celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.108
- Πόντοι
- 6.056
Δεν ειμαι σιγουρος,θα εξετασει ολα τα ενδεχομενα η επιστημονικη ομαδα του μπουO Αλ6ς?
Δεν ειμαι σιγουρος,θα εξετασει ολα τα ενδεχομενα η επιστημονικη ομαδα του μπουO Αλ6ς?
Εδώ ο λαός με δημοψήφισμα ζήτησε πίσω το βασιλια και εσύ κολλάς στον Όθωνα.. πολύ ωραίος.. δεν θα μαντέψω τι ψηφίζεις.. σαν να κλέβω συναγωγή θα είναι...Μια σύντομη ματιά στην ιστορία θα σε βοηθήσει να δεις ότι το ελληνικό κράτος ανεξαρτητοποιήθηκε με το Πρωτόκολλο του Λονδίνου. Στο οποίο δεν ειχε κανενα λόγο. Ηταν αποκλειστικά θέμα διαπραγματευσης των τριών μεγαλων δυναμεων της εποχής. Αυτές όρισαν τα πάντα. Από σύνορα μέχρι πολίτευμα. Για μας επέλεξαν τη μοναρχία και όρισαν οτι ο μονάρχης της Ελλαδος θα είχε τη συναίνεση των τριων και του Σουλτάνου αρχικά. Επελέγη ο Λεοπόλδος του Βελγίου, δέχθηκε αλλά σύντομα έκανε πίσω, τον αντικατέστησε ο Όθωνας και όταν κρίθηκε ότι έπρεπε να αντικατασταθεί κι αυτός γιατί η βασιλεία του παρέπαιε, ζητήθηκε απο εμας να αναλάβει ο Άλφρεντ, ο δευτερότοκος της Βικτώριας. Ξεσήκωσαν τον κόσμο οι Ρώσοι, πήγαμε στο Γεώργιο που ηταν ουδέτερος ως προς τους τρεις, ομψς αγγλόφιλος και γι'αυτό πηραμε δωρο τα Επτάνησα.
Η εθνοσυνέλευση δεν επέλεξε πολίτευμα γιατί δεν είχε αυτή τη δυνατότητα. Η μοναρχία ήταν δεδομένη υπό οιαδήποτε μορφή διακυβερνησης. Επέλεξε αντικαταστάτη ενος μονάρχη που δεν ειχε διάδοχο.
Οπότε για να καταλήξω κι εγώ... δεν είναι κακό να γουστάρουμε ένα πολίτευμα.. αλλά να λέμε ότι μας κατέβει είναι λιγάκι κακό....
Όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι καπιταλιστές που το παίζουν αριστεροί.. αριστεροί είναι τα πρόβατα που τους πιστεύουν.. κ ότι και να να γίνει σκουζουν ότι φταίει η δεξιά κ η κεφαλαιοκρατία.. κ μόλις τους τελειώσουν τα επιχειρήματα σου πετάνε ένα είσαι φασίστας και νομίζουν ότι έκαναν κατόρθωμα..φίλε ποιοί αριστεροί ? ο παπα(δη)σπιτούλης με τα 50+ ακίνητα ? η δαμανάκω με τα 35 χιλιάρικα μηνιάτικο ? οι ζέοι με τις μετοχές στη μπλακροκ και λιχμανμπράδερ ? ο τσίπρας και η παπαρήγα που τα κανακάρια τους τα στέλνουν-έστελναν στα ακριβότερα ιδιωτικά σχολεία-αμερικάνικα κολλέγια ? αυτοί που κόψανε απο τα ετοιμοθάνατα γερόντια το εκας ?
ποιοί είναι αριστεροί ? αυτοί που νομοθέτησαν τους πλειστηριασμούς σπιτιών
και μετά μουτσοκλαίγανε επειδή ο κούλης εφάρμοσε τον νόμο τους ?
Όποια εποχή και να πέθαινε τα ίδια θα γίνονταν...Δεν ειμαι σιγουρος,θα εξετασει ολα τα ενδεχομενα η επιστημονικη ομαδα του μπου
Πουθενά δεν κολλάω. Την ιστορία της Ελλάδος σου αναφέρω.Εδώ ο λαός με δημοψήφισμα ζήτησε πίσω το βασιλια και εσύ κολλάς στον Όθωνα.. πολύ ωραίος.. δεν θα μαντέψω τι ψηφίζεις.. σαν να κλέβω συναγωγή θα είναι...
Και στην τελική αυτό θα έλειπε να έχουμε και λόγο.. αυτοί έδιωξαν τον Ιμπραήμ.. αυτοί δημιούργησαν και το προτεκτοράτο μας..
αλλά αφού είμαστε μάγκες γιατί η εθνοσυνέλευση είπε οκ;
μην μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις για ιμπεριαλισμό καπιταλισμό εθνικά θέματαΠουθενά δεν κολλάω. Την ιστορία της Ελλάδος σου αναφέρω.
Ιδέα δεν έχεις τι ψηφίζω. Ενας εξυπνακιας είσαι με ελλιπείς γνώσεις. Κι αντί να μαζευτείς οταν πιανεσαι εκτός θέματος, συνεχίζεις να πουλάς πνεύμα μπας και ξεχαστεί η άγνοιά σου.
Πες μας παλι για την επιλογή της εθνοσυνέλευσης. Μόνο μην ξεχάσεις να μας πεις αυτή τη φορά, ποιός ή μάλλον ποιοί πρότειναν τον Γεώργιο στην εθνοσυνέλευση και αυτή τον ψήφισε ως μέλλοντα μονάρχη.
Λέγε τα δικά σου... Μήπως και αυτοί που ζήτησαν πίσω το Γεώργιο ήταν ηθοποιοί;Πουθενά δεν κολλάω. Την ιστορία της Ελλάδος σου αναφέρω.
Ιδέα δεν έχεις τι ψηφίζω. Ενας εξυπνακιας είσαι με ελλιπείς γνώσεις. Κι αντί να μαζευτείς οταν πιανεσαι εκτός θέματος, συνεχίζεις να πουλάς πνεύμα μπας και ξεχαστεί η άγνοιά σου.
Πες μας παλι για την επιλογή της εθνοσυνέλευσης. Μόνο μην ξεχάσεις να μας πεις αυτή τη φορά, ποιός ή μάλλον ποιοί πρότειναν τον Γεώργιο στην εθνοσυνέλευση και αυτή τον ψήφισε ως μέλλοντα μονάρχη.
Eχει μπει νομιζω.Δε ξέρω αν έχει μπει ήδη...
Τυχαία μου το πέταξε στις ενημερώσεις
Και ο βάρος μαζί για να του σκουπίζει τις λάσπες...Θα παραστώ σαν σωματοφύλακας του @athinaios44 για να αποχαιρετήσει τον βασιλιά του.
Πληρώνει καλά.....
Χαλάρωσε μάν.Λέγε τα δικά σου... Μήπως και αυτοί που ζήτησαν πίσω το Γεώργιο ήταν ηθοποιοί;
1.135.492 ήταν.. (το 68,3% του εκλογικού σώματος)
Όχι μόνο τις λάσπες....Και ο βάρος μαζί για να του σκουπίζει τις λάσπες...
Νομίζω ότι δεν ήθελες να κάνεις εμένα παράθεση, γιατί για ιμπεριαλισμους και καπιταλισμούς δεν έχω πει τίποτα, αλλά για να σε φτιάξω θα σου πω ότι, αν ισχύουν οσα κυκλοφορουν για τις συνομιλίες Μπούρα-Καλιν, οι Πρέσπες θα μοιάζουν πταίσμα μπροστά σε αυτα που λέγεται ότι συμφωνούμε.μην μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις για ιμπεριαλισμό καπιταλισμό εθνικά θέματα
με αυτούς που ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ τις ΠΡΕΣΠΕΣ
Είναι σαν τη πουτάνα που οδύρεται πως δεν θα ξαναγαμηθεί ή τέλος πάντων το έκανε για το καλό και συ δε το καταλαβαίνεις
Tiii.... sfouggari...??Όχι μόνο τις λάσπες....
Με σφουγγάρι έ?
αρχιζει και το χανει ο ραπτο, απαξιωσε και το ολυμπιακο μεταλλιοΔε ξέρω αν έχει μπει ήδη...
Τυχαία μου το πέταξε στις ενημερώσεις
Μην τον παρεξηγείς τον φίλο @ROB. C ,Νομίζω ότι δεν ήθελες να κάνεις εμένα παράθεση, γιατί για ιμπεριαλισμους και καπιταλισμούς δεν έχω πει τίποτα, αλλά για να σε φτιάξω θα σου πω ότι, αν ισχύουν οσα κυκλοφορουν για τις συνομιλίες Μπούρα-Καλιν, οι Πρέσπες θα μοιάζουν πταίσμα μπροστά σε αυτα που λέγεται ότι συμφωνούμε.
Αυτό ήταν το 1920.. ο Κωνσταντίνος ο Α για τον οποίο βγήκε κ το σύνθημα πήρε 99% να επιστρέψει τότε.. μάλλον έπαιξε και λίγη νοθεία βέβαια..Χαλάρωσε μάν.
Έμεινε το ψωμί,ελιά.....
Στα δικά μας,90+ ο τενεκές.....
Χρυσές δουλειές.....
Tiii.... sfouggari...??
Όχι βέβαια...
Ποσα κιλα/λιτρα αν επιτρεπεται?ΚαλαματιανοΧαλάρωσε μάν.
Έμεινε το ψωμί,ελιά.....
Στα δικά μας,90+ ο τενεκές.....
Χρυσές δουλειές.....