμα μιας μη υγιους σχεσης δεν ειναι ο,τι καλυτερο για κανεναν......

ο ρομαντισμος ως κινημα και ως φιλοσοφια ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που περιγραφετε....και επειδη ακριβως ειμαι απιστυετα ρομαντικη για αυτο ακριβως μιλαω ετσι και για αυτο εχω πονεσει και τοσο πολυ ;)

+21

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Η ελευθερη σχεση δεν ειναι σχεση, οποτε εδω δεν μπαινει θεμα αγαπης
Οταν αγαπας, το να εισαι πιστος/πιστη δεν ειναι κατι που το ζητας απο τον αλλον/αλλη, απλα ερχετε απο μονο του.

Κ ναι, θα χωριζα καποιον κ ας τον αγαπουσα (το εχω κανει μια φορα)

καλησπερα κουκλι...

ολες θα χωριζατε και ας αγαπουσατε?ακομα μια φορα φαινεται οτι οι ανδρες ειμαστε πιο ευαισθητοι απο εσας..

για το θεμα πιστης,καρασυμφωνω..

Επισκέπτης
Η ελευθερη σχεση δεν ειναι σχεση, οποτε εδω δεν μπαινει θεμα αγαπης
εννοειται κ δεν μπαινει απλα το παρεθεσα στην ευα γιατι μου μιλησε για ειλικρινιες...αντε να πεις στην αλλη απο την αρχη σε θελω μονο για πηδημα...δεν καθεται ουτε δευτερολεπτο  ;)

Οταν αγαπας, το να εισαι πιστος/πιστη δεν ειναι κατι που το ζητας απο τον αλλον/αλλη, απλα ερχετε απο μονο του.

Κ ναι, θα χωριζα καποιον κ ας τον αγαπουσα (το εχω κανει μια φορα)

προφανως κ οταν αγαπας καποιον στο μυαλο σου ΔΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ...αλλα υπαρχει μια συγχηση με αυτο το θεμα κ η λεξη αγαπη εχει αλλοτριωθει τελειως...γνωμη μου

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εννοειται κ δεν μπαινει απλα το παρεθεσα στην ευα γιατι μου μιλησε για ειλικρινιες...αντε να πεις στην αλλη απο την αρχη σε θελω μονο για πηδημα...δεν καθεται ουτε δευτερολεπτο  ;)

θελω να στο κανουν αυτο να δεις την γλυκα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και γινεται να το πεις απο την αρχη... τα φακ μπαντις τι τα εχουμε;;;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
καλησπερα κουκλι...

ολες θα χωριζατε και ας αγαπουσατε?ακομα μια φορα φαινεται οτι οι ανδρες ειμαστε πιο ευαισθητοι απο εσας..

να σου πω ρε λαπαλς......εαν εσυ ησουν σε μια αρρωστη σχεση (το αρρωστη επιδεχεται πολλων ερμηνειων καθαρα υποκειμενικων για τον καθενα) τι θα εκανες? θα εμενες?

αυτο δεν ειναι θεμα ευαισθησιας αλλα θεμα λογικης και προστασιας τοσο του αλλου οσο και του εαυτου μας.....εαν μιλαγαμε για ελλειψη ευαισθησιας τοτε προφανως δε θα σκεφτομασταν τον χωρισμο ως ενα "διλλημμα" γιατι πολυ απλα δε θα αγαπουσαμε τον αλλον με την αλτρουιστικη εννοια του ορου και θα σκεφτομασταν απλα την παρτυ μας......ειναι δυο τελειως διαφορετικα και αντικρουομενα ζητηματα αυτα......

τωρα εαν εσυ πιστευεις οτι το να μενεις σε μια σχεση καταστρεφοντας ειτε εσενα ειτε τον αλλον απλα και μονο επειδη τον "αγαπας" ειναι θεμα ευαισθησιας να μου επιτρεπεις να διαφωνω......οταν αγαπας (ειτε εσενα ειτε τον αλλον) δεν θες να εισαι μαζι του με καθε κοστος γιατι αυτο ειναι εγωισμος.....θες το καλυτερο απλα....και το καλυτερο πολλες φορες μπορει να μη μας ικανοποιει......τοτε ομως ειναι που λειτουργει η πραγματικη αγαπη και τοτε ειναι που πρεπει να ληφθει μια λογικη αποφαση.....γιαυτο αλλωστε η αγαπη ειναι ενα κραμα λογικης και συανισθηματων και ερχεται σε αντιπαραθεση με τον ερωτα που ειναι κατα βαση συλλογη εντονων συναισθηματων και μειωμενη αισθηση της λογικης....

αρα να ξεκαθαρισουμε για ποιο απο τα δυο μιλαμε.....για την αγαπη ή τον ερωτα???

ευα δεν εχω να σου πω κατι......απλα οτι ειναι μια παρα πολυ δυσαρεστη εμπειρια......το θεμα ειναι ομως οτι τωρα ειμαι καλα :)

Επισκέπτης
θελω να στο κανουν αυτο να δεις την γλυκα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: και γινεται να το πεις απο την αρχη... τα φακ μπαντις τι τα εχουμε;;;

μπα ευα αυτο που λες ειναι ουτοπικο...κ κατα δευτερον η αληθεια ειναι οτι εαν στο πει καποιος σε υποβαθμιζει σαν ατομο αλλα επι της ουσιας υπαρχουν κ αλλες συμπεριφορες που σε κανουν να νιωσεις χειροτερα.....οποτε ατοπο  :cheesy:

Επισκέπτης
καλησπερα κουκλι...

Δεν χωρισα μετα απο 2-3 χρονια που ημουν μαζι με αυτο το ατομο, αλλα μετα απο πολλααα χρονια, κ πιστεψεμε οτι υπαρχουν κ αλλα πραγματα μεσα σε μια σχεση, δεν ειναι μονο η αγαπη που μπορει να σε κρατισει διπλα στον αλλον. Οποιος εχει περασει πολλα χρονια σε μια σχεση, μαλλον μπορει να το καταλαβει (οπως η Mounitsa  :) )

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
σιγα μωρε..αυτα τα θεματα δεν ειναι δα κ τοσο πολυπλοκα μην τρελαινεσε ολοι καπου βολευονται  :)

2000 km αποσταση δεν νομιζω..... γι αυτο λεω στην μουνιτσα τι να κανω... φαινεται ξερει απο τετοια

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δλδ βρε μουν για να σου κατσει η γκομενα τη φλομωνεις στο ψεμα οτι τη γουσταρεις κ την ερωτευτηκες κ θες να κανετε σχεση να την κρατας απ τη μεση????
κ δεν ντρεπεσαι να κοροιδευεις τον κοσμο??

κ καλα.. απορια... αυτα τα λες ετσι στην αρχη της γνωριμιας κ τα πιστευουν? :think:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
μπα ευα αυτο που λες ειναι ουτοπικο...κ κατα δευτερον η αληθεια ειναι οτι εαν στο πει καποιος σε υποβαθμιζει σαν ατομο αλλα επι της ουσιας υπαρχουν κ αλλες συμπεριφορες που σε κανουν να νιωσεις χειροτερα.....οποτε ατοπο  :cheesy:

οτι θες εχει το μενου και εχω δοκιμασει αρκετα..... και δεν σε υποβαθμιζει αν κι εσυ τον θες τον αλλον μονο γι αυτο... ειλικρινης σχεση και τιμιο παρε δωσε

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.600
Πόντοι
12.056
Καλυτερα ενα φρικτο Τελος
Παρα μια φρικη διχως Τελος

Υπογραφη Altec21  :rockon: :rockon: :rockon:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
δλδ βρε μουν για να σου κατσει η γκομενα τη φλομωνεις στο ψεμα οτι τη γουσταρεις κ την ερωτευτηκες κ θες να κανετε σχεση να την κρατας απ τη μεση????

κ καλα.. απορια... αυτα τα λες ετσι στην αρχη της γνωριμιας κ τα πιστευουν? :think:

και παλι η μπαιτ ξεδιαλυνει το τοπιο +10

Καλυτερα ενα φρικτο Τελος
Παρα μια φρικη διχως Τελος

Υπογραφη Altec21  :rockon: :rockon: :rockon:

το εχουν πει κι αλλοι αυτο

Επισκέπτης

οχι μια φορα το εχω κανει με το ψεμμα που λες ητο ειδικη περιπτωση κ προφανως δεν το θεωρω τιμη αλλα μερικες φορες οι συνθηκες θα το εκαναν...

γενικα ειλικρινης ειμαι κ να ξερες ποσες εχω χασει για την ειλικρινια....παρα πολλες...κ μπαιτ μεταξυ μας αλλα παραμυθι γουσταρουν οι περισσοτερες,δεν το κανω αλλα η αληθεια αυτη ειναι...
το ξερεις οτι ειχα φιλο που τους ελεγε ενα παραδειγμα σου λεω οτι ειχε μερσεντες δουλευε στην αντιπροσωπεια της ενω καθαριζε τα αμαξια στην αντιπροσωπεια κ ετρωγε τα καλυτερα κ ξερεις ποσες φορες οταν εγω ελεγα ειμαι φοιτητονι ακομα κ σε μεγαλυτερες ενω τσουλαγανε ολα ωραια τους κοβοταν το γελοιο...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ασχετως το τι κανουν αυτες... που ας μην τις σχολιασω (μερικες τα θελουν κ τα παθαινουν)... το θεμα ειναι τι κανεις εσυ κ ποσο καλα νιωθεις με τον εαυτο σου αν φερεσαι ετσι..

Επισκέπτης
ασχετως το τι κανουν αυτες... που ας μην τις σχολιασω (μερικες τα θελουν κ τα παθαινουν)... το θεμα ειναι τι κανεις εσυ κ ποσο καλα νιωθεις με τον εαυτο σου αν φερεσαι ετσι..

προφανως κ δεν νιωθεις καλα με το να λες ψεμματα ακομα κ εαν το ψεμμα το εχεις κανει τροπο ζωης...δεν ειπα εγω ποτε οτι αισθανομαι ωραια να λεω ψεμματα κ ουτε το κανω κ αυτο στοιχιζει πολλες φορες πιστεψε με ενω δεν θα επρεπε(αστο λεω τα δικα μου)αλλα πολλες φορες συναντας τοσο ματαιοδοξους κ κενους ανθρωπους που οτι κ να πεις οτι κ να κανεις δεν εχει καμια απολυτως σημασια..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom