rodriguez96
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 32
- Like
- 22.177
- Πόντοι
- 12.946
Τελευταία τροποποίηση:
Ωραία η ιδέα σου Τζίμη !! Αθήνα είμαι ναι !δεν μου λες πως βρισκεις την ιδεα πριν τις γιορτες να οργανώσουμε κανενα τσιμπουσι - θα κατεβω εγω αθηνα - ο αγραμματος απο αθηνα ειναι ?
Τι είναι αυτό ρε συ Ωριώνα Η ακολουθία φιμπονάτσι4,12,14, 33,37,50 και 8,11
Thank me later.
Οι τυχεροί αριθμοί του eurojackpot! Παίξε και κέρδισε!Τι είναι αυτό ρε συ Ωριώνα Η ακολουθία φιμπονάτσι
Θα ρωτήσω πρώτα την γραμματέα μου εάν της αρέσει τώρα που θα γίνω εκατομμυριούχοςΟι τυχεροί αριθμοί του eurojackpot! Παίξε και κέρδισε!
Πόσες πιθανότητες δίνεις να μην της αρέσει;Θα ρωτήσω πρώτα την γραμματέα μου εάν της αρέσει τώρα που θα γίνω εκατομμυριούχος
το πιθανοτερο ειναι να ειμαστε εγω εσυ και ο ροντΩραία η ιδέα σου Τζίμη !! Αθήνα είμαι ναι !
Καλησπέρα, έχεις δουλειές και θα κατέβεις Αθήνα?το πιθανοτερο ειναι να ειμαστε εγω εσυ και ο ροντ
ο ωριων και ο καπτεν θα στειλουν τις γραμματεες ως αντιπροσωπους
οι δουλειες τελιωσαν για μενα ροντ- τωρα εχει διακοπες - για βολτα θα κατεβωΚαλησπέρα, έχεις δουλειές και θα κατέβεις Αθήνα?
Φέρε και κάνα δυο μερίδες σουτζουκάκια Θεσσαλονίκης γιατί δεν τα βρίσκω εδώ.οι δουλειες τελιωσαν για μενα ροντ- τωρα εχει διακοπες - για βολτα θα κατεβω
απο που ? γιατι κιμαδες και λουκανικα δεν τρωω απο εξω και δεν τα ξερωΦέρε και κάνα δυο μερίδες σουτζουκάκια Θεσσαλονίκης γιατί δεν τα βρίσκω εδώ.
Σωστός κι εγώ δεν τα εμπιστεύομαι, έχω πάρει μηχάνημα και φτιάχνω homemade.απο που ? γιατι κιμαδες και λουκανικα δεν τρωω απο εξω και δεν τα ξερω
το καλυτερο αυτο ειναι - ειδικα οι κιμαδες εξω ειναι χαλιαΣωστός κι εγώ δεν τα εμπιστεύομαι, έχω πάρει μηχάνημα και φτιάχνω homemade.
Παντού ψέματο καλυτερο αυτο ειναι - ειδικα οι κιμαδες εξω ειναι χαλια
αμαν βρε ροντΠαντού ψέμα
μέχρι και ο Κ.Ε. μας δουλεύει για να γίνει viral
Μπορεί να είναι μέλος καιρό αλλά να μην παρακολουθεί το σάιτ ρε Τζίμη. Γιατί, καλύτεροι είναι οι άλλοι που παρακολουθούν το σαιτ καιρό αλλα γράφτηκαν τώρα ;αμαν βρε ροντ
στο μπου ειμαστε
λες και γραφτηκες εχθες - εδω για χαβαλε ειμαστε
Κάπως έτσιΜπορεί να είναι μέλος καιρό αλλά να μην παρακολουθεί τα σάιτ ρε Τζίμη. Γιατί, καλύτεροι είναι οι άλλοι που παρακολουθούν το σαιτ καιρό αλλα γράφτηκαν τώρα ;
αμαν βρε ροντ
στο μπου ειμαστε
λες και γραφτηκες εχθες - εδω για χαβαλε ειμαστε
Την ρώτησα και μου είπε πως δεν θέλει να συμμετάσχω σε τυχερά παίγνια, φοβούται πως αν αποκτήσω πολλά χρήματα θα αλλάξει η συμπεριφορά μου προς αυτήν! Σεβόμενος την επιθυμία της δεν θα παίξω τζόκερ!Πόσες πιθανότητες δίνεις να μην της αρέσει;
Στα αγγλικά σου μιλάει ή στα γιαπωνέζικα ;Την ρώτησα και μου είπε πως δεν θέλει να συμμετάσχω σε τυχερά παίγνια, φοβούται πως αν αποκτήσω πολλά χρήματα θα αλλάξει η συμπεριφορά μου προς αυτήν! Σεβόμενος την επιθυμία της δεν θα παίξω τζόκερ!