Νέα

Τέως ο Κωνσταντίνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TNT!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Μια σύντομη ματιά στην ιστορία θα σε βοηθήσει να δεις ότι το ελληνικό κράτος ανεξαρτητοποιήθηκε με το Πρωτόκολλο του Λονδίνου. Στο οποίο δεν ειχε κανενα λόγο. Ηταν αποκλειστικά θέμα διαπραγματευσης των τριών μεγαλων δυναμεων της εποχής. Αυτές όρισαν τα πάντα. Από σύνορα μέχρι πολίτευμα. Για μας επέλεξαν τη μοναρχία και όρισαν οτι ο μονάρχης της Ελλαδος θα είχε τη συναίνεση των τριων και του Σουλτάνου αρχικά. Επελέγη ο Λεοπόλδος του Βελγίου, δέχθηκε αλλά σύντομα έκανε πίσω, τον αντικατέστησε ο Όθωνας και όταν κρίθηκε ότι έπρεπε να αντικατασταθεί κι αυτός γιατί η βασιλεία του παρέπαιε, ζητήθηκε απο εμας να αναλάβει ο Άλφρεντ, ο δευτερότοκος της Βικτώριας. Ξεσήκωσαν τον κόσμο οι Ρώσοι, πήγαμε στο Γεώργιο που ηταν ουδέτερος ως προς τους τρεις, ομψς αγγλόφιλος και γι'αυτό πηραμε δωρο τα Επτάνησα.
Η εθνοσυνέλευση δεν επέλεξε πολίτευμα γιατί δεν είχε αυτή τη δυνατότητα. Η μοναρχία ήταν δεδομένη υπό οιαδήποτε μορφή διακυβερνησης. Επέλεξε αντικαταστάτη ενος μονάρχη που δεν ειχε διάδοχο.
Οπότε για να καταλήξω κι εγώ... δεν είναι κακό να γουστάρουμε ένα πολίτευμα.. αλλά να λέμε ότι μας κατέβει είναι λιγάκι κακό....
Εδώ ο λαός με δημοψήφισμα ζήτησε πίσω το βασιλια και εσύ κολλάς στον Όθωνα.. πολύ ωραίος.. δεν θα μαντέψω τι ψηφίζεις.. σαν να κλέβω συναγωγή θα είναι...
Και στην τελική αυτό θα έλειπε να έχουμε και λόγο.. αυτοί έδιωξαν τον Ιμπραήμ.. αυτοί δημιούργησαν και το προτεκτοράτο μας..
αλλά αφού είμαστε μάγκες γιατί η εθνοσυνέλευση είπε οκ;

• Like
Αντιδράσεις: ROB. C

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
φίλε ποιοί αριστεροί ? ο παπα(δη)σπιτούλης με τα 50+ ακίνητα ? η δαμανάκω με τα 35 χιλιάρικα μηνιάτικο ? οι ζέοι με τις μετοχές στη μπλακροκ και λιχμανμπράδερ ? ο τσίπρας και η παπαρήγα που τα κανακάρια τους τα στέλνουν-έστελναν στα ακριβότερα ιδιωτικά σχολεία-αμερικάνικα κολλέγια ? αυτοί που κόψανε απο τα ετοιμοθάνατα γερόντια το εκας ?
ποιοί είναι αριστεροί ? αυτοί που νομοθέτησαν τους πλειστηριασμούς σπιτιών
και μετά μουτσοκλαίγανε επειδή ο κούλης εφάρμοσε τον νόμο τους ?:2funny:
Όλοι αυτοί που αναφέρεις είναι καπιταλιστές που το παίζουν αριστεροί.. αριστεροί είναι τα πρόβατα που τους πιστεύουν.. κ ότι και να να γίνει σκουζουν ότι φταίει η δεξιά κ η κεφαλαιοκρατία.. κ μόλις τους τελειώσουν τα επιχειρήματα σου πετάνε ένα είσαι φασίστας και νομίζουν ότι έκαναν κατόρθωμα..

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.163
Πόντοι
2.606
Δεν ειμαι σιγουρος,θα εξετασει ολα τα ενδεχομενα η επιστημονικη ομαδα του μπου:hi::confused::confused::confused:
Όποια εποχή και να πέθαινε τα ίδια θα γίνονταν...
Απλά η υποκρισία, όπως πάντα, περισσεύει από όλους και απλά εμείς καθόμαστε εδώ και λέμε τα δικά μας. Λες και έχει κάποια αξία, αλλά τέλος πάντων.

Επόμενο θέμα... :coffee: :coffee:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
Εδώ ο λαός με δημοψήφισμα ζήτησε πίσω το βασιλια και εσύ κολλάς στον Όθωνα.. πολύ ωραίος.. δεν θα μαντέψω τι ψηφίζεις.. σαν να κλέβω συναγωγή θα είναι...
Και στην τελική αυτό θα έλειπε να έχουμε και λόγο.. αυτοί έδιωξαν τον Ιμπραήμ.. αυτοί δημιούργησαν και το προτεκτοράτο μας..
αλλά αφού είμαστε μάγκες γιατί η εθνοσυνέλευση είπε οκ;
Πουθενά δεν κολλάω. Την ιστορία της Ελλάδος σου αναφέρω.
Ιδέα δεν έχεις τι ψηφίζω. Ενας εξυπνακιας είσαι με ελλιπείς γνώσεις. Κι αντί να μαζευτείς οταν πιανεσαι εκτός θέματος, συνεχίζεις να πουλάς πνεύμα μπας και ξεχαστεί η άγνοιά σου.
Πες μας παλι για την επιλογή της εθνοσυνέλευσης. Μόνο μην ξεχάσεις να μας πεις αυτή τη φορά, ποιός ή μάλλον ποιοί πρότειναν τον Γεώργιο στην εθνοσυνέλευση και αυτή τον ψήφισε ως μέλλοντα μονάρχη.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Ιδέα δεν έχεις τι ψηφίζω. Ενας εξυπνακιας είσαι με ελλιπείς γνώσεις. Κι αντί να μαζευτείς οταν πιανεσαι εκτός θέματος, συνεχίζεις να πουλάς πνεύμα μπας και ξεχαστεί η άγνοιά σου.
Πες μας παλι για την επιλογή της εθνοσυνέλευσης. Μόνο μην ξεχάσεις να μας πεις αυτή τη φορά, ποιός ή μάλλον ποιοί πρότειναν τον Γεώργιο στην εθνοσυνέλευση και αυτή τον ψήφισε ως μέλλοντα μονάρχη.
μην μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις για ιμπεριαλισμό καπιταλισμό εθνικά θέματα
με αυτούς που ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ τις ΠΡΕΣΠΕΣ
Είναι σαν τη πουτάνα που οδύρεται πως δεν θα ξαναγαμηθεί ή τέλος πάντων το έκανε για το καλό και συ δε το καταλαβαίνεις :2funny:

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.163
Πόντοι
2.606
Δε ξέρω αν έχει μπει ήδη...

Τυχαία μου το πέταξε στις ενημερώσεις

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Λέγε τα δικά σου... Μήπως και αυτοί που ζήτησαν πίσω το Γεώργιο ήταν ηθοποιοί;
1.135.492 ήταν.. (το 68,3% του εκλογικού σώματος)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.163
Πόντοι
2.606

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Λέγε τα δικά σου... Μήπως και αυτοί που ζήτησαν πίσω το Γεώργιο ήταν ηθοποιοί;
1.135.492 ήταν.. (το 68,3% του εκλογικού σώματος)
Χαλάρωσε μάν.
Έμεινε το ψωμί,ελιά.....

:tooth:

Στα δικά μας,90+ ο τενεκές.....
Χρυσές δουλειές.....
:wanker:

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
μην μπαίνεις σε ατέρμονες συζητήσεις για ιμπεριαλισμό καπιταλισμό εθνικά θέματα
με αυτούς που ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ τις ΠΡΕΣΠΕΣ
Είναι σαν τη πουτάνα που οδύρεται πως δεν θα ξαναγαμηθεί ή τέλος πάντων το έκανε για το καλό και συ δε το καταλαβαίνεις :2funny:
Νομίζω ότι δεν ήθελες να κάνεις εμένα παράθεση, γιατί για ιμπεριαλισμους και καπιταλισμούς δεν έχω πει τίποτα, αλλά για να σε φτιάξω θα σου πω ότι, αν ισχύουν οσα κυκλοφορουν για τις συνομιλίες Μπούρα-Καλιν, οι Πρέσπες θα μοιάζουν πταίσμα μπροστά σε αυτα που λέγεται ότι συμφωνούμε.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Νομίζω ότι δεν ήθελες να κάνεις εμένα παράθεση, γιατί για ιμπεριαλισμους και καπιταλισμούς δεν έχω πει τίποτα, αλλά για να σε φτιάξω θα σου πω ότι, αν ισχύουν οσα κυκλοφορουν για τις συνομιλίες Μπούρα-Καλιν, οι Πρέσπες θα μοιάζουν πταίσμα μπροστά σε αυτα που λέγεται ότι συμφωνούμε.
Μην τον παρεξηγείς τον φίλο @ROB. C ,
Έχει στραβισμό και μυωπία 15.....

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.767
Πόντοι
2.816
Χαλάρωσε μάν.
Έμεινε το ψωμί,ελιά.....

Στα δικά μας,90+ ο τενεκές.....
Χρυσές δουλειές.....
:wanker:
Αυτό ήταν το 1920.. ο Κωνσταντίνος ο Α για τον οποίο βγήκε κ το σύνθημα πήρε 99% να επιστρέψει τότε.. μάλλον έπαιξε και λίγη νοθεία βέβαια..

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.838
Πόντοι
6.536
Tiii.... :new_shocked::ak:sfouggari...?? :confused:
Όχι βέβαια... :coffee: