You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Θα χωρίζατε ποτέ κάποιον/α που αγαπάτε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
τελικα κ εγω εκει καταληγω σιγα σιγα,παρολο που ημουν ευαισθητος κ στενοχωριμουν εαν στενοχωρουσα καποιον αρχιζω σιγα σιγα κ γινομαι γουρουνι με ολη την σημασια της λεξεως....κ ασε τις αλλες να τραγουδανε μετα...
Οποτε προσπαθησα να ανοιχτω (συναισθηματικα) εμεινα με ενα τεραστιο ερωτηματικο πανω απο το κεφαλι μου και με σκατα ψυχολογια!
Αυτο δεν με αποτρεπει απο το να ερωτευωμαι απλα ειμαι πλεον πιο καχυποπτος και δεν δυνωμαι ολοκληρωτικα ουτε απο την αρχη αλλα ουτε και κατα την διαρκεια της σχεσης.....οποτε εχω.
Επισκέπτης
δύσκολο θέμα.....για κάποιες περιπτώσεις που ο καθένας κρίνρι ότι είναι ασήκωτες και δεν συγχωρούνται...ναι....τώρα για ποιές?.....ας ψάξει μέσα του καθένας μας...αλλά ας μην ξεχνάμε...η συγγνώμη καμμιά φορά πρέπει να υπάρχει....
συγνωμη,αγαπη,ερωτας,φιλια εχουν γινει οι λεξεις καραμελες...
μαγκες η ερωτηση ειναι ΑΣΑΦΗΣ..
εγω νομιζα οτι εννοει ΑΝ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ πχ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κ βλεπω απαντησεις που λενε ΝΑΙ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ,στα προφανη δηλαδη απιστία,κακη συμπεριφορα κλπ..
ελεος δηλαδη,ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑΜΕ..
εγω νομιζα οτι εννοει ΑΝ ΧΩΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ πχ ΕΜΦΑΝΗΣΙΑΚΑ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κ βλεπω απαντησεις που λενε ΝΑΙ ΘΑ ΧΩΡΙΖΑ,στα προφανη δηλαδη απιστία,κακη συμπεριφορα κλπ..
Επισκέπτης
η για να το πουμε πιο απλα προσπαθεις να ερωτευεσαι για την παρτη σου πλεον ;)Οποτε προσπαθησα να ανοιχτω (συναισθηματικα) εμεινα με ενα τεραστιο ερωτηματικο πανω απο το κεφαλι μου και με σκατα ψυχολογια!
[size=12pt]Αυτο δεν με αποτρεπει απο το να ερωτευωμαι απλα ειμαι πλεον πιο καχυποπτος και δεν δυνωμαι ολοκληρωτικα ουτε απο την αρχη αλλα ουτε και κατα την διαρκεια της σχεσης.....οποτε εχω.[/size]
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
μεγάλο θέμα άνοιξες φίλε.
θεωρώ ότι αν κάοπιον τον αγαπάς τότε όλα είναι πιθανά να κάνεις. μπορεί να πέσεις και στην φωτιά γι' αυτόν όπως και να τον χωρίσεις.
αυτό που συχαίνομαι είναι η απιστία ... από την συναισθηματική πλευρά που μπορεί να έχει μέχρι και την πιο φευγαλαία. μπορώ να συγχωρήσω τα πάντα εκτός από αυτό. φυσικά αν το ζητάω εγώ αυτό είναι φυσικό πως θα το τηρήσω και εγώ με νύχια και με δόντια.
τα λογια ειναι περιτα!!με καλυψες απολυτα!
το να κερατωνεις!!ειναι μεγαλο ζητημα!!δεν ειναι θεμα οτι εξαπατας μονο τον συντροφο σου αλλα και τον ευατο σου!!(απο την στιγμη που καθεσαι μαζι του/της!!!γιατι να μην εισαι ελευθερος/η και να κανεις την ζωη σου!!
αποψη μου!!
αυτος ο/η αυτη η στυντροφος δεν θα σε καταλαβει αν εισαι χρονια σε μια σχεση!!
δεν λεω και μενα μου χουνε μπει διαολια δεν θελω να το παιξω ηθικος αλλα οπως μπηκαν βγηκαν!!
αποψη μου!!
Επισκέπτης
λαπλασε τιποτα δεν ειναι προφανες ;)
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
ειναι πολυ απλη η απαντηση και πολυ δυσκολη η εφαρμογη,στην τελευταια μου σχεση αν και ημουν πολυ ερωτευμενος μαζι της αναγκαστηκα να της ζητησω να χωρισουμε γιατι ενοιωθα οτι δεν ημουν ευτυχισμενος μαζι της.Η συνεχεια ηταν πολυ δυσκολη αλλα πιστεψτε με ηταν παρα πολλα και θετικα αυτα που εμαθα στη συνεχεια
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εαν αγαπας καποιον τοτε θελεις το καλο του....σε καποιες περιπτωσεις αυτο σημαινει χωρισμο.....επισης ομως πρεπει να αγπαας και τον εαυτο σου......πραγμα το οποιο σημαινει επισης καποιες φορες οτι ο χωρισμος ειναι η σωστη λυση......
ειναι ενα απο τα ερωτηματα που δεν επιδεχονται απολυτης απαντησεως
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
μαγκες η ερωτηση ειναι ΑΣΑΦΗΣ..
μα βρε λαπλας αμα λατρευεις τον αλλο, δεν θα σε νοιαζουν τα εμφανισιακα τα οικονομικα κλπ φαιδρα του δικου σου σε σχεση με των υπολοιπων
χωριζεις για σοβαρους λογους
Εαν αγαπας καποιον τοτε θελεις το καλο του....σε καποιες περιπτωσεις αυτο σημαινει χωρισμο.....επισης ομως πρεπει να αγπαας και τον εαυτο σου......πραγμα το οποιο σημαινει επισης καποιες φορες οτι ο χωρισμος ειναι η σωστη λυση......
αστα αυτα τα παραμυθια των γυναικων μουνιτσα..
αστα αυτα..
αν αγαπας καποιον κ θες το καλο του κ ξερεις οτι σε αγαπα,ξερεις οτι το καλο ειναι να ειστε μαζι,ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ..
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Τι μας λες καλε......δηλαδη οταν εγω ειχα το γκομενο ελλαδα και εφυγα αγγλια τι επρεπε να του πω? οοοοοοχι θα κατσεις εδω εσυ σαν τον μλκα και θα με περιμενεις......δεν ειχε κοστος για μενα νομιζεις? αλλα θεωρησα και εξακολουθω να θεωρω οτι το να ειμαστε σε μια σχεση με τετοια αποσταση ειναι ψυχοφθορο και για τους δυο.......οπως και πραξαμε τελικως.....
πολλες φορες η αγαπη δεν ειναι αρκετη ;) ειμαι αρκετα ρεαλιστρια σορρυ
Επισκέπτης
ο καταραμενος ρεαλισμος σας και η κυνικοτητα σας καταστρεφει τα πιο ωραια πραγματα!
ο καταραμενος ρεαλισμος σας και η κυνικοτητα σας καταστρεφει τα πιο ωραια πραγματα!
+13..
ειδικα την μουνιτσα την ειχα κοψει για πιο ρομαντικη..
μου γκρεμισε την ρομαντικη της εικονα..
+13..
ειδικα την μουνιτσα την ειχα κοψει για πιο ρομαντικη..
μου γκρεμισε την ρομαντικη της εικονα..
εχει δικιο ομως ρε λαπλας
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Καλα......εσυ ζησε σε κανενα ροζ συννεφακι
επειδη εχω αναγκαστει λογω συνθηκων να χωρισω 2 φορες με 2 ατομα τα οποια αγαπησα παρα πολυ στη ζωη μου ασε με να γνωριζω λιγο καλυτερα.......δεν ειστε λανσελοτ και δεν ειμαστε γκουινεβιρ....λυπαμαι......ποναει αλλα ετσι ειναι......οταν αγαπας τον εαυτο σου και οταν αγαπας τον αλλον και για καποιον απο τους δυο ο χωρισμος ειναι το υγιες τοτε αναγκαστηκα θα πρεπει να γινει.....το να διατηρηθει μια αρρωστη αγαπη ως αποτελεσμα μιας μη υγιους σχεσης δεν ειναι ο,τι καλυτερο για κανεναν......
ο ρομαντισμος ως κινημα και ως φιλοσοφια ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που περιγραφετε....και επειδη ακριβως ειμαι απιστυετα ρομαντικη για αυτο ακριβως μιλαω ετσι και για αυτο εχω πονεσει και τοσο πολυ ;)
επειδη εχω αναγκαστει λογω συνθηκων να χωρισω 2 φορες με 2 ατομα τα οποια αγαπησα παρα πολυ στη ζωη μου ασε με να γνωριζω λιγο καλυτερα.......δεν ειστε λανσελοτ και δεν ειμαστε γκουινεβιρ....λυπαμαι......ποναει αλλα ετσι ειναι......οταν αγαπας τον εαυτο σου και οταν αγαπας τον αλλον και για καποιον απο τους δυο ο χωρισμος ειναι το υγιες τοτε αναγκαστηκα θα πρεπει να γινει.....το να διατηρηθει μια αρρωστη αγαπη ως αποτελεσμα μιας μη υγιους σχεσης δεν ειναι ο,τι καλυτερο για κανεναν......
ο ρομαντισμος ως κινημα και ως φιλοσοφια ειναι κατι τελειως διαφορετικο απο αυτο που περιγραφετε....και επειδη ακριβως ειμαι απιστυετα ρομαντικη για αυτο ακριβως μιλαω ετσι και για αυτο εχω πονεσει και τοσο πολυ ;)
καλησπερα ευακι..εχει δικιο ομως ρε λαπλας
ναι εχει, δυστυχως..
Επισκέπτης
εαν στην γυναικα δεν της δειξεις οτι πραγματικα ενδιαφερεσαι γι αυτην απλα δεν τρως η αντε να φας μια φορα...ΚΑΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ εαν της πεις πχ θελω ελευθερη σχεση κ τα σχετικα..(οτι κ να μου λετε εγω γνωμη σε αυτο δεν αλλαζω)κ επειδη στην συναναστροφη μου με τις γυναικες επειδη μπορει κ να εχω ακουσει πολλα μ αρεσει παντα να ειμαι ενα βημα μπρος επειδη εχω καταλαβει οτι ειλικρινιες κ τετοια ειναι παπαρια μαντολες επιλεγω να ειμαι γουρουνι η οπως αλλιως θελεις κ εαν βρω κατι που πραγματικα με γεμιζει μπορει κ να μην το βρω ποτε ΤΟΤΕ Κ ΜΟΝΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΥΡΙΟΣ...
Η ελευθερη σχεση δεν ειναι σχεση, οποτε εδω δεν μπαινει θεμα αγαπης
Οταν αγαπας, το να εισαι πιστος/πιστη δεν ειναι κατι που το ζητας απο τον αλλον/αλλη, απλα ερχετε απο μονο του.
Κ ναι, θα χωριζα καποιον κ ας τον αγαπουσα (το εχω κανει μια φορα)
Καλα......εσυ ζησε σε κανενα ροζ συννεφακι
ωραια τοτε πες μου κι εμενα τι να κανω που τα εχω κανει σκατα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 26