Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.143
- Πόντοι
- 3.506
Στην αρχή στα αγγλικά, τώρα με μαθαίνει γιαπωνέζικα, δύσκολη γλώσσα..Στα αγγλικά σου μιλάει ή στα γιαπωνέζικα ;
Στην αρχή στα αγγλικά, τώρα με μαθαίνει γιαπωνέζικα, δύσκολη γλώσσα..Στα αγγλικά σου μιλάει ή στα γιαπωνέζικα ;
Μάλλον κάνεις εντατικά μαθήματα γιατί ήδη τα ξεχωρίζεις από τα κινέζικα. Επιτέλους.Στην αρχή στα αγγλικά, τώρα με μαθαίνει γιαπωνέζικα, δύσκολη γλώσσα..
Σου συνιστώ να βλέπεις και Ιαπωνικό κινηματογράφο, ξεκίνα με από Godzilla (1954)Στην αρχή στα αγγλικά, τώρα με μαθαίνει γιαπωνέζικα, δύσκολη γλώσσα..
Εύγε Αγράμματε!Την ρώτησα και μου είπε πως δεν θέλει να συμμετάσχω σε τυχερά παίγνια, φοβούται πως αν αποκτήσω πολλά χρήματα θα αλλάξει η συμπεριφορά μου προς αυτήν! Σεβόμενος την επιθυμία της δεν θα παίξω τζόκερ!
Κι εγώ που έπαιξα τα νούμερα δεν έπιασα τίποταΕύγε Αγράμματε!
Και στην Κίκου, εύγε!
Η γκέισα γραμματέας του Αγράμματου, που ήταν η πιο επιτυχημένη.ποια είναι η Κίκου?
Καλά, όποτε έχεις ώρα θα σου δώσω αναφορά για την έρευνα που κάνωΗ γκέισα γραμματέας του Αγράμματου, που ήταν η πιο επιτυχημένη.
Πάντα έχω χρόνο για τους φίλους.Καλά, όποτε έχεις ώρα θα σου δώσω αναφορά για την έρευνα που κάνω
για την εξαφάνιση κάποιου φίλου.
Θέλω έναν έξυπνο όμως, μη γράφω τζάμπα.Πάντα έχω χρόνο για τους φίλους.
Η λύση περνάει από το ράδιοbourdela;Είμαι κοντά να λύσω το μυστήριο @Aristarxos dj
Όχι, δεν σύχναζε τελευταία εκεί ο εξαφανισμένος.Η λύση περνάει από το ράδιοbourdela;
Ποιος λες ότι είναι;Όχι, δεν σύχναζε τελευταία εκεί ο εξαφανισμένος.
Λες να είναι αυτό στο ραδιομπουρδέλα ?Ποιος λες ότι είναι;
Ο λόγος εξαφάνισης για μένα είναι ότι τον νευριάσαμε,Ποιος λες ότι είναι;
Μπορεί να του έλειψε ο φίλος του ο Καπετάνιος. Αν είχε κάνει λίγες ημέρες υπομονή θα με είχε προλάβει.Ο λόγος εξαφάνισης για μένα είναι ότι τον νευριάσαμε,
γιατί είδα το προφίλ κάποιου και του είχε κάνει follow
Δεν γνωρίζω τι ηλικία είχε ο εξαφανισμένος αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μίλαγε με γρίφους.Μπορεί να του έλειψε ο φίλος του ο Καπετάνιος. Αν είχε κάνει λίγες ημέρες υπομονή θα με είχε προλάβει.
Δε νομίζω ότι τον νευριάσαμε.Ο λόγος εξαφάνισης για μένα είναι ότι τον νευριάσαμε,
γιατί είδα το προφίλ κάποιου και του είχε κάνει follow
Δεν είπα ότι είναι με άλλο προφίλ.Δε νομίζω ότι τον νευριάσαμε.
Τέλος πάντων, εάν είναι με άλλο προφίλ και δε θέλει να μας το πει, δε θα τον παρακαλέσουμε κιόλας.
Αν θέλει την ησυχία του, ας την έχει.
Εμείς είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι και σημαία μας είναι η ελεύθερη βούληση.
Προσθέτω : εάν μπαίνει με το προφίλ του και δε μας μιλάει, δε θα τον παρακαλέσουμε κιόλας.Δεν είπα ότι είναι με άλλο προφίλ.
Είδα να κάνει follow σε κάποιου το προφίλ.